Magyar érdekeltségû csapatok

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
86-os vb-n jutottunk ki utoljára valahova is?

forza milan
ajjjjjjjjajjjjjjjjjjjjjjjjjj

Rudee
Lassan 20 éve lesz, hogy utoljára kijutottunk valamilyen nagyobb tornára (86os VB).

Szar Bayern, szar Bayern :)

forza milan
mért,már 20 évvel ezelött is ilen béna volt a válogatott?

Rudee
Lehet azért, mert a magyar elõdei semmit sem értek el az elmúlt közel 20 év alatt.

forza milan
meg mér német a szöv. kapitány.

Buddy
szerintem nem...ugyanolyan vacak a válogatottunk is...csak nagy a reklám körötte

szerintem én sem fogom megérni, hogy kijutunk vmilyen világversenyre

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

újreg, szpemmelsz? :o
Rudee
A németek (NSZK) elleni döntõrõl sokféle dolgot lehetett hallani, több mint 50 év után fölösleges ezen elmélkedni. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha odáig eljut egy csapat, akkor direkt már nem fogja elveszteni.

A szponzor nevének viselete nem igazán érdekel. Szerintem sokan nem bánnák, ha néhány év múlva a BL állandó résztvevõje lenne egy akármilyen márkanevet tartalmazó névvel induló magyar csapat.

forza milan
de azért mintha mostanában érezném,hogy kezd ébredezni a válogatott.remélem nem csak ébredezik hanem arat is.

forza milan
valamit igazán kéne már tenni,olyan nincs hogy nem lehet tenni semmit

forza milan
fradi is kész röhej

forza milan
se pénz,se játék

forza milan
hogy jutottunk idáig...iszonyat ami itt megy most a magyar fociban

forza milan
olyan nincs hogy ne lehessen tenni valamit...

forza milan
ja
sztetek lehet hogy direkt bénáznak?mint az 54-es vb döntön?elképzelhetö...

forza milan
meg az arany ászok liga is tök röhejes.hogy eleht má debrecen-ave ásványviz csapat.olyan hüyeség,hogy felveszi a szponzor nevét a csapat,nem?

Rudee
Hát azért Gerán kívül vannak még páran (Bodor, Buzsáky, Fülöp, Hajnal, stb), akik fiatal koruk ellenére ritkán maradnak ki a kezdõbõl. Persze õk se élcsapatokban jáccanak, de 20-22 éves játékosoktól ezt nem is lehetne elvárni. Ha mégis így lenne, akkor a válogatott is jóval elõrébb állna a világranglistán. 2-3 év múlva juthatnak el arra a szintre, amire Lisztes is eljutott kicsivel a sérülése elõtt. A Valencia, Bayern vagy épp Atletico Madrid érdeklõdése is komoly volt.

Az is biztos, hogy jelenleg több az olyan légiósunk, aki egy komolyabb csapat ajánlatára hiába is vár.

forza milan
nem látok benne sok reményt

forza milan
ez mind teljesen igaz

Dead
a magyar focit, hamarosan leírhatjuk

Buddy
a magyar foci egyre lentebb zuhan sajnos...játékosaink külföldön nem minden esetben számítanak stabil kezdõnek, nem megváltó-figurák, úgyhogy elég pesszimista vagyok (de sajnos ez a realitás)
Gerának szurkolok, neki úgy tûnik sikerült megkapaszkodnia odaát...igaz egy kiesõ-csapatnál...
sok babért nem jósolok magunknak a közeljövõre nézve

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

forza milan
sziasztok.ebben a topicban a magyar érdekeltségü csapatokat összesitve beszélgessünk a magyar foci jövöjérök,és külföldi játokosainkról.

← ElőzőOldal 4 / 4