Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van neten egy buherált stuff. Ami a hangokra villogtatja meg kikapcsolt állapotban lassan fel/le kapcsolja stb...
Seth
Akkor ég ha kapcsolódik netre, vagy ha olvasatlan üzeneted van. Szóval ha akarod hogy állandóan égjen ne olvasd el.. 😄

PSN ID.: Beegabor

Beast Machine
ezt próbálta már valaki megberhelni, tehát, hogy bekapcsoláskor folyamatosan égjen? mert szerintem elég egyszerûen megoldható lenne.

...vágod?

guardian hero
Úgy tudom az csak akkor világít, ha tölt valamit netrõl.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nos hát én is megvettem a wii-met.És azt kell mondonom ez a konzol tetszik a legjobban mindközül.Aki teheti vegye meg nagy élmény.
Jah még egy kérdés:a gép szája körül nem kéne világítania a kék csiknak kürbe mert nekem csak bekapcsoláskor villan egyet?

Gyerek korodban voltál securytis? És már akkor ds-eztél? Nekem ez jött le 😊
Gyorsan felnõnek a mai gyerekek. 😊

CSOCSO
klubbnal voltam parkolo securitys.... unalmas munka volt... akkor jol jott a ds... de gyerek korom ota nem erdekel a handheld.. ha jatszani akarok akkor konzol vagy pc
Sephi
Szal akkor naon ugynezki hogy marad a Red Steel...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KILLER2
Szeritem kapcsold ki nyugodtan, ha elbaszódik meg ott az ablak 😄

Töltsük le az internetet!

sajnos fel ora mar 😞
GanXstaZoleeWrk
nyugi par perc es errorral kilephetsz.

GanXstaZolee#2709

na kiraly!
Wifi megy, update megy, ment elsore, aztan rajott hogy megeccer akarja, na mikor szakadt meg a net kapcsolat??? nema felenel!!! a k.rva anyjat! na most nemtom mi lesz, nem csinal semmit, se elore se hatra, semi, csak ott all es ne kapcsoljam ki, nagyon zsir!
Elso bug 😞
NeoMaN
Magyarból meg 6db egyesed....
😄

apum nézi a fokuszt, és 5 4 esem van matekbo

Kaplan
Fiam, nemrég hívott az igazgató úr, hogy romlanak a jegyeid. Ha hazaértem el leszel tiltva a géptõl mert az egész napod ott töltöd. Irány a matek lecke. Fél óra és otthon vagyok.

Üdv : Édesapád aki az övét fogja kifényezni rajtad 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

megtanultam miednnt

ajja, Houston, baj van!<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Szerintem egy "MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI" c. könyv 1000x fontosabb lenne neked! <#vigyor>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

GanXstaZoleeWrk
<#hehe>

GanXstaZolee#2709

NeoMaN
Tünnyé lecké írni, mert télleg kipicsázlak mosmá!
Üdv: Apu.

Csibe001
Jól van, Crysis-re még várhatsz...
Mire való a karácsony?Tippelnék, hogy egy elkényeztetett gyerek ramot kapjon s utána jöjjön valamelyik fórumra verni a nyálát? (Csak tippelek.)

a mmá magánügy hogy ki mit hisz el, vga ilag a crysis futni fog, de még a 3200 as amd el, meg 1 giga ramolal még gondok lehetnek, de mire való a karácsony 😛?

<#idiota><#idiota>

elhihetek még 8800gtx em is van....., olcsobban van meg mert apum a nagykerbe van

Igen, ez így reális, pár év és mindkét gépre lesznek nagyszerû játékok.
KILLER2
Én PS3at kb 3-4 év múlva tervezek, Wiit viszont jövõ nyáron legkésõbb.

Töltsük le az internetet!

Hát, ez az ár viccnek is rossz. Nem mintha mostanában tervezném a megvásárlását.
baggins
Ebbõl is látszik, hogy Daveee-nek nincs egy fél darab Wii-je sem.
Sephi, RED STEEL! Összehasonlíthatatlanul jobb, minden szempontból. Iszonyú hosszú, néha a hajam letettem a grafikától, az irányítástól. Jópár bugtól eltekintev teljesen ideális választás, mig a COD egy szimpla FPS.

guardian hero
Persze, tudjuk. De a PS3 mellett úgysincs idõd játszani vele <#nevetes1>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

és? nekem van

guardian hero
Azoknak szólt a kérdés, akiknek van Wii-jük <#mf2>

cod3

Sephi
Kerdes. Melyik a jobb a CoD3 vagy a Red Steel? Magyaran melyiket erdemesebb most beszervalni?

Egyebkent talatam pesten minden jatekot osszevissza botokba 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
Shop mukodik, ha UNited Kingdomra rakod az orszagot.

Mas még nem.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

http://ageia.com/physx/titles.html
Red Steel Ubisoft Paris Nintendo Wii <#merges2>

GanXstaZoleeWrk
Na akinek nem megy a netes update, nallam sem akart kikapcsoltam a routerben a WPA kodolast utanna ment szepen de semmi nem mukodik még, shop, idojaras, semmi sajna. Remelem hamarosan beindulnak.

GanXstaZolee#2709

Ja és komponens kábelt lehet már kapni hozzá, vagy csak jövõre.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

NA, azé nem hiszem.

Far Cry-rol ki mit tud? Cheap nalatok mikor lesz?
Kinek van netan COD3-ja? hogy teccik? erdemes ramenni?
En nem ertem, miret jo allandoan vitazni hogy melyik a jobb, ki nem szarja le ha nekem ez teccik. Ez volt a DS-nel is, DS vs PSP. Nekem votl mindketto, na most PSP-t guy adtam el hogy meg a helyet is foltakaritottam. Az egy irtozatos divatfos! Jaccani DS-el lehet csak, baormkodni, menozni, szenvedni psp-vel.
Es kb ez a szitu a nagyoknal is! Azert a 70 vs 170eFt nem mindegy, es hogy a kontroller is egy felmasolat... semmi hir, se jo se rossz a hasznalat alatti PS3-akrol... szoval felettebb erdekes a szitu. Ja es hogy bluray meg hdDvd, mi a rossbbnek? miert fizessek erte? arra veszek egy rendes lejaccot. Ez olyan kb mint a mobiltelcsi piac, tok jo, nagy memo belemegy, mp3 lejacco, csillivilli, aztan egy hatar fos az egesz osszesegeben de jo draga. Ahelyett hogy a delikvensek vennenek egy pda-t a telcsi melle, ami tobbet tud olcsobban, ... Divat kerem!
zola2000
Már sehol, mindenhol elkapkodták

A

Hol lehet még wii-t kapni (nem elõrendelni)?

Hol lehet még wii-t kapni (nem elõrendelni)?

zola2000
Ja nem megelõztek.

A

zola2000
Na mégis csak enyém lett a kétezredik hozzászólás xD, egyébként az tényleg igaz, tehát amiatt meg nem kell fikázni a wiit.

A

DanielT
deep
Hanem?
DanielT
Ööö, nem 😊
deep
Én úgy hallottam anno, hogy a Nintendo az N64-et akarta közösen készíteni a Sony-val, de nem tetszett nekik a CD alapú technológia, ezért önállósította magát a Sony.