Az EU lakosságának fele használja az internetet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeszteloPontHu
Kizárt dolog. Régen (is) méregdrága volt a net, csak a Mindenkinek csökkentette valamelyest. Sose voltunk az elsõk között.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

concrete
igen, nálunk most is kb 5-6% az infláció míg a német gazdaság a 8-9%-ot nyögi
lendületben ..........................

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Nem hiszem, mert akkor pl. amikor Németországban 20% netezet, Magyarországon 17% volt, és pl. a Franciáknál meg akkor lejebb volt a szám... itt az SG.hu-n is megtalálhatod ezeket az adatokat (valami régi hír volt), csak keress rá...

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Laci73
Sajnos tartunk még egy rekordot: a legdrágább szolgáltatások rekordját.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

TeszteloPontHu
Rosszul emléxel. Internethasználatban soha nem voltunk élenjárók. A szélessáv arányában vagyunk jók.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

1-es:Sokan lehet lemondták a netet,és ezért estünk vissza.
Ha jól emlékszem 3-4 évvel ezelõtt Magyarország itt az élenjárók között volt, aztán pedig piszokul lemaradt... a kérdés: MIÉRT?

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan