Magyar érdekeltségû csapatok
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan 20 éve lesz, hogy utoljára kijutottunk valamilyen nagyobb tornára (86os VB).
Szar Bayern, szar Bayern :)
Lehet azért, mert a magyar elõdei semmit sem értek el az elmúlt közel 20 év alatt.
szerintem nem...ugyanolyan vacak a válogatottunk is...csak nagy a reklám körötte
szerintem én sem fogom megérni, hogy kijutunk vmilyen világversenyre
szerintem én sem fogom megérni, hogy kijutunk vmilyen világversenyre
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
újreg, szpemmelsz? :o
A németek (NSZK) elleni döntõrõl sokféle dolgot lehetett hallani, több mint 50 év után fölösleges ezen elmélkedni. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha odáig eljut egy csapat, akkor direkt már nem fogja elveszteni.
A szponzor nevének viselete nem igazán érdekel. Szerintem sokan nem bánnák, ha néhány év múlva a BL állandó résztvevõje lenne egy akármilyen márkanevet tartalmazó névvel induló magyar csapat.
A szponzor nevének viselete nem igazán érdekel. Szerintem sokan nem bánnák, ha néhány év múlva a BL állandó résztvevõje lenne egy akármilyen márkanevet tartalmazó névvel induló magyar csapat.
de azért mintha mostanában érezném,hogy kezd ébredezni a válogatott.remélem nem csak ébredezik hanem arat is.
meg az arany ászok liga is tök röhejes.hogy eleht má debrecen-ave ásványviz csapat.olyan hüyeség,hogy felveszi a szponzor nevét a csapat,nem?
Hát azért Gerán kívül vannak még páran (Bodor, Buzsáky, Fülöp, Hajnal, stb), akik fiatal koruk ellenére ritkán maradnak ki a kezdõbõl. Persze õk se élcsapatokban jáccanak, de 20-22 éves játékosoktól ezt nem is lehetne elvárni. Ha mégis így lenne, akkor a válogatott is jóval elõrébb állna a világranglistán. 2-3 év múlva juthatnak el arra a szintre, amire Lisztes is eljutott kicsivel a sérülése elõtt. A Valencia, Bayern vagy épp Atletico Madrid érdeklõdése is komoly volt.
Az is biztos, hogy jelenleg több az olyan légiósunk, aki egy komolyabb csapat ajánlatára hiába is vár.
Az is biztos, hogy jelenleg több az olyan légiósunk, aki egy komolyabb csapat ajánlatára hiába is vár.
a magyar foci egyre lentebb zuhan sajnos...játékosaink külföldön nem minden esetben számítanak stabil kezdõnek, nem megváltó-figurák, úgyhogy elég pesszimista vagyok (de sajnos ez a realitás)
Gerának szurkolok, neki úgy tûnik sikerült megkapaszkodnia odaát...igaz egy kiesõ-csapatnál...
sok babért nem jósolok magunknak a közeljövõre nézve
Gerának szurkolok, neki úgy tûnik sikerült megkapaszkodnia odaát...igaz egy kiesõ-csapatnál...
sok babért nem jósolok magunknak a közeljövõre nézve
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
sziasztok.ebben a topicban a magyar érdekeltségü csapatokat összesitve beszélgessünk a magyar foci jövöjérök,és külföldi játokosainkról.
← ElőzőOldal 4 / 4