Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
A másik: A wiiconnect24-et érdemes bekapcsolva hagyni? Csak mert nekem be van kapcsolva és a gép folyamatosan meleg.
A
Mind a kettõ zseniális!!! 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Komolyabb,mint gondolnánk?
A Resident Evil sorozat méretes rajongói köre nem igazán érti, hogy a Capcom ezidáig miért nem folytatta a Code: Veronica által hátrahagyott, cseppet sem apró elvarratlan sztorivonalat, most azonban úgy tûnik, hogy végre folytatódni fog a történet ezen szála is, az egyik japán magazin ugyanis azt állítja, hogy a Wii-re készülõ Umbrella Chronicles a CV, és a négyes számú epizód között fog játszódni. A dolog kissé meglepõ, hiszen mindenki a PS3-ra és Xbox 360-ra érkezõ ötödik résztõl várta a fentieket, az említett lap azonban azt írja, hogy az ötös számú BioHazard idõben csak a RE4 után fog elhelyezkedni. A Wii-s epizódra visszatérve: a pletyka szerint három fõ karakter lesz majd (melyekbõl kettõ állítólag Jill Valentine, és mindenki kedvenc Albert Wesker-je), a játékmenet pedig marad a negyedik részben bemutatkozott, csupán jóval részletesebben tálalva.
Hivatalos álláspont egyelõre nincs - a fentiek minden esetre igen jól hangzanak, így reméljük, hogy minél nagyobb a leírtak igazságtartama. 365.hu"
Ingyen 0pontért.
az opera oldalán nem találtam.
www.sabian.com
Második konzolom a ZX Spectrum 48k óta... <#vigyor>#vigyor>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
AMint hazahoztam bátyám elkezdett vele játszani és nem tudtam elküldeni elõle.
Engem a net érdekelne.
Te milyen játéko(ka)t vettél hozzá
Operáról tud valaki valamit?
LeRAGASZTOTTÁTOK?
bódottá 😊
-the invisible-
mert egyre gyakrabban elõjön a hibaüzenet (the system files are corrupted...)
A sensor bar két oldalának világítania kell??
Mert videókon azt látom, hogy kéken világít. Nekem otthon sehogy.
Ez most baj vagy csak valamit nem jól konfigoltam???
-the invisible-
-the invisible-
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Holnap 12 utan fogok csorogni, csak az egyeztetés miatt, s lehet elkapkodni oket.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
és ha igen, akkor mindent vigyek vissza? (ami az alapcsomagba beletartozott)
amúgy köszi a segítséget 😊
"okay heres the catch, everyone who has this problem this should be some help to you...
i spoke with nintendo and they said this is a very serious issue, whether its effecting my system or not, they said there is no way for my to fix it myself without voiding the warrenty and possibly breaking the machine so i was given 2 options:
Option 1: they send me some labels and then i use those labels to send my console in to nintendo and they fix it and send it back to me (given there could be a small chance they dont encounter the error and think its fixed)
Option 2: i give them my credit card number and they send me a brand new wii and once i recieve that i put the old one into the box and send it back to them
the credit card is not charged for the new wii unless it takes over 21 days for them to get the old one back"
Szóval vidd vissza, mert komoly hiba és nem fog elmúlni.
bluetooth-nal nem lehet a netet megosztani a wii és a gép között?