5387
10645648441119966253.jpg\"
  • NeoMaN
    passz, de ha ki is jön, irgalmatlan drága lesz szvsz
  • magus
    szerintetek meg kijon majusban a 7600 gt/gs agp-s valtozata, vagy ne remenykedjek benne?

(amugy meg leszivhat az egesz tetves orszag, ami usaban x, az itt 2-3x)
  • tugyiti
    Köszönöm szépen!Hogy én mé nem beszéltem veled má két hete ???
    üdv mindenkinek vissza adtátok az életkedvemet
  • NeoMaN
    Igen, rengeteg embernek postáz, ezért is ajánlottam. A többit már vele tisztázd :)
  • tugyiti
    Figya még egy kérdés:)
    ma nem akarom már zavarni mert 1/2 10 van,csak azt akarom kérdezni hogy utánvétel
    tudok vele üzletelni mert debreceni vagyok és ő meg pesti ahogy láttam.??
  • tugyiti
    Mármint Gianni még nem tudom nem írt vissza:(
    de majd fog :D:D:D:D
    és akkor írok neked vissza
    köfimég10X
  • NeoMaN
    Klikk a nickjére. :)
    Sok sikert!
    (mennyivekl olcsóbb a boltnál?)
  • tugyiti
    Hol lehet a számát meg találni?
  • NeoMaN
    Hétvégén nem lesz gép elött sztem, inkább telózz rá.
  • tugyiti
    má irtam is neki:D
  • tugyiti
    köfi köfi köfi köfi
  • NeoMaN
    Gari van terészetesen amennyi jár rá a nagykerben, és korrekten intézi ahogy hallom.
    Gianniban nyugodtan bízhattok, felette áll a simliskedésnek.
  • izb
    elviekben válal rá garanciát nem?
  • NeoMaN
    Igen. Totál megbízható, viszont papír nincs.
  • tugyiti
    Te üzleteltél már a Giannival?
  • NeoMaN
    Monnyuk előleg űberdúrva ha régóta odajársz...
  • NeoMaN
    Előferdűlhet ilyesmi, de nálam kizárt a 2 hét várakozás. Még a 2 nap is...
    2 hét alatt az ára is esik.
    Monnyuk tény, hogy Leadtek PX7900GT EXTREME 256MB TDH most hiánycikk.
  • tugyiti
    Bocs a hoszú dumáért csak ideges vok.
  • tugyiti
    Már két éve egy helyre járok vásárolni nem kevés vásárlót vittem nekik soha nem volt semmi gond,sőt olyanyira jó volt a bolt hogy -bármit jól érted bármit-kértél polcról vették le tették eléd.Egyetlen egyszer volt hogy valami nagyon kis dolog kifogyott nekik és egy hét múlva hozták (azt hiszem ide kábel).Na 2 hete bemegyek mondom szeretnék vásárolni egy Leadtek 7900 Gt extremet-t.Erre kapom a választ:"2 hét múlva lesz itt" na az fasza mondom.Erre ma megyek nincs ,nem jött meg nem tudják mikor lesz,de azért az előleget kifizettetik.
  • NeoMaN
    Nem, itt nem ez a helyzet, azért kérdeztem :)
    Itt minden sarkon van bót, de még nagyker is.
  • NeoMaN
    Mi lenne ha Giannival üzletelnél??
    Egyszer szánd rá magad, és nem lesz többé ilyen gondod, és olcsóbban is jutsz a cucchoz.

Gianni
  • tugyiti
    Mert? Ott is ugyan ez a helyzet?
  • tugyiti
    Nem. debreceni vagyok
  • NeoMaN
    Nem budapesti vagy?
  • CzGobe
    Ok, thx srácok.
  • kacsa1982
    :):):):)
  • NeoMaN
    RÁJT!
  • Inquisitor
    "De olyankor nem csak annyi történik, hogy a VGA nem tud mindent kiszámolni, így a CPU segít neki? Kicsit lassabb, de megy... vagy tévednék ezekszerint?"
    Megoldható, ha DirectX SDK van feltelepítve, de akkor az annyira lassú lesz, hogy azzal nem fog senki játszani.
  • Inquisitor
    Na ezt hagyjuk inkább, az előző Tombraider is halom kaki volt sebesség szempontjából, pedig szinte egyáltalán nem használ PS2.0-t, visznt a nálánál sokkal szebb Splinter Cell is elfutott egy ugyanolyan gépen.
  • NeoMaN
    Peccsel és új driverrel egyátalán nem hasal el. 7600GT-vel is játszható. Amúgy ott nem az SM3 kissé túlzásba van víve, több van Lara testén mint az egész Far Cry-ban.
  • Moyko
    Nézd meg a TOmb Raider-t Nextgen featurel.
  • Anotino
    gf7 elhasal a sm3 -al?
  • Moyko
    Várjatok csak a DX10-re. Biztos megéri. Egyenlőre a SM3 at se tudják kezelni a játékok töbsége.. és már az SM4 re folyik a nyálatok... hehehehe

7600Gt vagy 7900Gt most megéri venni, ólcso és sztem 2 évig biztos nyerőkártya, azt meg nem értem hogy itt fikázátok a DX9 es GF7 et hoyg 80-90 ezeré nem éri meg venni mert úgy is jön a DX10.. ja jön majd, ha jön 140K minimum :D csak azé hogy tudja a DX10 feat-eket, persze szagatva. amit úgy is ki kapcsolsz (ha már lesz játék ami támogatja a Crysys-on kívűl)mert véleményem szerint úgy elhasalnak rajta hogy rosz lez nézni is.. (mint a Gf7 az SM3-mal.)
  • NeoMaN
    7600-ra válts nyugodtan sztem. DX10-es karik sztem csak jövő év elején vagy késöbb, mert az új NV mag sem lesz natív DX10 tudtommal.
  • Punker
    én azért agyalok mert lassan váltani kéne 6600Gt-ről, ha ősszel jönnek a Dx10-es karik akkor nem érdemes 7600Gt-t vennem, de ha csak év végén jövő év elején jönnek ki akkor érdemes most megvennem.
  • Arti
    Jólvan sztem ezen még ráérünk agyalni mert odébb lesz az még.
  • izb
    nem
    mivel nincs felkészítve azokra az utasításkészletekre igy azokat nem fogja megjeleníteni ennyi.
  • CzGobe
    De olyankor nem csak annyi történik, hogy a VGA nem tud mindent kiszámolni, így a CPU segít neki? Kicsit lassabb, de megy... vagy tévednék ezekszerint?
  • izb
    mert nem tudja kiszolgálni azokat a ficsöröket amik a 10-esben benne vannak.
    mondjuk kidobni nem kell...
  • grebber
    LOL miért járna a DX9 kidobásával/lecserélésével a DX10 na vajon miért???
    Csupán azért mert DX9-es karin nem fognak futni a DX10-es effektek azé.