Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Én warezellenes vagyok.Elrontja a feelingjét az egésznek.
Miért?
Egyébként szerintem ez elkerülhettetlen.

deep
Remélem soha nem lesz warez...
Game árakat se lenne rossz tudni majd ,mert az elején ennél se lesz warez gondolom..
Mint ha 10-12k plyekaltak volna ennyi még elfogadhato 😊

Super Mario
Én megvárom az európai megjelenést, valaki tud pontos dátumot?

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
Hát, igen. Amúgy persze! ;-) Mario egy új oldaláról mutatkozik meg.

deep
Elvileg világpremier lesz. Vagyis 1-2 hetes eltérés lesz a kontinensek közt. Ha EU többet késik (és miért ne késne<#szomoru1>) akkor én tuti hozatok az újvilágból...
Petyus_
Franc, messze van még a megjelenés.. 😛

Remélem könnyen beszerezhetõ lesz majd a cucc. Zelda, MP3, Red Steel nyitócímekkel asszem elleszek majd egy jó darabig. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

deep
Asszem én a Wii-mnek is veszek egy Wii-t😄
guardian hero
Én is veszek! Meg a kutyám is! 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Költõi kérdés volt😛
Petyus_
Bejön a Super Mario Galaxy? =)

deep
Én 2-t😄
Petyus_
Jó ötlet, egy MMORPG-t úgy-ahogy-van simán lehetne irányítani a DS-sel. =)

Super Mario
De hisz az 40000 forintot jelent Hát ez óriási! Ide kijön 49990 ft-ért. Én már a megjelenés napján veszek belõle.

guardian hero
MMO-nál tök jól lehetne használni szöveges kommunikációra a touchscreent 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Mondjuk nem csodálnám, ha egy kontroller viszont ~100USD lenne hozzá 😊 (mármint a remote + az analóg karos)

Petyus_
"Miyamoto has talked a little on how the Wii and DS could interact, as well as mentioning player customisation for their Wii console...

Speaking to gaming blog Kotaku, Nintendo legend Shigeru Miyamoto was questioned on how the DS and Wii will interact, and admitted the technology to support this was already built into the console, though Nintendo is still unsure how best to use it at the moment.

Possibilities include linking the DS up to use its touch-screen and microphone for the Wii, with the touch-screen used to edit content downloaded from the Wii before it being uploaded back to the console. This sort of connectivity should be available either from launch or soon after because of the DS' popularity - it could be a great selling point for the Wii!

Intriguingly, Miyamoto also let slip that he hopes different Wii-motes will be 'attached' to different people - and that on playing a game with your controller, the game's look or settings could be customised to your preferences. Interesting."

deep
Ennyiért meg ajándék😄
guardian hero
Több elemzõ szerint is 200USD lesz a nyitóár. (nem mintha ehhez nagy elemzés kéne, régóta ilyesmit rebesgetnek 😊)

Na és? Régóta fenem a fogam egy GC-re, akkor már legyen turbózva, menjen rajta minden Nintendo Stuff (sõt Sega is!) és legyen hozzá egy újszerû fasza kis irányító. 😊
Engem a Zelda (ami halál nem érdekelt eddig) gyõzött meg, na meg picit a Red Steel is. De még az általam lefikázott kinézetû Rayman-ban is elég ütõs volt, ahogy a kissrác a kontrollerrel pofozta a vérnyuszikat ...

deep
Én kb pont ilyenre számítottam. hagyományos tévén több, mint elég
guardian hero
Nagyon pesszimista lehetsz 😊

Koszonom.
Engem nem zavar a wii teljesitmenye,jobb mint amire szamitottam.

Jimi Hendrix

CSOCSO
hat ha tenyleg lehet ra sajat fejlesztesu progit tenni ra akkor ubergiga megazsir lesz.. bar kizartnak latom hiszen megindul az emu warez... de ha lehetne ra tenni xvid playert....... akkor 100% hogy vennek wii-t
CSOCSO
nah remelem tetszik a banner nektek is.

Amugy ez a kopi dolog... ez tenyleg erdekes hogy pont most hogy bejelentette a nintendo erre jon a sony is ugyanugy.. kicsit lol.. amugy amit a sony joy a tud.. azt mar a microsoft sidewinder joy is tudta ezelott 5 eve.. akkor meg a forsaken jatekkal jatszottam.. lehet tobb mint 5 eve.. nemtom. mindegy

a lenyeg hogy A Wii seknek nem kell sirankozniuk mert a sony cuccal egyaltalan nem lehet megcsinalni olyan dolgokat mint a Wii joyyal... oke autozni, motorozni, repulni lehet vele.. dehat istenem. de se lovoldozni, se kardozni de mast nem lehet csinalni. pl lehetett latni a metrodi videoba hogy egyes dolgokat neked kell kinyitni a wii joyal azaz. huzd hatra ajoyt.. forgasd el a kulcsot es dugd vissza a kilincset... hat.. egesz pofas.

amugy egyre jobban erdekel a wi cucc.
de akkor is csalodott vagyok hogy gyengebb mint a tobbi konzol.
Az SSB gamez trailer utolso poenja uber volt
CHEAPBOY
480pt tud a Wii.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Tobacco
megveszem a wii-t mert nintendo de egyenlöre csak egy tuning gc-t látok😞

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Tobacco

Ez engem is nagyon erdekelne,ha csak egy kicsit is jobb a minosege mar jo,ha van valami privbe kuldj linket thx,en is elkuldom majd.

Jimi Hendrix

Nah ez pozitiv érdekes lesz :
opera böngészõ 😄

Sheltem
Sziasztok

Nem tudja valaki, hogy a gamespoton lévõ "Nintendo E3 Press Conference Montage 1" wii videóból van e letölthetõ normálisabb minõségû darab ?

Ezt muszáj mutogatni annyira durva...
Elõre is köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A movi hd... 😄

deep
De a kamera, amivel felvették a nemhádét, az igen😄
Máris hádé lett a Wii😛P
guardian hero
HD? A Wii nem is tud HD felbontást 😄

Metroid prime 3 hd game play movik:

http://www.576.hu/downloads/mp3_ingame_hd1.wmv
http://www.576.hu/downloads/mp3_ingame_hd2.wmv
Igy egész bejövösnek tünnik!

és

http://www.smashbros.com/en/movie/index.html
Pff snake? 😄

deep
Hehe😄
Bennem mindkét reakciót kiváltotta😄
guardian hero
Ezzel még élvezetesebb lesz a Red Steel (egyébként ilyen kiegészítõk megjelenését már a Revo kontroller elsõ bejelentésekor megjósoltam 😊):

koryne
Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a GPU még fejlesztés alatt áll. Nem lesz itt gond a graffal sem 😊
Eddig 2 embernek mutattam meg a Red Steel videot; konzolos játékokra nyitottabb páromnak és vérpc-s öcsémnek. Párom azt mondta, hogy neki egy ilyen azonnal fog kelleni, öcsém meg elkerekedett szemmel nézte végig, majd csak ennyit mondott: "Ilyen van???" Ismerve a reakcióit, ebbõl azt lehet leszûrni, hogy tetszik ugyan neki, de nem meri bevallani 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Jóval többet kih lehet hozni a wii-böl csak kérdés ,hogy mikor kih erölteti meg magát..
Resident evil grafba talán überelni fog és remélhetöleg nem 1-2 év mulva jön..

CHEAPBOY
a grafika engem nem basz padlora, sajnos, de a feeling miatt kotelezo a masina😊

CHEAPBOY
Van aki tud, van aki csak másol, de mint mindig felemásan😊

NAgyon durvanak tunik a wii,a bemutatott jatekok alapjan,az nfl-re nagyon kivancsi leszek.

Jimi Hendrix

guardian hero
Érdekes módon a Nintendo-nak nem volt gond a giroszkóp és a rezgés együttes alkalmazása 😊.

Tobacco

CHEAPBOY
már nem dual shock mert nem rezeg a ps joy tobbééé jipiiiii😊

Serpa
a Redsteel videó nagyon "gyõzködi" az embert, h vegyen majd egy Wii -t.
😊

deep
Jófanna, én is szalajthatok, nem csak a bicigli😄
Kaplan
Mert ha lett volna a hírbe valami Wiihez kapcsolódó, de még az se 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

deep
Ja, õõõ sehogy?😄