Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
hol lehet legolcsobban vásárolni wiiiii...t? xD
legolcsóbban én 69990ért láttam
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.
P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Kipróbálhatod gyertyákkal, csak a láng nem elég fix, és akkor pontatlan lesz ...
-the invisible-
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"elég nagy a szoba, jobb szeretnék 4-5méterrõl játszani, de a sportjátékokat már onnan nem érzékeli. Érdekes viszont, hogy a Zeldát 4,5 méterrõl a fotelbõl is tudom játszani."
Router... nos nekem X-Micro router van, és láss csodát iszonyat mapet mert van master password hozzá... érdemes rákeresni a neten a router típusára van-e valamilyen biztonsági rés.
igazán megcsinálhatták volna tölthetõre a wiimoteot...
-the invisible-
Persze ott is van vita ki ezt, ki azt szidja.
Belkin, Edimax, DLink, SMC, 3Com, Cisco (legdrágább, csak poén miatt írtam) és társaikra gondolok. Régen menõ volt a Genius is, róluk mostanában nem hallok.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
-the invisible-
de itt van részletesebben, ha érdekel titeket 😊
-the invisible-
Most néztem neten, hogy ha kártyával veszed akkor 1000 pont az 1820Ft akkor az sokkal jobban megéri.
Ás a Super Nintendós gameek pendig 800 pontba kerülnek <#sir>#sir><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
-the invisible-
Álltalában az írányitást szidják ,és azok akik kevesett láttak pc-ét szal nem kell félni tõle se 😊
Szerintem fasza kis játék. Ha szereted az fps-eket akkor ne hagyd ki.
Ha eddig nem zeldáztál még, akkor ezután sem fogod megszeretni.Sajnos inkább Gc-re készült még ez a játék nem pedig a wii-re. Ez meg is látszik rajta.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
A redsteel.... õõõ szar, én becseréltettem
-the invisible-
Zeldáról akinek megvan mi a vélemény? Csak mert gondolokodom rajta, hogy megvegyem... Vagy esetleg Red Steel? Milyen? Mert olvastam külföldi, meg magyar teszteket ahol lehúzák, de hát nem mindig hiszek ezeknek, azért kéne egy pár játékos vélemény
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Btw, majd vegyük fel egymást srácok 😊 Péntekig nem jutok a Wii-m közelébe, akkor elárulom a kódomat 😊 De azért addig más is beírhatja, és akkor itt sg-n mindenki fel tud venni mindenkit.
Ja, mingle-t tessék beállítani! 😊
Közben még egy kérdés eszembe jutott, ez az uccsó, ígérem 😊 : Az internet channel nekem furán jön be a tévén. tök csálén áll, olyan, mint amikor rosszul van beállítva a monitor. ugyanakkor viszont a mutató (a kéz) az egész képernyõn szépen mozog (a fekete részbe is be tudom vinni). Ez miért van, illetve mit lehet vele csinálni?
-the invisible-
jah, még egy tipp: szervánál igyekezz jól eltalálni a labdát, mert akkor sokkal gyorsabban szerválsz
Zeldával eddig szinte én sem játszottam egyébként semmit, asszem összvissz 2 órát. Mondjuk ez azért is volt mert öcséimmel kellett nyomni, és inkább 2playert játszottunk sportsban meg playben 😊
Amúgy a kedvencem az a Find Mii játék a Play-ben. Na az nagyon jó 😄D Jah, meg a Tanks is tök élvezetes ketten.
Pár kérdésem lenne hozzátok:
Ha írt mondjuk a Wii Play üzit, nem világít nekem az a kék 😞 Csak akkor világít ha ember írt? (a beállításoknál bright-ra kapcsoltam a fényt) Illetve ha el is olvasom az üzeneteimet, akkor is villog a szám a fõképernyõn a jobb alsó sarokban. Azt hittem a villogás azt jelenti, hogy olvasatlan üzenet van.. :S
Illetve hiába vagyok Connect24-en, nem akarnak a Mii plázába jönni Mii-k... A router tûzfala fogná meg a fájlokat, vagy mi lehet a baj?
-the invisible-
azé fárasztalak titeket mert nagyon úgy fest hogy lesz egy nekem szal érdeklõdöm...
Linksys WRT54G
és csak WRT54GX meg WRT54GC-t támogat.