5387
-
#1946 passz, de ha ki is jön, irgalmatlan drága lesz szvsz -
#1945 szerintetek meg kijon majusban a 7600 gt/gs agp-s valtozata, vagy ne remenykedjek benne?
(amugy meg leszivhat az egesz tetves orszag, ami usaban x, az itt 2-3x) -
#1944 Köszönöm szépen!Hogy én mé nem beszéltem veled má két hete ???
üdv mindenkinek vissza adtátok az életkedvemet
-
#1943 Igen, rengeteg embernek postáz, ezért is ajánlottam. A többit már vele tisztázd :) -
#1942 Figya még egy kérdés:)
ma nem akarom már zavarni mert 1/2 10 van,csak azt akarom kérdezni hogy utánvétel
tudok vele üzletelni mert debreceni vagyok és ő meg pesti ahogy láttam.?? -
#1941 Mármint Gianni még nem tudom nem írt vissza:(
de majd fog :D:D:D:D
és akkor írok neked vissza
köfimég10X -
#1940 Klikk a nickjére. :)
Sok sikert!
(mennyivekl olcsóbb a boltnál?) -
#1939 Hol lehet a számát meg találni? -
#1938 Hétvégén nem lesz gép elött sztem, inkább telózz rá. -
#1937 má irtam is neki:D -
#1936 köfi köfi köfi köfi -
#1935 Gari van terészetesen amennyi jár rá a nagykerben, és korrekten intézi ahogy hallom.
Gianniban nyugodtan bízhattok, felette áll a simliskedésnek. -
izb #1934 elviekben válal rá garanciát nem? -
#1933 Igen. Totál megbízható, viszont papír nincs.
-
#1932 Te üzleteltél már a Giannival? -
#1931 Monnyuk előleg űberdúrva ha régóta odajársz... -
#1930 Előferdűlhet ilyesmi, de nálam kizárt a 2 hét várakozás. Még a 2 nap is...
2 hét alatt az ára is esik.
Monnyuk tény, hogy Leadtek PX7900GT EXTREME 256MB TDH most hiánycikk. -
#1929 Bocs a hoszú dumáért csak ideges vok. -
#1928 Már két éve egy helyre járok vásárolni nem kevés vásárlót vittem nekik soha nem volt semmi gond,sőt olyanyira jó volt a bolt hogy -bármit jól érted bármit-kértél polcról vették le tették eléd.Egyetlen egyszer volt hogy valami nagyon kis dolog kifogyott nekik és egy hét múlva hozták (azt hiszem ide kábel).Na 2 hete bemegyek mondom szeretnék vásárolni egy Leadtek 7900 Gt extremet-t.Erre kapom a választ:"2 hét múlva lesz itt" na az fasza mondom.Erre ma megyek nincs ,nem jött meg nem tudják mikor lesz,de azért az előleget kifizettetik. -
#1927 Nem, itt nem ez a helyzet, azért kérdeztem :)
Itt minden sarkon van bót, de még nagyker is.
-
#1926 Mi lenne ha Giannival üzletelnél??
Egyszer szánd rá magad, és nem lesz többé ilyen gondod, és olcsóbban is jutsz a cucchoz.
Gianni -
#1925 Mert? Ott is ugyan ez a helyzet? -
#1924 Nem. debreceni vagyok -
#1923 Nem budapesti vagy? -
#1921 Ok, thx srácok. -
#1920 :):):):) -
#1919 RÁJT! -
Inquisitor #1918 "De olyankor nem csak annyi történik, hogy a VGA nem tud mindent kiszámolni, így a CPU segít neki? Kicsit lassabb, de megy... vagy tévednék ezekszerint?"
Megoldható, ha DirectX SDK van feltelepítve, de akkor az annyira lassú lesz, hogy azzal nem fog senki játszani. -
Inquisitor #1917 Na ezt hagyjuk inkább, az előző Tombraider is halom kaki volt sebesség szempontjából, pedig szinte egyáltalán nem használ PS2.0-t, visznt a nálánál sokkal szebb Splinter Cell is elfutott egy ugyanolyan gépen. -
#1916 Peccsel és új driverrel egyátalán nem hasal el. 7600GT-vel is játszható. Amúgy ott nem az SM3 kissé túlzásba van víve, több van Lara testén mint az egész Far Cry-ban. -
#1915 Nézd meg a TOmb Raider-t Nextgen featurel. -
Anotino #1914 gf7 elhasal a sm3 -al? -
#1913 Várjatok csak a DX10-re. Biztos megéri. Egyenlőre a SM3 at se tudják kezelni a játékok töbsége.. és már az SM4 re folyik a nyálatok... hehehehe
7600Gt vagy 7900Gt most megéri venni, ólcso és sztem 2 évig biztos nyerőkártya, azt meg nem értem hogy itt fikázátok a DX9 es GF7 et hoyg 80-90 ezeré nem éri meg venni mert úgy is jön a DX10.. ja jön majd, ha jön 140K minimum :D csak azé hogy tudja a DX10 feat-eket, persze szagatva. amit úgy is ki kapcsolsz (ha már lesz játék ami támogatja a Crysys-on kívűl)mert véleményem szerint úgy elhasalnak rajta hogy rosz lez nézni is.. (mint a Gf7 az SM3-mal.) -
#1912 7600-ra válts nyugodtan sztem. DX10-es karik sztem csak jövő év elején vagy késöbb, mert az új NV mag sem lesz natív DX10 tudtommal.
-
#1911 én azért agyalok mert lassan váltani kéne 6600Gt-ről, ha ősszel jönnek a Dx10-es karik akkor nem érdemes 7600Gt-t vennem, de ha csak év végén jövő év elején jönnek ki akkor érdemes most megvennem. -
Arti #1910 Jólvan sztem ezen még ráérünk agyalni mert odébb lesz az még. -
izb #1909 nem
mivel nincs felkészítve azokra az utasításkészletekre igy azokat nem fogja megjeleníteni ennyi. -
#1908 De olyankor nem csak annyi történik, hogy a VGA nem tud mindent kiszámolni, így a CPU segít neki? Kicsit lassabb, de megy... vagy tévednék ezekszerint? -
izb #1907 mert nem tudja kiszolgálni azokat a ficsöröket amik a 10-esben benne vannak.
mondjuk kidobni nem kell... -
#1906 LOL miért járna a DX9 kidobásával/lecserélésével a DX10 na vajon miért???
Csupán azért mert DX9-es karin nem fognak futni a DX10-es effektek azé.