Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem az elején csak a zelda érdekel más nem. (a többinek a fejlesztését félúton abbahagyták, félkész játékokat gyorsan ki kellett adni.)
A
Engem az elején csak a zelda érdekel más nem. (a többinek a fejlesztését félúton abbahagyták, félkész játékokat gyorsan ki kellett adni.)
A
azért én a poén kedvéért visszavittem volna a boltba, garanciális cserére... 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
egész jól birta a strapát 😄
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ez is megvolt😄
Gamespotos hosszu videon is lehetett látni ,hogy nem valami ász a menü és sok a ki írás ,hogy ne nyird kih magad,de hát kit izgat 😄
mindenkeppen probald ki... en is leirtam mit akarok kiprobalni de ami szanalom az szanalom.. a menu fika.. egyszeru de legalabb felugorna hogy Nintendo Wii
vagy valami logo a pofamba ugorna mint GC-n......
de semmi.. az excite truck meg szar es kesz...
a kontroller mukodik.. egyedul a menuben krepalt be egyszer es ossze vissza ugralt/remegett a kurzor.......... nemtom hol voltam eppen..valami beallitasok vagy mittom en..
vagy valami logo a pofamba ugorna mint GC-n......
de semmi.. az excite truck meg szar es kesz...
a kontroller mukodik.. egyedul a menuben krepalt be egyszer es ossze vissza ugralt/remegett a kurzor.......... nemtom hol voltam eppen..valami beallitasok vagy mittom en..
GameStop vagy mi volt a neve... esetleg GamesStop?
usa//florida/hollywood...szal nem ott ahol te gondolod...
usa//florida/hollywood...szal nem ott ahol te gondolod...
Jó játékot az X-el.Szerintem meg kell szokni,mivel ez 1 teljesen ujj irányitási metódus.Régen a MP irányitását is szidták,(576konzol)mégis úgy jó ahogy van,legalábbis nekem,teljesen kezelhetõ a game.
Aztakurva...Én iszonyúan vártam ezt a Wii-t, mint régi nagy N fan, hogy hátha majd most elindulunk felfelé a gödörbõl. De nagyon úgy néz ki hogy akkor egy álommal kevesebb😞
kiprobaltam az excite truckot.. a jatek nagyon gany.. grafikailag. hangilag is... a kontrolleren levo hangszoro kiabrandito... ebben a jatekban teljesen hulyesegekre van hasznalva... pl felevszel valami boostot vagy mit es a kezedben csilingel a hang nem a tv bol.. de minek??? az iranyitas mukodik.. hurra, bar a jatek fizikaja tok szar.. csak megy elore es kormanyozol amitol az autod inkabb driftel es utanna kezd el kanyarodni.. vagy nem is tudom.. nem tetszik..
cod3 at probalnam, red stealt, zelda, metroid 3,trauma centert...
csinaltam Mii-t aranyos, erdekes.. kurvara felesleges funkcio!
ilyenek kifejlesztese helyett inkabb tokk kraftot tettek volna a menu dizajnjaba... bekapcsolod es semmi csilivili wii felirat vagy valami.. felhivja a figyelmedet hogy olvasd el a manualt meg vigyazz az egeszsegedre.. ne baszd magad szajba a nuncsakkal meg ilyenek oszt bejon a menu ahol az elso kocka a jatek.. masodik mmi harmadik a shop negyedik az idojaras meg ilyen hulyesegek.. tok gagyi!!!!!!!!!!!!!!!!
kuuuurvara nem ereztem azt hogy bekapcsolom es huuuuuuuuuuuuuu vegre itt a kezemben... huuu dejol nez ki..vao.. vegre latom eloben is............ SEMMI... hatalmas csalodas....
cod3 at probalnam, red stealt, zelda, metroid 3,trauma centert...
csinaltam Mii-t aranyos, erdekes.. kurvara felesleges funkcio!
ilyenek kifejlesztese helyett inkabb tokk kraftot tettek volna a menu dizajnjaba... bekapcsolod es semmi csilivili wii felirat vagy valami.. felhivja a figyelmedet hogy olvasd el a manualt meg vigyazz az egeszsegedre.. ne baszd magad szajba a nuncsakkal meg ilyenek oszt bejon a menu ahol az elso kocka a jatek.. masodik mmi harmadik a shop negyedik az idojaras meg ilyen hulyesegek.. tok gagyi!!!!!!!!!!!!!!!!
kuuuurvara nem ereztem azt hogy bekapcsolom es huuuuuuuuuuuuuu vegre itt a kezemben... huuu dejol nez ki..vao.. vegre latom eloben is............ SEMMI... hatalmas csalodas....
Jóh kihagytam a mestert ( Mario) sem lehet kiahgyni a vételbõl 😄
Amelyiknél hadonásznak béna full konzolosok ,és több éve nem gameltek egérel 😄
Engem a gamespot pontozások nem nagyon izgatnak élõbe eldöl minden.
zola2000: "A játékárakra egy szó a válaszom: módcsip."
Jah az lesz nálam is. Nemcsak az ára miatt hanem nem lesz egy jó darabig egy igazán multi online game...( igy max talán zelda éri meg az árát hosszab távon),de más singli gamebe nem nagyon fektettnék be 😊
Engem a gamespot pontozások nem nagyon izgatnak élõbe eldöl minden.
zola2000: "A játékárakra egy szó a válaszom: módcsip."
Jah az lesz nálam is. Nemcsak az ára miatt hanem nem lesz egy jó darabig egy igazán multi online game...( igy max talán zelda éri meg az árát hosszab távon),de más singli gamebe nem nagyon fektettnék be 😊
Most me? DS-t is szidtak meg anyaztak meg aszontak semmi ertelme? Megis a WW TOP10-bol 9 jatek DS-es 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem most van 360om, nyárra meg tervezem a Wii-t, addigra már lesz chip meg sok jó játék.
Irányítás nehézkessége nekem a Metroid Prime 3 videóknál tûnt fel, ott sokat bénázik a csávó, bár lehet, hogy csak õ a béna 😄
samus.co.ukon találsz MP3 trailert, asszem itt van az amin látszik, hogy mennyire ugrál, meg mellényúl, stb.
Irányítás nehézkessége nekem a Metroid Prime 3 videóknál tûnt fel, ott sokat bénázik a csávó, bár lehet, hogy csak õ a béna 😄
samus.co.ukon találsz MP3 trailert, asszem itt van az amin látszik, hogy mennyire ugrál, meg mellényúl, stb.
Töltsük le az internetet!
A startról 1 szó nem esett,tud már valaki valamit,hogy milyen volt?
A grafról meg annyi,hogy nekem a N64 szögletessége után a GC egy tökéletes hardware,a Wii meg rátesz majd egy lapáttal.Irányításról meg nekem nem jött le,hogy nehézkes lenne.Nembaj én a Wii-t veszem,X360 majd talán lesz,
ha leesik az ára 60k-ra,és nem a Core-ra gondoltam.
A grafról meg annyi,hogy nekem a N64 szögletessége után a GC egy tökéletes hardware,a Wii meg rátesz majd egy lapáttal.Irányításról meg nekem nem jött le,hogy nehézkes lenne.Nembaj én a Wii-t veszem,X360 majd talán lesz,
ha leesik az ára 60k-ra,és nem a Core-ra gondoltam.
Elsõ blikkre ami meglesz Zelda, wiisports,mariogalaxy metroid3, a red steelt nem tartottam eddig sem jónak. Egyébként én azt montam hogy a gamecube elsõ lesz hát tévedtem, a ds bukni fog, tévedtem. Ezek után erre már nem mondok semmit. Szerintem a wii azokat a huszon éveseket fogja érdekelni akik unják hogy eddig mindig ugyanazt kapták csak szebb graffal, míg a többit a fiatalabbak veszik mert azokkal jobban fel lehet vágni. (meglepõ hogy fiatalabb a pspsek átlagéletkora mint a dseseké.) a nintendó tanult az n64bõl a gamecubeból: nagy játékméret kell 9gb elég, grafika nem feltétlenül (most a legsikeresebb ps2 nek a leggyengébb a grafikája, ahoz képest az is drága, de jó programozással mennyit javult) az indulást kell nyomni pénzel és jó sok reklámmal (csak nyomassák mindenhol a wii reklámokat).
A
Evvel xbox360 közelébe nem ér vitáznék 😄
PS3-hoz biztos nem ,de xbox 360 messze van még siker szotol ,hogy ne lehessen behozni.
Core meg vicc 75k jért szinte semmi... + mem kártya kell meg 1 game ,és ugyan ott vagy mint a premium...( nemistudom eddig miért nemszüntették meg ezt a csomagott?)
És igen a wii majdnem annyi mint a core ,de a különbség vezeték mentes joy ,mem kártya és legaláb egy pár játék hozzá kiprobálás képen a wii-hez( még ha gagyik is sokat számít) 😄
Wii egyetlen nagy negativuma ,és legnagyobb pofátlansága a game árak.
Hirdettik ,hogy olcsobb a fejlesztés rá, olcsobb a devkit mint másoknál ,és azt is hirdetik ,hogy veszteségmentes lesz a konzol.
Akkor kérdezem én mire fell a 15-16 k game árak vazzeg?
Ezt az egy ígérettét nem tartotta be a nintendo ,hogy mérsékeltebb lesznek ilyen térõl... ( ezért fogják sz@rrá keresni magukat a disznók.. 😊
A végére egyettértek a verseny a lényeg 😄!
PS3-hoz biztos nem ,de xbox 360 messze van még siker szotol ,hogy ne lehessen behozni.
Core meg vicc 75k jért szinte semmi... + mem kártya kell meg 1 game ,és ugyan ott vagy mint a premium...( nemistudom eddig miért nemszüntették meg ezt a csomagott?)
És igen a wii majdnem annyi mint a core ,de a különbség vezeték mentes joy ,mem kártya és legaláb egy pár játék hozzá kiprobálás képen a wii-hez( még ha gagyik is sokat számít) 😄
Wii egyetlen nagy negativuma ,és legnagyobb pofátlansága a game árak.
Hirdettik ,hogy olcsobb a fejlesztés rá, olcsobb a devkit mint másoknál ,és azt is hirdetik ,hogy veszteségmentes lesz a konzol.
Akkor kérdezem én mire fell a 15-16 k game árak vazzeg?
Ezt az egy ígérettét nem tartotta be a nintendo ,hogy mérsékeltebb lesznek ilyen térõl... ( ezért fogják sz@rrá keresni magukat a disznók.. 😊
A végére egyettértek a verseny a lényeg 😄!
Nem tökmindegy?Lényeg, hogy legyen verseny, mert az csak nekünk vásárlóknak jó. 😊
Ezeken nincs értelme vitázni.Teljesen felesleges pont azért amit mondtál.
Ezeken nincs értelme vitázni.Teljesen felesleges pont azért amit mondtál.
Gy a beszélgetés végén a következõek állapíthatóak meg:
- A Nintendo a handheldenk terén eddig verhetetlen volt és szerintem mindenki szeretné, hogy az is maradna.
- Azon, hogy kinek mi tetszik és mit mennyire fognak venni teljesen mindegy, mivel mintenkinek más tetszik.
Végül még annyit, hogy a Wii, PS3, XBOX 360 sikere 2 fõként 2 dologtól függ: A vársárló korosztálytól és a pántárcától. A Wii a fiatalabbaknak fog tetszeni, míg a PS3 és 360 meg az idõsebb és pénzesebb réteg kedvence lesz.
- A Nintendo a handheldenk terén eddig verhetetlen volt és szerintem mindenki szeretné, hogy az is maradna.
- Azon, hogy kinek mi tetszik és mit mennyire fognak venni teljesen mindegy, mivel mintenkinek más tetszik.
Végül még annyit, hogy a Wii, PS3, XBOX 360 sikere 2 fõként 2 dologtól függ: A vársárló korosztálytól és a pántárcától. A Wii a fiatalabbaknak fog tetszeni, míg a PS3 és 360 meg az idõsebb és pénzesebb réteg kedvence lesz.
WarioWare-t én sem nagyon szeretem. Project Rubon elvagyok, de ez sem köt le.
Jaja, kényelmesebb hátradõlni bal oldalra egy chips jobb oldalra cola azt csókolom.S még pár hónap s reális lesz EZ a reklám. 😊
igy van... amugy meg annyit hogy az i lyen wario ware jatekok kiboritanak..... ocsem lehet eljatszik vele.... de en nem birom.
Errõl tudnánk vitázni de az tényleg off lenne.Én se akarok senki meggyõzni, csak leírtam a véleményemet.
"Nintendo megint a lista végén fog kullogni" - ehhez meg nem tudok hozzászólni, ugyanis nekem volt NES,SNES,GB-m s utána jött a pc, így a többibõl kimaradtam, N64-el játszottam szintén emulátorral.GC meg nem érdekelt, de már leírtam hogy miért nem.S a Wii az ami megint érdekel.
Szóval valószínûleg te az N64 és a GC látványos bukására gondolsz, de handheld terén mindig is az elsõk voltak s maradnak is szerintem még jóideig.
"Nintendo megint a lista végén fog kullogni" - ehhez meg nem tudok hozzászólni, ugyanis nekem volt NES,SNES,GB-m s utána jött a pc, így a többibõl kimaradtam, N64-el játszottam szintén emulátorral.GC meg nem érdekelt, de már leírtam hogy miért nem.S a Wii az ami megint érdekel.
Szóval valószínûleg te az N64 és a GC látványos bukására gondolsz, de handheld terén mindig is az elsõk voltak s maradnak is szerintem még jóideig.
Szeritnem hagyjuk a "vitát". Teljesen mindegy, hogy melyik lesz jobb, úgyis mindenki azt veszi és élvezi amelyik neki tetszik. Én személy szerint sajnálom, hogy a Nintendo megint a lista végén fog kullogni, de ez úgysem a mi problémánk. Meglátjuk mi lesz.
Tomy69: A Nintendo utólsó jó képe a DS Lite volt, elõtte a sima DS azelõtt a GC és még sorolahtnám. A Nintendo eddigi összes gépe jó volt csak msotanában a DSen kívülé egyik sem elég jó ahoz, hogy utólérje a PlayStationt és az XBOXot.
Tomy69: A Nintendo utólsó jó képe a DS Lite volt, elõtte a sima DS azelõtt a GC és még sorolahtnám. A Nintendo eddigi összes gépe jó volt csak msotanában a DSen kívülé egyik sem elég jó ahoz, hogy utólérje a PlayStationt és az XBOXot.
Ajjajj, baj van. A Red Steel-t a GameSpoton nagyon lehúzták, 5.5 pontot kapott. Pedig meg van rendelve, a géppel együtt, hónapok órta ezt a szart várom, szinte biztos voltam benne, hogy tuti befutó, erre az egyik legnagyobb és talán legmegbízhatóbb nemzetközi oldal teljesen lealázta............
Az én szememben a konzolok fõ elõnyei a PCvel szemben:
-Nem kell folyamatosan újítani, hogy futtassa az új játékokat. Egyszer rááldozok egy összeget és utána 2-3-4 évig csak játék kell hozzá.
-Nem fagy le, kap vírust, nincs olyan, hogy nem támogatja a videókártyát, nem lassul le a sok programtól és játéktól.
Én is így voltam a konzol meg PC ügyben, de kezdek rájönni, hogy a PC nem erre való. Én most PCn ezeken szoktam néha-néha játszani: Himan 4, Quake 4, néha Doom 3 és Jedi Academy 3 😄.
Konzolon (nem írok külön-külön gépeket csak a játékokat): MGS2, PoPWW, PoPSoT, PoPTTT, SW Republic Commando, NFS MW, Metroid Prime 1-2, Saints Row, Perfect Dark Zero, Dead Rising, Lego Star Wars 2, Soul Calibur 2, Halo 2, SW Ep3, Black és még mondhatnék egy párat amivel csak ritkán játszok.
Az PC az FPSek gyöngye. Én pl egy Hitmant nem tudnék olyan jól játszani konzolon mint PCn vagy egy Quake-t. Ennek egyetlen oka az irányítás. A konzolok irányítósa jól van kitalálva, nekem eddig legjobban az XBOX és XBOX 360 irányítója tetszett utánuk pedig a GCé. Mert én az életben nem játszottam autós játékon PCn XBOXon pedig az egyik kedvenc játékom a Most Wanted.
De msot inkább visszatérek a Wiihez, mert nagyon eltértem a témától.
Az a lényeg, hogy szerintem a Wii grafikájának jobbnak kéne lennie az irányításnak pedig picit könnyebben kezelhetõnek. Ez a térbeli mozgás igazán csak akkor lesz jó, ha az egész test bozgását képes lesz követni a gép, de ez már nagyon a jövõ. Mint már mondtam nekem nem tûnik túl jól kezelhetõnek a Wii irányítósa a PSé pedig szinmplán nem kényelmes. Ezért szeretem én az XBOXot, annak eddig mindig jól kezelhetõ irányítója vol (bár igaz nem mindegyik gyártóé, mert az XBOXos Logitech joypadot nem tudom kezelni). Tehát mint ahogyan már ezt is mondtam: A Wii biztosan jó , szórakoztató és sikeres lesz, de nem fog az XBOX 360 és PS3 közelébe érni.
-Nem kell folyamatosan újítani, hogy futtassa az új játékokat. Egyszer rááldozok egy összeget és utána 2-3-4 évig csak játék kell hozzá.
-Nem fagy le, kap vírust, nincs olyan, hogy nem támogatja a videókártyát, nem lassul le a sok programtól és játéktól.
Én is így voltam a konzol meg PC ügyben, de kezdek rájönni, hogy a PC nem erre való. Én most PCn ezeken szoktam néha-néha játszani: Himan 4, Quake 4, néha Doom 3 és Jedi Academy 3 😄.
Konzolon (nem írok külön-külön gépeket csak a játékokat): MGS2, PoPWW, PoPSoT, PoPTTT, SW Republic Commando, NFS MW, Metroid Prime 1-2, Saints Row, Perfect Dark Zero, Dead Rising, Lego Star Wars 2, Soul Calibur 2, Halo 2, SW Ep3, Black és még mondhatnék egy párat amivel csak ritkán játszok.
Az PC az FPSek gyöngye. Én pl egy Hitmant nem tudnék olyan jól játszani konzolon mint PCn vagy egy Quake-t. Ennek egyetlen oka az irányítás. A konzolok irányítósa jól van kitalálva, nekem eddig legjobban az XBOX és XBOX 360 irányítója tetszett utánuk pedig a GCé. Mert én az életben nem játszottam autós játékon PCn XBOXon pedig az egyik kedvenc játékom a Most Wanted.
De msot inkább visszatérek a Wiihez, mert nagyon eltértem a témától.
Az a lényeg, hogy szerintem a Wii grafikájának jobbnak kéne lennie az irányításnak pedig picit könnyebben kezelhetõnek. Ez a térbeli mozgás igazán csak akkor lesz jó, ha az egész test bozgását képes lesz követni a gép, de ez már nagyon a jövõ. Mint már mondtam nekem nem tûnik túl jól kezelhetõnek a Wii irányítósa a PSé pedig szinmplán nem kényelmes. Ezért szeretem én az XBOXot, annak eddig mindig jól kezelhetõ irányítója vol (bár igaz nem mindegyik gyártóé, mert az XBOXos Logitech joypadot nem tudom kezelni). Tehát mint ahogyan már ezt is mondtam: A Wii biztosan jó , szórakoztató és sikeres lesz, de nem fog az XBOX 360 és PS3 közelébe érni.
Na úgy már szabad, de még a mai emukkal, is pocsékabb a monitoron a grafika, mint a tv-n 😞
lckrz.try.hu
A Nintendo uccsó jó gépe a NES volt, és ez lol, amit kiadtak, mind max egy -két évig húzta, emlékszem, én akkor vettem ps1!et, amikor az n64 már kihaló félben volt😛 Ja és az a ps 1 még mindig ott figyel a tvállványban, de nemsokára jön egy új x360 is h ne érezze magát egyedül😄 Mondjuk azt kétlem h te a Silent Hill 1 el PC-n játszottál volna, mivel azt csak ps-re adták ki.
lckrz.try.hu
Az árral én sem vagyok kibékülve.
A grafikáról meg már leírtam a véleményem az elõzõ kommentben.
"gondolkozóba esik az ember, hogy ez most játék vagy fénykép?" - én nem ezért játszok játékokkal.
Nekem az egyedi dolgok tetszenek s nem a tömegcuccok.S valószínûleg másnak is, nem véletlenül lett annyira sikeres a DS.Az még valóban kérdéses, hogy megállja e a helyét a "nagy" konzolok között a wii.Kiváncsian várom.Nekem mind1 melyik lesz sikeresebb, sõt, legyen verseny s nyomják le egymás árait.Ennyi.
A grafikáról meg már leírtam a véleményem az elõzõ kommentben.
"gondolkozóba esik az ember, hogy ez most játék vagy fénykép?" - én nem ezért játszok játékokkal.
Nekem az egyedi dolgok tetszenek s nem a tömegcuccok.S valószínûleg másnak is, nem véletlenül lett annyira sikeres a DS.Az még valóban kérdéses, hogy megállja e a helyét a "nagy" konzolok között a wii.Kiváncsian várom.Nekem mind1 melyik lesz sikeresebb, sõt, legyen verseny s nyomják le egymás árait.Ennyi.
Húú, akkor igazi kemény,laza és fasza csávó leszek ha PS3-al jáccok. Mert az nem gyerekes, gagyi cucc.Jajj, de jó!!
Elsõ próbálkozás, ez igaz de a Sony által gyártott dolgok mennyi reklámot kapnak?Fele ennyi reklámot nem kapott a nintendo soha az életbe..s mégis (szinte) mindenki szereti, s van valami terméke tõlük.
S miért?Tradíció.Ez hogy jön ide?Úgy hogy a nintendo csupán ezzel foglalkozott és foglalkozik.
Tehát volt kitaposott ösvénye?Persze hogy volt mivel a Nintendo = konzol.
Míg a psp csupán SONY...ja és az se zavarjon hogy annyit fogyaszt mint egy jól megtermett rezsó...Lehet valakinek ez nem számít nekem ez is sokat számít.
Elmondom neked, én a Wii-hez állnék oda kipróbálni.S most jössz az irányítással, nézd, ez merõben új dolog, ne várd, hogy kapásból minden tökéletes lesz.
Én nem érezném, hogy cikis lennék amiért nintendo fan vagyok.Ezen nõttem fel.S nem véletlenül vagyok handheld fan is egyben, mivel pc mellett nem látom értelmét konzolnak.S ezalól most kivétel a wii?Valószínûleg az, mert nekem felkeltette az érdeklõdésemet míg a ps3-ra még csak kiváncsi se vagyok.Ugyanúgy ahogy nem voltam kiváncsi a ps1,2 ill psp-re...
Egyetlen egy játék kivételével s ez a ps1-es Silent Hill, amivel szintén inkább PC-n jáccottam.
De nem meggyõzni akarlak, mivel nálad a grafika a minden...arra meg megintcsak ott a pc nekem.
Elsõ próbálkozás, ez igaz de a Sony által gyártott dolgok mennyi reklámot kapnak?Fele ennyi reklámot nem kapott a nintendo soha az életbe..s mégis (szinte) mindenki szereti, s van valami terméke tõlük.
S miért?Tradíció.Ez hogy jön ide?Úgy hogy a nintendo csupán ezzel foglalkozott és foglalkozik.
Tehát volt kitaposott ösvénye?Persze hogy volt mivel a Nintendo = konzol.
Míg a psp csupán SONY...ja és az se zavarjon hogy annyit fogyaszt mint egy jól megtermett rezsó...Lehet valakinek ez nem számít nekem ez is sokat számít.
Elmondom neked, én a Wii-hez állnék oda kipróbálni.S most jössz az irányítással, nézd, ez merõben új dolog, ne várd, hogy kapásból minden tökéletes lesz.
Én nem érezném, hogy cikis lennék amiért nintendo fan vagyok.Ezen nõttem fel.S nem véletlenül vagyok handheld fan is egyben, mivel pc mellett nem látom értelmét konzolnak.S ezalól most kivétel a wii?Valószínûleg az, mert nekem felkeltette az érdeklõdésemet míg a ps3-ra még csak kiváncsi se vagyok.Ugyanúgy ahogy nem voltam kiváncsi a ps1,2 ill psp-re...
Egyetlen egy játék kivételével s ez a ps1-es Silent Hill, amivel szintén inkább PC-n jáccottam.
De nem meggyõzni akarlak, mivel nálad a grafika a minden...arra meg megintcsak ott a pc nekem.