5387
10645648441119966253.jpg\"
  • ZaJanga
    nem hiszem hogy olyan gyorsan cserélnék
    nem arról híres se a kis se a nagy kerek
  • NyMark
    Na bevitt.. gari...
    Persze hogy nem cserélik hissz, már 3.5 napja vettem....
    Elöbb megnezik tényleg hibás-e... Hát meglátjuk..:)
    Persze biztos visszavinném nekik, cicálnám a gépet ha nem érezném jogosnak...
    Annyit sem kérdeztek, hogy mien progi alatt rossza stb... "majd leteszteljük".
    Nem melegedés az tuti, Blazing Angels, alatt 52 fokra megy fel.... szóval nudli., mégis van a hiba., Doom 3 Ultrahigh-ben 1600x ban melegszik..., de semmi gond.

Külföldi forumokon, bios frissitésekről írnak, melyben csönkentenek valami feszültséget...
    Mintha túl rosszak lenennének a GTX-ek, és, Nvidia "bututja", mert azt még meréltem ha egy gyárilag huzott XFX, vagy más, nem lenne. jo....

Mellesleg underclok, 650--> 550 re, 800 -> 700 ra semmi javulást nem okozott.
    3dmark 06-ban Freeze vagy mi manónak hivjak a jeges teszt-et, le is fagyott.
    Bf2-ben szétesnek a poligonok. azaz egyik pontjuk, más hova mutat... a scene-en.
    És szintén glowing pont-ok vannak.

Na mind1., szavazzunk, lesz-e 7-végére kártyám...., csak 7 emberrel beszléletm meg kan party-t.:)))))))) de kártya nélkül, max a beep beep-et halgathatom.

• Inquisitor
    Ez inkább pipe hibának néz ki szerintem, ha a ram csinálná, akkor "könnyebb" lenne előcsalni. Nekem volt R9500, amiben a 8 pipából 1 hibás volt, de aktiválás után ez csak bizonyos programokban jött elő, és akkor ha aGPU már "bemelegedett" ...
    Ha a ram csinálná (mondjuk melegedéstől), akkor inkább valami eggyen csíkos, kockás, pöttyös minta lenne szvsz.
  • [NST]Cifu
    Gigabyte-ot említette. Nekem is pont ilyen kártyám van, de eddig semmi gond vele, még a tuningot is jól bírja. :)
  • Col Andrew
    danke
  • Zetorg
    zalman VF sorozat, vagy a legújabb nv silencer
  • Col Andrew
    7900gt-n le lehet cserélni a hűtőt valami jobbra? vannak kompatibilis eszközök?
  • ZaJanga
    hát ez fasza!
    vidd garba és verd ki a balhét!!!!
  • NeoMaN
    memória
  • Sheltem
    Egy ilyen vgatól pedig már elvárná az ember, hogy jól működjön :(

A memóriák is normálisan hűtve vannak a vgan ? Mert látom nem a gyári hűtőd van rajta. Nem lehet, hogy nem jól raktad rá vagy ilyesmi? Nem hinném, hogy selejt lenne a vgad.
    Megkérdezhetem melyik gyártóé ?
  • NyMark
    Farcry részlet. 1 perc game után...

• NyMark
    Amugy íme:

• NyMark
    oké. megprobálom visszavinni...
    csak előre látom hogy nem cserélik ki..., megnezeik, stb.. elcsámcsognak rajta, aztan majd kozlik, hogy I.J. .-PPP Negativ vagyok mi?
    Macera az egész...
    Azért, elvárná az ember 120eft kártyátol, ha már 8 hónapot dolgozik érte, hogy jó legyen....
    De kemány anyázások mennek a guru3d-n, nvidia forumokon is. kint is kell érte 1 honapot dolgozni :-PP

Drivereket probáltam Peg-et off on.. underclock, minden szart kiprobáltam..., na jo , megy go gari.
    Kérdés lesz -e jobb? .-P
  • Zetorg
    lehet,m hogy rosszabb minőségű, de legfőképpen a 90nm miatt olcsóbb a 7900 széria...
  • strebacom
    Nehogy próbálkozzál valamiféle bios-al nekem is két napig birta az elsö asus7900GT-top, és kicseréltettem, te is vigyed vissza garba...Ja amúgy olvastam valamelyik nap egyik külföldi oldalon, ahol nyilatkozott egy mérnök aki állítólag vizsgálta a 7800 és a 7900 szériát és azt mondta, hogy a 7800-ak sokkal jobb minöségü alaktrészekböl épültek fel mint 7900-ek(a TQ001 szabvány szerint),ez bizony igaz csak össze kell hasonlítani két megjelenési árat, hogy olcsóbban lehessen adni és a haszon is megmaradjon igy rosszabb minöségü alkatrészeket használtak fel a gyártás során(ez a kondik, ellenállások, és egyéb BGA alkatrészekre értendö, no meg a 7900GT hütésre).Hát ennyi röviden!
  • NeoMaN
    Zalmanhoz kapsz 2 komponensű ragasztót.
  • janos666 #2130
    Én a régi leégett alaplapét tettem át. Mindkettő ASUS, csak az előző delux volt és nagyobb hűtőt kapott az intel chipsetre mint ez a nforcera. (a régin kefelyezetten nagy, ezen meg kifelyezetten picike borda volt a gyári) Amúgy bármilyen bordát rátehetsz ami elfér a VGA mellett. Én konkrétan nyomtam egy adag pillanatragasztót a közepére, rányomtam a bordát és heló.
  • Zetorg
    haver 7900GT-t vett, inno és neki is szar.
    3 napot szenvedett vele, de nem jutott semmire, megy gariba a kártya.
  • Sheltem
    Zalman ZM-NB32K bordát néztem az A8N5X alaplap chipset gyári hűtő helyére(ugyanis kezd beszarni). Ez jó lesz nekem? Csak mert ezt Northbridge Chipsethez ajánlják ami ugye a Proci és a Vga slot között helyezkedik el az alaplapon, ahova meg én akarom rakni lent van alul bal oldalt az alaplapon.
    Remélem fel tudom szerelni :(
  • [NST]Cifu
    Milyen driver van fent? Próbálj meg másikat felrakni, nálam 84.56 van fent, no probléma.

A memóriára vonatkozó szemetelés jele szvsz inkább a pöttyösödés.
  • NyMark
    Nos szert tettem egy GF 7900 GTX-re....
    Most már sajnos...:(

Úgy néz ki, hogy alapjáraton , bár nem melegszik túl, mégis, érdekes textura szemeteléseket végez., Nem minden játékban, de Far Cry, Blazing Angels, BF2.
    Ez nekem tipikusan memoria gondnak tunik.
    Külföldi Forumok tele vannak ilyen hibákkal, melyet vagy BIOS frissítéssel vagy káértya cserével oldanak, meg.
    Nekem Gigabyte-van nincs bios hozzza.., más vendorral, meg nem akartam még frissiteni., remélem kicserélik.....

Amugy ha van valakinek 5lete erre... hogy miért lehet, vagy hallot már, róla... jelezze...

A8n32 SLI legujabb BIOS.
    Nincs Húzva.
    Video kártyát még underclockoltam is, hátha..., de semmi hatás.
    Nos?
  • Sheltem
    Megkérdezhetem mivel rögzítetted a saját bordát az alaplap chipsethez ? Mármint milyen ragasztóval. Vagy csak szimán szilikon azt heló ?
  • Sheltem
    Ha 40ért tudsz 7600Gt-t vedd meg rögtön. Alaphűtővel fel tudod húzni 7800gt szintre ami már fincsi.
  • Akuma
    Mondjuk egy Geforce 7600GS egész elfogadható ár/teljesítménnyel rendelkezik...
    Egy márkásabb példány 35ezer boltban, Inno3D kapható 30 alatt is, de nem képviseli a márka a minőségi kategóriát!
    De ha te 40-ért láttál 7600GT-t, akkor vedd meg azonnal :)
    És persze mond el nekünk is, hogy hol vetted! :))
  • imp99
    Hi all!
    Infók kellenének, illetve tapasztalatok a Geforce 7600 GT-ről. ár , teljesítmény arány stb. szeretnék új gépet venni és kb 40-50-et költenék a kártyára. Melyik geforce veszi vele fel a versenyt (kicsivel marad alul) és olcsóbb? Előre is köszi a tippeket és tanácsokat!!
  • Col Andrew
    okok. köszi
  • janos666 #2120
    Fogd meg a bordákat mindenen. Nekem is csinált ilyet, mert 240-es FSB-n ketyeg a lap, és most hogy meleg lett odakinn is már túlmelegedett az alaplap chipsete. Tettem rá egy nagyobb bordát és semmi gond.
  • Col Andrew
    thermaltake silent tower van rajta. nem hiszem, hogy tulmelegedne, de azt nem néztem. megnézem akkor köszi.
  • [NST]Cifu
    A CPU sem melegszik túl?
  • Col Andrew
    HI!
    Abban kérném a segítségeteket, hogy az alábbi konfiggal miért van az, hogy az oblivionban (minden high, maxon)kb olyan 20 perc játszás után leszökken iszonyatosan az fps, elötte meg minden probléma nélkül megy. És ez nem amolyan ram hiány laggolás (mert az is van néha de az más fíling :)). Túlmelefszik talán a vidkártya? amikor kilépek vagy alt+tabolok a játékból, mindig olyan 56 fok körül van, dehát az lókuki.. a tudtok szoljatpk hozzá!

Köszi
  • ZaJanga
    ja
  • NeoMaN
    A vicces catalyst controll centerrnél is szarabb hülyeség. Szerencsére van classic mode.
  • ZaJanga
    HOC Hír

Még csak beta és nem érhető el minden új opció.Viszont megy a control panel régi módban is szal próbáljátok ki
  • grebber
    Ez mi tud?
  • ZaJanga
    91.28 -as driver
  • reaper4
    nálam 30 foknál alapon game után 60 fok. nemtűnik soknak a tiéd
  • Sheltem
    Max terhelés(1 óra 3dmark után) 65fokos a mag, nem tudom ez még elfogadható e. (a szobában 25 fok van)
  • reaper4
    a húzás alapból nem egészséges :)
  • T0NY
    Hello
    1. Giganyte 7600GT Silent PipeII 7600GT
    2. MSI (nem a referencia hűtős)7600GT
    Melyik jobb?
  • Sheltem
    Mármint alaphűtővel(mert nem fagy).