Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most lehet 1általán kapni vhol?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ColdFire
hali all ^^
hol lehet legolcsobban vásárolni wiiiii...t? xD
legolcsóbban én 69990ért láttam

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hocza
A PC a király!!!!!!!!!!!!!!!<#mf1><#banplz><#violent>

P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.

hocza
Mindörökké PC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.

én se gondoltam komolyan <#beka3>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Akkor marad a barkács, csinálni kell egy erõsebb ledekkel szerelt "Sensor Bar"-t, bár még mindíg nem értem két ledsort miért hívnak szenzornak, amikor nem érzékel semmit csak világít? 😄

Kipróbálhatod gyertyákkal, csak a láng nem elég fix, és akkor pontatlan lesz ...

sportot fotelbõl? LOL

-the invisible-

talán próbáld meg a sportot is a fotelbõl <#heureka><#heureka>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

ki is próbálta:
"elég nagy a szoba, jobb szeretnék 4-5méterrõl játszani, de a sportjátékokat már onnan nem érzékeli. Érdekes viszont, hogy a Zeldát 4,5 méterrõl a fotelbõl is tudom játszani."

¦zerintem nem véletlen van a senzornak ekkora kábele.

Szerintem ezt te tudod leghamarabb kideríteni. Kipróbálod és kész.😄
Mit gondoltok, mennyire kell komolyan venni, hogy a sensorbar egy síkban kell legyen a képpel? Bezavarna a tér számolgatásába, ha közelebb lenne a bar mint a kép? Mondjuk 2 méterrel? Projektorral nyomulok és elég nagy a szoba, jobb szeretnék 4-5méterrõl játszani, de a sportjátékokat már onnan nem érzékeli. Érdekes viszont, hogy a Zeldát 4,5 méterrõl a fotelbõl is tudom játszani.
vegyetek tölthetõ elemeket 😊 nekem amúgy rendben vannak az elemek.

Router... nos nekem X-Micro router van, és láss csodát iszonyat mapet mert van master password hozzá... érdemes rákeresni a neten a router típusára van-e valamilyen biztonsági rés.
nálam csak az elemek merültek le... péntek óta van meg.. nem túlzás ez egy kicsit? 😄
igazán megcsinálhatták volna tölthetõre a wiimoteot...

-the invisible-

Én olan gyártótól vennék Routert aki leginkább (csak) hálózati cuccokat gyárt, vagy régóta gyárt. Szóval olyan nevek, amik Alaplap vagy VGA esetén felmerülhetnek (Asus, MSI, Giga, stb.) nálam nem játszanak.
Persze ott is van vita ki ezt, ki azt szidja.
Belkin, Edimax, DLink, SMC, 3Com, Cisco (legdrágább, csak poén miatt írtam) és társaikra gondolok. Régen menõ volt a Genius is, róluk mostanában nem hallok.

Elemek rendben vannak?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

mi a vélemyényetek az msi wlan routerekrõl? mert ezt szeretnélk venni a wii-hez.

Egy jó hír, kevés nyúzás után kezd úgy kinézni hogy az egyik kontrollerben az egyik gyorsulásérzékelõ kezd bekakálni...
Én úgy tudom hogy a letöltött tartalom csak azon a gépen mûködik amire le lett töltve. (Ne legyen igazam, de én így tudom)
ezt most ugye nem gondoltad komolyan? 😄

-the invisible-

skacok valaki rajka fel bezippelve valami tárhelyre azt amit a vásárlás után az sd-kártyára kapott, HÁTHA azt legalább lehet másolni, mert ha igen akkor ügyesen beosztjuk hogy költsük el együtt a pontokat hogy ne vegyünk meg semmit 2x feleslegesen.
kisaba azt írta, hogy 7 font. ez 2800 Ft akárhogy is nézem. tehát 100 pont 280. mindenki számolja ki.

de itt van részletesebben, ha érdekel titeket 😊

-the invisible-

Az ocarina of time-ot én is emulátorral nyomom

Én az sd kártyámra raktam rá a street fighter II-õt de nem tom rámásolni a wii memóriájába- Nem is látom.. Van rá program?

Visszavonom azt hittem, hogy 7 euro.

deep
Undorító gennyes lehúzás...
HUUUUU!!!!
Most néztem neten, hogy ha kártyával veszed akkor 1000 pont az 1820Ft akkor az sokkal jobban megéri.

csak bazi drága egy 2000pontos kártya 8000Ft.
Ás a Super Nintendós gameek pendig 800 pontba kerülnek <#sir><#sir><#rinya><#rinya><#nemtudom>

nagyon jó egyébként ez a virtual console-os dolog, biztosan én is veszek rajta 1-2 dolgot 😊

-the invisible-

A NES-es Legend of Zeldát! Az Ocarina of Time és a Majora's Mask még nem tölthetõ sajnos, de gondolom késõbb biztos lehet majd. Szóval dombornyomott kártya jó csak, arról vettem ezer pontot (7 font volt) és abból 500-ért letölthettem a Zeldát. De van még csomó minden a wii-n a shop channelben nézd meg mik vannak.

egypszichonauta
melyiket?ocarina of time?hogy sikerült letöltened,hogy mûködik ez az egész?köszi a választ

Letöltöttem a Virtual Console-os Legend of Zeldát! Nagyon jó!!! 😄D

egypszichonauta
én már alig várom hogy meglegyen a gépem!98%ban a zelda miatt,mert aki "szívvel" végignyomta a N64es ocarinát és majora's maskot az tudja mit jelent egy ZELDA...

waspi ha már kidobtam érte 15-16 ropit akkor megszenvedtem vele hogy megszokjam. többet játszottam mint 1,5 óra és katasztrófálisnak tartom továbbra is. én nem zeldáztam, kizárólag PC-n játszottam eddig de engem megfogott.
Zelda ,de egyébként a red steelt se kell fanyalogni most wii fronton egyelõre a legjobb fps.
Álltalában az írányitást szidják ,és azok akik kevesett láttak pc-ét szal nem kell félni tõle se 😊

Attól függ ki mit szeret. Én fps párti vagyok. A zeldával kezdtem, de nekem nem jött be. A redseel viszont igen. Sajnos akinek nem jön be az irányítás az egybõl hajítja a sarokba. Megéri azt a jó 1-1,5 órás gyakorlást és utána nem lesz vele semmi bajod.
Szerintem fasza kis játék. Ha szereted az fps-eket akkor ne hagyd ki.
Ha eddig nem zeldáztál még, akkor ezután sem fogod megszeretni.Sajnos inkább Gc-re készült még ez a játék nem pedig a wii-re. Ez meg is látszik rajta.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

signs
Netes fizetéshez biztos hogy dombornyomású kártya kell.

www.sabian.com

Virtual Console játékokat innen csak pontkártyával lehet venni? Mert nekem az OTP-s bankkártyámat nem fogadja el! Vagy lehet innen is, de csak dombornyomott kártyáról?

kisaba: nekem van zelda és volt Red Steel... egyértelmü hogy zelda!
A redsteel.... õõõ szar, én becseréltettem
hát ezután a kevéske Zeldázás után azt mondom, hogy a Zeldát mindenképpen érdemes megvenni. szóval ha a kettõ közül kell választani, akkor inkább az.

-the invisible-

Meg stabilabb valamivel, mert szeret néha befagyni..
Zeldáról akinek megvan mi a vélemény? Csak mert gondolokodom rajta, hogy megvegyem... Vagy esetleg Red Steel? Milyen? Mert olvastam külföldi, meg magyar teszteket ahol lehúzák, de hát nem mindig hiszek ezeknek, azért kéne egy pár játékos vélemény

Sajnos nem teljes képernyõs az opera. Remélem a végleges verzió már az lesz.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Mii Plaza helyett Mii Parade-et akartam írni, de már utánanéztem, csak úgy nem jönnek, csak wiimote-ról meg regisztrált gépekrõl..

Btw, majd vegyük fel egymást srácok 😊 Péntekig nem jutok a Wii-m közelébe, akkor elárulom a kódomat 😊 De azért addig más is beírhatja, és akkor itt sg-n mindenki fel tud venni mindenkit.

Ja, mingle-t tessék beállítani! 😊

Közben még egy kérdés eszembe jutott, ez az uccsó, ígérem 😊 : Az internet channel nekem furán jön be a tévén. tök csálén áll, olyan, mint amikor rosszul van beállítva a monitor. ugyanakkor viszont a mutató (a kéz) az egész képernyõn szépen mozog (a fekete részbe is be tudom vinni). Ez miért van, illetve mit lehet vele csinálni?

-the invisible-

Teniszrõl annyit, hogy az irányt úgy befolyásolod, hogy mikor ütöd meg a labdát. Az erõ én úgy tapasztalom, hogy számít, mert sikerült már pár gyengébb ütés után a hálóba ütni. nyesni még nekem sem sikerült, szal azt lehet h nem is lehet, de emelni lehet: fodítsd kicsit a wiimote-ot felfele.
jah, még egy tipp: szervánál igyekezz jól eltalálni a labdát, mert akkor sokkal gyorsabban szerválsz

Zeldával eddig szinte én sem játszottam egyébként semmit, asszem összvissz 2 órát. Mondjuk ez azért is volt mert öcséimmel kellett nyomni, és inkább 2playert játszottunk sportsban meg playben 😊
Amúgy a kedvencem az a Find Mii játék a Play-ben. Na az nagyon jó 😄D Jah, meg a Tanks is tök élvezetes ketten.

Pár kérdésem lenne hozzátok:

Ha írt mondjuk a Wii Play üzit, nem világít nekem az a kék 😞 Csak akkor világít ha ember írt? (a beállításoknál bright-ra kapcsoltam a fényt) Illetve ha el is olvasom az üzeneteimet, akkor is villog a szám a fõképernyõn a jobb alsó sarokban. Azt hittem a villogás azt jelenti, hogy olvasatlan üzenet van.. :S

Illetve hiába vagyok Connect24-en, nem akarnak a Mii plázába jönni Mii-k... A router tûzfala fogná meg a fájlokat, vagy mi lehet a baj?

-the invisible-

remélem a virtualkonzol fájlformátumának van köze a közkézen kerengõ emulátor rom-okhoz vagy lesz-van valami konverter...
egypszichonauta
olyan wii pont kártyát hol lehet venni?ugyanott ahol a gépet magát?
azé fárasztalak titeket mert nagyon úgy fest hogy lesz egy nekem szal érdeklõdöm...

köszönjük az elismerõ szavakat, azon vagyunk, h elõbb-utóbb mindent megtalálhassatok oldalunkon ami Wii 😊

Az enyém sincs mégis bazi jól lehet rajta netezni:
Linksys WRT54G
és csak WRT54GX meg WRT54GC-t támogat.

rohadt jo az oldalatok elismeresem:o tap taps