Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na mar en is wii-rol irok. nagyon tetszik

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

egy köszönetet elrebegek itt a Wii-ért Cheapboynak
Volt itt olyan valakinek már, hogy lefagyott a wii? Nekem ma reggel operázás közbe lefagyott, de olyan szinten, hogy még a reset és a power gombra se reagált, igy nem tudtam mást csinálni csak kihuzni a konnektorból.... remélem ez nem túl gyakori probléma, mert gondolom nem tett túl jót a gépnek.
A másik: A wiiconnect24-et érdemes bekapcsolva hagyni? Csak mert nekem be van kapcsolva és a gép folyamatosan meleg.

zola2000
Láttam már spektrumos monitort is, és a wiit nem lehet monitorra kötni? Meg pct is tvre. Szóval ez így nem feltétlenül igaz oda dugod ahova akarod xD

A

Van mégegy!

Mind a kettõ zseniális!!! 😊
Nem volt konzol soha, csak poénból írtam. Annyi a közös bennük, hogy mindkettõt a TV-re kell kötni... <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

A speccy mióta konzol???? 😊
Resi wii

"Komolyabb,mint gondolnánk?

A Resident Evil sorozat méretes rajongói köre nem igazán érti, hogy a Capcom ezidáig miért nem folytatta a Code: Veronica által hátrahagyott, cseppet sem apró elvarratlan sztorivonalat, most azonban úgy tûnik, hogy végre folytatódni fog a történet ezen szála is, az egyik japán magazin ugyanis azt állítja, hogy a Wii-re készülõ Umbrella Chronicles a CV, és a négyes számú epizód között fog játszódni. A dolog kissé meglepõ, hiszen mindenki a PS3-ra és Xbox 360-ra érkezõ ötödik résztõl várta a fentieket, az említett lap azonban azt írja, hogy az ötös számú BioHazard idõben csak a RE4 után fog elhelyezkedni. A Wii-s epizódra visszatérve: a pletyka szerint három fõ karakter lesz majd (melyekbõl kettõ állítólag Jill Valentine, és mindenki kedvenc Albert Wesker-je), a játékmenet pedig marad a negyedik részben bemutatkozott, csupán jóval részletesebben tálalva.

Hivatalos álláspont egyelõre nincs - a fentiek minden esetre igen jól hangzanak, így reméljük, hogy minél nagyobb a leírtak igazságtartama. 365.hu"

az mi?

nekem nem sikerült a vip pontos accountot összelinkelni a a wii-shoppal?
Ezt most wii-rol irom.

Most szedem le a trial verzios operát wiin.
Ingyen 0pontért.

NA van végre nezt csak át kell állítani Ukra ahogy signs mondta.

honnan?
az opera oldalán nem találtam.

signs
Én úgy tudom letöltheted most is az operát, csak át kell állítanod a Wii-t UK-ra.

www.sabian.com

Itt azt írják hogy jan 27-én indítják el a channel news-t és akkor le lehet tölreni majd az operát.

Én is boldog Wii tulaj lettem! <#eljen>
Második konzolom a ZX Spectrum 48k óta... <#vigyor>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nekem is kell eggyett vennem majd.
AMint hazahoztam bátyám elkezdett vele játszani és nem tudtam elküldeni elõle.

Eddig csak egy wii playt a wiimote miatt! De tervezem nemsokára más játék beszerzését (pl. Zelda, vagy Red Steel)Mindjuk a warioware is érdekel 😊

At is tök jó.
Engem a net érdekelne.
Te milyen játéko(ka)t vettél hozzá

Az még semmi a box-hoz képest 😊)

Operáról tud valaki valamit?

Még a golftól is leizzadtam😄

Nekem is

CSak most éppen ezerrel updatelget

valaki?? #3320

Megvan a wii-m!!! Nagyon király!

operát rá kell rakni a wiire hogy tudj netezni?

ti az érzékelõt hova raktátok?
LeRAGASZTOTTÁTOK?

megvan A WII-M NAGYON COOL!

Na, indulok a Wiimért 😊

bódottá 😊

-the invisible-

Ahh, már értem. Kösz.

waspika: nem kell világitani, az ott infrás és azért látod a videokon mert a videokamerák látótartománya belelóg egy kicsit az infrába
az adatokat (mentéseket és karaktereket) hogyan kell lementeni sd kártyára? egyáltalán lelehet?
mert egyre gyakrabban elõjön a hibaüzenet (the system files are corrupted...)

ÁÁ még 2és fél óra

Kb 1 óra mulva már egy Wii-t fogok tartani a kezemben és egy zeldát.

Egy kérdés akinek már van gépe:
A sensor bar két oldalának világítania kell??
Mert videókon azt látom, hogy kéken világít. Nekem otthon sehogy.
Ez most baj vagy csak valamit nem jól konfigoltam???

Az rgb-vel jóval szebb képet kapsz, mint a sima mezei hozzáadott kábellel. Szerintem megéri beszerezni.

hát jah.. az a helyzet hogy nem valószínû hogy veszünk új tévét egy jó ideig.. úgyhogy szerintem én is veszek egyet elsõ körben már.

-the invisible-

Én is szemezek egy RGB kábállel.

az a baj h nálunk katódos tévé van.. de ahhoz is van RGB kábel.. vajon az megéri?

-the invisible-

ÁÁÁÁ!!! Hogy birom ki én 12-ig!!!!!!!!! <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Tegnap beraktam a kompi kábelt és k nagy a különbség. Kristálytiszta kép. Nagyon szuper. Akinek van lehetõsége erre a csatlakozásra mindenképp cserélje le. Megéri azt a 10-est.

Hustler_hu
nah happy wiis lettem en is 😊 szulinap rulez 😊
CHEAPBOY
el kell nekik.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Megvan a lista. Szóltam privibe akinek kellett.

Holnap 12 utan fogok csorogni, csak az egyeztetés miatt, s lehet elkapkodni oket.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

tehát akkoe vigyem vissza a media martkba... és el fogják fogadni az okot?
és ha igen, akkor mindent vigyek vissza? (ami az alapcsomagba beletartozott)
amúgy köszi a segítséget 😊

Utánanéztem a neten:

"okay heres the catch, everyone who has this problem this should be some help to you...

i spoke with nintendo and they said this is a very serious issue, whether its effecting my system or not, they said there is no way for my to fix it myself without voiding the warrenty and possibly breaking the machine so i was given 2 options:

Option 1: they send me some labels and then i use those labels to send my console in to nintendo and they fix it and send it back to me (given there could be a small chance they dont encounter the error and think its fixed)

Option 2: i give them my credit card number and they send me a brand new wii and once i recieve that i put the old one into the box and send it back to them

the credit card is not charged for the new wii unless it takes over 21 days for them to get the old one back"

Szóval vidd vissza, mert komoly hiba és nem fog elmúlni.
ja, lehet hoyg az lesz... de nincs wifi routerem...
bluetooth-nal nem lehet a netet megosztani a wii és a gép között?

ha még nem volt update, akkor mindeképpen csinál
Attól biztos nem, készítés másolatot SD-re, amirõl kell... formázd le a wii memóriáját... ha ez nem segít, akkor vissza a boltba...