10948
color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE
color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE
WAREZ = azonnali BAN!
-
#292 Nem. Ez a hivatalos neve. A Revolution csak fejlesztési kódnév volt. -
#291 Igen, sajnos. Nintendo Wii. Nagyon reménykedem benne, hogy ez csak hírverés. -
#290 MImimimivan???? valami új nevet kapott a Revo? -
#289 Ilyen szar neve még egy konzolnak sem volt. GG nintendo -
#288 Nekünk mindig is Revolution fog maradni ;-) -
#287 Én makacsul továbbra is Revonak fogom hívni, nem érdekel, mi az igazi neve :) -
#286 Ez valami röhej! Nagyon remélem, hogy ez csak valami vicc. -
#285 a wii-ről EZ jutott eszembe :D -
#284 remélem bekapcsolás után az indulóképernyő nem egy hangos wiiiiiiiii kiáltással nyit majd... -
#283 Elég hülye név Maradt volna inkább Revolution... -
#282 ^^ no comment -
#281 wiiiiiiiiiiiii hihihihihihihiiiiiiiiiiii:) -
#280 Van már a Red Steel-nek hivatalos oldala is - egy kicsit puritán, de nagyon hangulatos!
www.redsteelgame.com -
#279 linket please! :-P -
turho #278 Mármint hol a többi gém? :) -
#277 hol? -
#276 Vannak mar uj nagyobb felbontasu Red Steel kepek:) -
#275 ja, ezeket mar lattam korabban :-P ... Tüéles képekre lennek kivancsi (nem homalyos scannekre vagy fotoshop-olt csodaképekre); amiken igazabol semmi sem latszik... ezek a képek is extrajol neznek ki; de kérdés, h. gépet bekapcsolva milyen latvanyt kapsz, ezek a képek sajna csak homalyos scan-ek...a semminel azért több, de kevés sztem... Amugy meg sima light-gun gémnek néz ki... :-P -
#274 Ezt benézted, mert van gémkép, tele van velük a net.
LINK -
#273 gémképet kéne mutatni mááán; kontroller nemérdekel... :-P -
#272 hivatalosan is bejelentette az Ubisoft a Red Steel-t ... -
#271 Ha a sajat fejuk engedi ;-) -
#270 de most komolyan mi a fénét lehet még mutatni az irányitón . okéééé hogy forradalmi az irányitó meg minden de akkor is , a nép az ingame videókat /shotokat köveleteli . ezennel felszólitóm, nemis , követelem hogy a Nintendo eljesitse a nép akaratát !!! ... :D:D:D -
moose #269 Pedig nyomhatnának néhány ingame video-t, hogy lássuk milyen is lesz a graf stb. A kontroller az viszont tényleg über, csak már érdekelne mit is tud a gép. -
#268 A Nintendo America elnökhelyettese, George Harrison interjút adott az amerikai Game Informernek. Ebben két apró infómorzsát adott közkézre, először is elárulta, hogy a konzol hálaadás környékére datált megjelenésekor megközelítőleg 20 játék fog a polcon mosolyognia a potenciális vásárlókra. Érdekes módon ennek csekély részét, mindössze harmadát fogja szállítani a Nintendo, a többit egyéb cégek és kiadók prezentálják. Másrészt Harrison azt is elmondta, hogy marketingben új irányt kívánnak venni és a játékok videói helyett inkább az új kontrollerben rejlő lehetőségeket akarják demonstrálni.
hw -
#267 -
#266 Ugy szerettem volna vaalmiben elso lenni -
Inquisitor #265 "Nem beszelve arrol, hogy ez meg minidg csak egy egyszeru lightgun megoldasnak tunik, semmi nagybetus 'revolution'."
Aham, és a játékban forgatható Katan az smafu? :) -
#264 ÉRDEKES ... ;) -
#263 ez már volt ... .;) -
#262 KÉPEK EGY REVOLUTION JÁTÉKBÓL!!! -
#261 de valamit legalább már láttunk ... ;) -
#260 Nah, tessek, Nintendoeknal is 'FPS' ... korcsosul ez a vilag is.
Nem beszelve arrol, hogy ez meg minidg csak egy egyszeru lightgun megoldasnak tunik, semmi nagybetus 'revolution'. -
#259 hát kinek nem ... ;) -
#258 jaj te kis kópé ;) mit keresel te nála ?? ... :) -
#257 en is eppen ezt akartan benyomniiii:)
hat nem eppen randaaaa:) igaza volt mattnek az ign-en hogy mar aprilisban latunk revo ingamet.
ja s cheap voltam nexxustol:) -
#256 Ha tényleg, ilyen lesz, ilyen grafikával akkor leemelem a kalapom. Ez nekem tökéletes.
-
#255 az első hivatalosREVO JÁTÉK amit képekkel is alátámasztanak ... ;) -
#254 ez tényleg igy van . de mondjuk az a filmecske már régi . és ahogy ismerjük a nintendot sokat kavarnak megjelenésekkel . ez OFF lesz de pl -nak hozzom . a nintendo a New Super Mario Bros.-t május 7-re igérte . aztán eltolták május 15.-re majd azt is eltolták május 21-re . de a legröhejesebb csak most jön hogy most megint megváltozott a megjelenési dátum május 15-re . IGEN ! visszatolták . ezzen csak röhögni tudok . és ez mind hivatalos . ha valaki érdekel akkor látogassa meg a játék hivatalos honlapját ( a dátum infot a honlap legtetején található) : Hivatalos Honlap ... -
#253 Krugman mutatott egy filmet az 576 fórumára linkelve, mely bemutatta a revót, és annak a végére volt kiírva: 2006. június 12. Logikusnak tűnt, hogy az a japán megjelenés dátuma...