Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ubisoftnak elhiszem de azer ez sem volt olyan rossz
hát reméljük így is van és nem csak magyarázkodnak

olvassatok el okosok
http://blogs.ign.com/matt-ign
Red Steelben ki nem csalodott.
Ha gondolkodnanak egy kicsit akkor tudnak nagyon jol hogy valojaban semmi ujdonsagot nem mutattak az lgc-n mario charged es battalion warson kivul semmit.Sztem ezt trailer me az E3 verziobol van,nem akartak uj cuccokat megmutatni ezer osszevagtak egy E3mas cuccot.
CHEAPBOY
atyaeeg elvileg kikerult a szept 14 ei N konferencia szovege .

www.gonintendo.com

kokemeny (MGS DSre pl😛)

s mindossze 175 euro lenne a masina.... 😮

Jelenleg nem kell keszpenznek venni, de ha ez igy igaz s kikerult akkor nagyot sult a Nintendo titoktartasa.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

egyébként a zelda se áll tulságosan a helyzet magaslatán képek alapján, a textúrák elég randák. Szerintem a Mario Galaxy a legszebb

Kaplan
Jaja, azon néztem a legnagyobbat.. Egy álom szertefoszlott.. 😞 Ez így nem jó. Az a Tony Hawk is nevetségesen néz ki. Remélem lesz valami nagy dobás a Mario-n a Spongyabobon és a Cars-n kívûl... Tudjuk, hogy a Zelda zseniális lesz, de a Red Steelben nagyot csalódtam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

meghát a kardozós jelenet is eléggé leegyszerûsödött, így nem túl élethû

Kaplan
Most elkezdtem IGN-n nézegetni a Wii gameplay videókat, iszonyatosan nagyot csalódtam. Esküszöm gyengébbnek tûnik mint a GC.. Jó tudom ez nem lehetséges, azért remélem a RE Wii-t tisztességesen megcsinálják. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

igen, én is eléggé csalódtam benne úgylátszik tényleg gyenge lesz a Wii hardverileg 😞

Kaplan
Red Steel Trailer + fórum Háááát.. Nagyon túlfényezhették E3n vagy nem tudom de ez KÖZEL SEM AZ A MINÕSÉG ami akkor volt. Valami nagy csalás van a dologban.

Super DANTE
Engem ez a veszély nem fenyeget, hogy veszek :-D

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

CHEAPBOY
mivan?😄

europaban 400 euro a premium (400*278 kb mostansag na szerinted mennyi?😊 ) s szamolom az euro forint arfolyamokkal s ugy jon ki amit irtam. +volt amikor 111000ftra jott ki.

mutassal nekem 80Eftért prémiumot europában, az amcsi 400 dollaros ar nagyon nem jatszik kontinensunkon.

a lenyeg olcsobban sozzak itthon a premiumot mint europaban. es aki 110ert adja s ott meg is veszik itthon az meg is erdemli😊

Oldern the 1st
Lol, tudod te kinek magyarázol?

Super DANTE
Külföldön kb. 80 e ft egy Premium 360, itthon: 97-110 e ft között van a gép ára, szóval pakolnak rá, hogy megérje nekik, de ez természtetes. Vedd figyelembe a gyengülõ forintot az euróhoz képest és abból kalkulálj.

399 eu kulfoldon
xbox 360 premium
CHEAPBOY
itthon még biztos rátesznek szovegek, ezen mindig behalok:d

szamoljunk mai euro arfolyamon egy premium 360 105-107000ft.

legtobb itthoni boltban megkaphato 95-100.000ft kozott....

hol van az a szemét itthon mág rátesznek dolog okoskatorp?

Es ha megis super dantenak lesz igaza ami ketlek akkor meglehet rendelni kulfoldrol
amugy meg ezzel kapcsolatban meg lehet kerdezni cheapboyt aki sokkal jobban ert ezekhez a dolgokhoz mint en.
Less than 250 Eu (confirmed)
ha 90 ezer lesz mondjuk itt wii akkor mennyi lesz vajon ps3😄?
gc se volt anno 90 ezer ez semm lesz
65000-67000 Ft lesz sztem
mos 100 eu=27000 Ft
200=54000 ezer Ft
+50 eu=13500 Ft
csak ossze kell adni

Nagyon szeretném ha nem lenne annyi...
Super DANTE
Mai árfolyamon, kb. 68 e ft, de itthon biztos rátesznek, akár még 90 ropi is lehet.

45-50 k-ért siker lenne, de így gáz, ha igaz...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

De ne úgy legyen!
Az általában 249...
deep
Less than 250...
250€ lehet a Wii induló ára? Hát az már nem biztos hogx bírja a verseny az X360-nal , ha annak esetleg még csökken addig.
The Wiire
Sly06
Mégsem gyártják a Ps3-at.
Lesznek itt még érdekes dolgok <#buck>

CSOCSO
"August 21, 2006 - Nintendo has made some major changes to the control scheme for the Wii version of Zelda: Twilight Princess. Speaking to Japan's monthly Nintendo Dream publication, producer Shigeru Miyamoto revealed that the game will now allow players to swing the controller for sword slashes."
Super Mario
De megalalpozásképp nem rossz. És ha visszagondolunk, hogy mekkora sikere volt az E3-on. És láttam egy pár (gondolom) nem reprezentatív felmérést, hogy melyik nextgen konzolt vennék az emberek, a többség a WIIre szavazott. Szerintem 35 millió lesz minimum.

https://supermario4ever.wordpress.com

Tudom,hogy az almát nem kell összehasonlítani a körtével,de eddig a DS-bõl már több mint 20millió elkelt.
Mostmeg bejön, és van benne Wii is, sorry 😊 amúgy én 20 milliót mondok ha nem baxxák el...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ezt olvastam az origo oldalon is. Vicces,11milliós eladás 5év alatt😊 Szerintem csak Japánban fognak ennyit eladni 5év alatt.
Nekem nem jön be az oldal, de a cím alapján nem is Wii-téma...

Sly06
Ha valaki nem olvasta volna. Érdekelnének a vélemények..News..
Valami köze azért csak van a WII-hez is..

Nehogy én legyek az ötödik 😊

eddig 4 kell, magamat is beleértve 😄

Nem tudom magam lebeszélni egyrõl 😊 rendeltek már elõ? (de magyartalan aztaqtyafája) 😄

szerintünk ennyi lesz, illetve ennyiért szeretnénk adni. ezt a hivatalosan eddig bejelentett ár alapján kalkulálta a vezetés. RE-rõl nem tudok, de van még egy kis idõ addig, bármi lehet.

Nemsoksemmi comment 😊

Te Zehy, a dolgok jelenlegi állása szerint ez az árképzés mennyire fedi a valóságot? És érdekelne Cheapboy a te véleményed, iletve az általad jelenleg tudott elõrendelési ár is 😊
Resident Evil vajon jön-e az elsõ körben? Szomorú lennék ha nem ... kellene már valami hivatalos nyitócím-lista, az idõ hálisten jó irányba telik 😊

Beast Machine
Jó elõre készülnek, hisz csak októberben jön, nem?

...vágod?

Itt már elõ is rendelhetõ: Konzolium+ leírás

Csibe001
Hehe, ez nem rossz reklám : Wii reklám
<#vigyor2>

én "csak" ennyiért láttam ott

guardian hero
x360 core a media marktban 80eFt, ahol ennél olcsóbb, ott a wii-t is kevesebbért lehet majd kapni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Na jah, és a RE4-et meg epedve várták a PS2 tulajok, PC-re meg csak mostanság jeneik/jelent meg ...

Dehogy beszélünk úgy! Szerintem is a jelen konzolgeneráció legszebb játékai közül nem egy GC-re jelent meg! Az viszont tény, hogy a Wii tudása grafika terén nyilván szerényebb lesz a másik két gépnél, a kérdés pusztán az hogy a fejlesztõk tudják-e majd ellensúlyozni ezt a kisebb felbontásból adódó alacsonyabb erõforrásigénnyel illetve más téren az irányítóból adódó sajátos lehetõségek kihasználásával? Én nagyon remélem hogy igen és a Nintendonak bejön a számítása, mert ezzel mindenki nyerne aki szeret játszani!
Nálam a 360 mellé biztos, hogy el fog férni egy wii is a polcon.
Szerintem jó párost alkotnak.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Nem hát, szerintem a GC minim7um dupláját tudja majd nyomni, és alig lesz vastagabb mint egy pstwo...csak jönne már 😊

koryne
Már nem azért,de mindenki úgy beszél a Wii-rõl, mintha a SNESsel lenne egyenértékú a hw... A kockán is milyen szép volt pl a Metroid Prime 2, a Wii csak erõsebb lesz, ráadásul marad a sima tv-n. Nem lesz itt probléma a graffal sem, hacsak nincsenek mindenkinek extra igényei.

Xbox Live gamertag: kilencnad