Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://blogs.ign.com/matt-ign
Ha gondolkodnanak egy kicsit akkor tudnak nagyon jol hogy valojaban semmi ujdonsagot nem mutattak az lgc-n mario charged es battalion warson kivul semmit.Sztem ezt trailer me az E3 verziobol van,nem akartak uj cuccokat megmutatni ezer osszevagtak egy E3mas cuccot.
www.gonintendo.com
kokemeny (MGS DSre pl😛)
s mindossze 175 euro lenne a masina.... 😮
Jelenleg nem kell keszpenznek venni, de ha ez igy igaz s kikerult akkor nagyot sult a Nintendo titoktartasa.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
europaban 400 euro a premium (400*278 kb mostansag na szerinted mennyi?😊 ) s szamolom az euro forint arfolyamokkal s ugy jon ki amit irtam. +volt amikor 111000ftra jott ki.
mutassal nekem 80Eftért prémiumot europában, az amcsi 400 dollaros ar nagyon nem jatszik kontinensunkon.
a lenyeg olcsobban sozzak itthon a premiumot mint europaban. es aki 110ert adja s ott meg is veszik itthon az meg is erdemli😊
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
xbox 360 premium
szamoljunk mai euro arfolyamon egy premium 360 105-107000ft.
legtobb itthoni boltban megkaphato 95-100.000ft kozott....
hol van az a szemét itthon mág rátesznek dolog okoskatorp?
amugy meg ezzel kapcsolatban meg lehet kerdezni cheapboyt aki sokkal jobban ert ezekhez a dolgokhoz mint en.
Less than 250 Eu (confirmed)
ha 90 ezer lesz mondjuk itt wii akkor mennyi lesz vajon ps3😄?
65000-67000 Ft lesz sztem
mos 100 eu=27000 Ft
200=54000 ezer Ft
+50 eu=13500 Ft
csak ossze kell adni
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
The Wiire
Lesznek itt még érdekes dolgok <#buck>#buck>
https://supermario4ever.wordpress.com
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Valami köze azért csak van a WII-hez is..
Resident Evil vajon jön-e az elsõ körben? Szomorú lennék ha nem ... kellene már valami hivatalos nyitócím-lista, az idõ hálisten jó irányba telik 😊
<#vigyor2>#vigyor2>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szerintem jó párost alkotnak.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Xbox Live gamertag: kilencnad