5387
10645648441119966253.jpg\"
  • strebacom
    Ezt,ezzel szerintem te is nyersz +fps-eket....
  • Ferencz István
    Asus GeForce 7600GT-hez melyik ForceWare-t tegyem fel?
  • [NST]Cifu
    A Vista jövő év elején jön, jó esetben. Hova siessék el a Dx10-es kártyákat, ha még egy évig nem lesz Dx10?
  • ZaJanga
    ott a pötty
  • Sheltem
    Az 1 év azért durva, ésszel kell gépet bővíteni, 7600 gt az még jövőre is kurva jó kártya lesz(most ne nézzük a vistát a directx10 el meg a crysist lef*som van mellette 1000 játék).
  • Sheltem
    Ha így nézzük a 7800gt meg a 7800gtx el húzva :) Minden csak nézőpont kérdése.
  • Inquisitor
    "Persze aládolgozik egy duálmagos p4 3000."
    Efelől erős kétdégeim vannak. Lásd többmagra való optimalizálás, illetve annak nem túl jó megvalósítása XP alá.
  • NeoMaN
    Őőő, partiban van a 7800GT-vel.
  • Xtranz
    Inkább arról beszéljünk hogy mennyiért mit fog nyujtani jövő ilyenkor...LEHET JÓVÉTEL ,de az a 128 bit és a -pipek hiánya miatt fog 1 év múlva leveáltásra kerülni.
  • NeoMaN
    A 9700 überkirály vétel volt a maga idején.
    Azért megnézhetnél egy 128bites herélt 7600GT-t mennyiért mennyit nyújt...
    :)))

• Xtranz
    3 ik évébe lépett a gépemben az Ati Radeon 9700 pro,őszintén megvallva csak az Oblivion akasztotta meg.
    Beújitottam egy 7900Gt re ,és Mindent maxra véve simán fut röccenés nélkül.Persze aládolgozik egy duálmagos p4 3000.
    Sosem értettem azokat akik a herélt kártyákat megveszik(128 bit,8 pipe ,stb) és várják a csodát.
    Ritkán de jólátgondoltam kell gépet fejleszteni :)
  • Inquisitor
    A középkategóriás AGP cuccok első fecskéje, MSI GeForce 7600GS AGP teszt
    A tezst kínaiul van, de mivel HKEPC-es valószínüleg nemsokára tele lesz fordítással a net. A lényegi táblázat a második oldalon van.
    Paraszthajszállal lasabb csak a PCIE verziónál, az ATI X1600pro AGP-t viszont félkézzel agyonveri.
  • Inquisitor
    A belépőszint új királya, avagy GeForce 7300GT teszt (Albatron/GigaByte) vs X1300p vs GF6600
    Ugyan a teszt kínaiul van, de a képek meg a táblázatok egyértelműek.
    Itt van a lényegi táblázat, 3D Mark és játék eredményekkel, overclockkal.
    Ja a két tesztelt kártya passzív hűtős. :)
    Bye bye GF 6600, a 6600GT-t meg ugye a 7600GS búcsúztatta.
  • NeoMaN
    :FFFFFFFFFF
  • NyMark
    Sőt :) a 11 és 12 -t sem.
  • grebber
    Ez szar nemtudja még a DX10-et meg kurva drága :(
  • Inquisitor
    PH-n láttam 135e körül ... azt hiszem MSI-t.
    De szvsz az árából is látszik, hogy két GPU NEM lesz 2x gyorsabb.
  • strebacom
    Itt van mégegy szépség, lehet rá gyüjteni:*7950*
  • Inquisitor
    Nem tudom, de nekem még mindíg jobban bejön a 800x600 4x FSAA mellett, mint helyette mondjuk 1280-as felbontás annélkül.
  • janos666 #2207
    Szerintem egy 8X AF (16-nál már nincs külömség legtöb helyen) főleg megéri, mert tényleg a homályos szar helyett látsz egyenesen éleset, viszint annyira nem is zabálja a gépet. Az AA már inkább többet eszik, de egy 2X AA-t még egy középkategóriás kártya is elbír, és és és fölt a külömbség a kikapcsolt és a 2X AA közt.
  • magus
    szigoruan maganvelemeny persze, de en akarkinel latom a szuroket csak az jon le, hogy iszonyuan megeszi a gepet es annyival nem szebb
  • [NST]Cifu
    Ez a te véleményed. Én viszont már Radeon 8500-on is 16xAF mellett játszottam, mert sokkal szebb, ha nem homályos a talaj és a fal két lépésre tőled, hanem szép tisztán láthatóak a textúrák, és a mindig legalább 8xAF, illetve ha belefért, akkor 2x/4x FSAA mellett játszok.
  • [NST]Cifu
    Már bocsika, de a helyzet az, hogy a 6600GT tényleg kihúzta máfél évig. 2004 közepén-végén debütált, és kihúzta a 7600GT megjelenéséig, nem volt az adott árkategóriában versenyképes konkurenciája. Közepes kategóriájú kártyától pedig ne várd, hogy majd 4xFSAA-val fogod tolni az aktuális játékokat. Ha te azt várod, hogy majd 16xAF és bekapcsolt FSAA-val fogod nyomni a játékokat, akkor végy felső kategóriás kártyát. Ez így volt már a Radeon 9x00 széria idejében is.

Szóval nem hiszem, hogy szapulni kellene a 6600GT-t... Hozta azt, amit a maga idejében elvártak tőle.
  • ZaJanga
    aki esetleg cserén töri a fejét ezt most találtam és nem olyan rossz ajánlat:
    gainward
  • magus
    en is tok jol ellennek egy agp-s 7600 gt-vel van masfel hetem h megjelenjen akar usaban is, es akkor tudnek hozatni.

amugy meg szurok sosem kellettek, pc-s ember multiban jatszik 90%-ban, oda meg tok felesleges a csicsa, sztem azert erdemes egy olyan kozepkategorias kartyat venni, ami sokaig fogja birni (relative)
  • [NST]Cifu
    Nekem Gigabyte videókarim van, nincs vele problémám, de hogy milyen a GB 7600GT, azt nem tudom.
  • ati2002
    Én csak azt mondtam, hogy nem béna a graf-ja, szerintem szép. A sebességre nem tudok mit mondani, mert nem játszottam vele, nem vagyok stratégiás. Viszont a Fear szép is és jól is futott, egyedül a texturák voltak mediumon, mert a max-hoz kevés volt a giga ram.
  • janos666 #2199
    Én azt mondtam hogy 'úgy gondoltad' hogy jó lesz 3 évre, nem azt hogy ki is bírta. Mint sokan mikor 6600GT-t vettek azt mondták jó lesz 1-2 évre, de igazából épp kibírta míg jött a 7600GT, mert szar az a 6600GT, épp csak akkor vitt mindent (ezt is idézőjelbe, mert a szűrőket sosebírta) mikor kiadták. Én is láttam így fórumokon áradozni az embereket milyen jó az a 6600GT az árához képest, aztán úgy döntöttem akkor mégse perkálok ki egy 6800GT-re. Most meg ugye evről évre szegényebbek vagyunk (de már 5 éve mindíg és kezdünk is besokalni, de ez most más téma, hogy miért akarják kinyírni a magyar mezőgazdaságot hogy a tulajdonosok eladósodjanak és pár év múlva kénytelenek legyenek eladni a földjüket a külföldi befektetőknek ) és most már eleve beérném a 7600GT-vel ha lenne AGP-s.
  • Sheltem
    AOE3 téren igaza van Neoman nak. Nehogymár 1gb rammal és 7800gt vel 2300mhz es AMD mellett szaggasson ha ostromlod az ellenfél városát...Márpedig szaggat. Nem kevesebb az fps nem belassul, hanem SZAGGAT.

Aoe3 úgy van elbaszva ahogy van sajnos. Kár mert egyébként isteni játék(lenne).
  • imp99
    Nah mostmár csak az a kérdés a ge 7600Gt-ből melyik gyártótól érdemes vásárolni? Nézegettem az Asus-t meg a gigabyteott......
  • [NST]Cifu
    Akkoriban sem bírt ki egy kártya igazán 3 évet úgy, hogy még a 3. évben is teljes részletességgel játszhattál. A Voodoo1-em kb. két évet bírt (ebből az első évben szinte csak techdemókon mutogatthattam a nagy tudását, de összességében a lecseréléséig volt talán 4-5 játék, ami ki is használta :))), aztán jött a Voodoo2, ami másfél évet húzott, azután meg a TnT2 Ultra és így tovább.
  • janos666 #2195
    Ja, de amit 10 éve 50-ért vettél az ma 150 fölött lenne, vagyis anyira nem hüledezés. Viszont ma meg nem úgy veszed meg a kártyát, hogy "na, ez most megy vagy 3 évig", hanem "na, talán ez most 1 évig is bírja".
  • [NST]Cifu
    Max.-ra húzott grafikával. Igen. De ki mondja azt, hogy húzd te max.-ra a grafikát? Ez régen is így volt. A Klingon Honor Guard esetén (Unreal Engine) egy akkori csúcs gépen, Voodoo2 videókártyával is beszaggatott egyes helyeken (ahol a márványpadló tükröződött). Az Operation Flashpointban látótávolságot max.-ra a megjelenése után csak 2-3 évvel kijött gépeken lehetett húzni. Soroljam tovább?

Ez eddig is így volt, legfeljebb tíz éve azon hüledeztünk, hogy egy videókártya 50e Ft-be került, ma meg azon, hogy 100e Ft-be.
  • NeoMaN
    :)
    ok
  • ati2002
    "AOE3 és FEAR (ami szvsz nagyon béna graf" Ebben nem értek egyet, de mindegy.

Írtam még vagy 6 mondatot, de hagyjuk nem vitázok. Peace!
  • NeoMaN
    Oblivion OKÉ, az tényleg brutálisan szép.
    De AOE3 és FEAR (ami szvsz nagyon béna graf, és lassú engine is) enyhén szólva nevetséges gépigénnyel rendelkezik ahhoz képest amit látvány terén nyújt.
    Mindkettőt simán megalázza a Far Cry, mégis fele akkora hardveren is jobban fut.
    Te ennek örülsz?
    Sztem siralmas.
  • ati2002
    Ez várható volt, nem hiába jött ilyen gyorsan több vga generáció, jönnek a nextgen játékok ahol minden kicsit (nagyon) részletesebb, egyre jobban kihasználják a dx9-et (ps 2.0+), stb... Ld nxgen konzolok. És én ennek örülök. :)
  • magus
    de hajdan legalabb csak egy picit probaltak arra torekedni, hogy ha valamit meg lehet csinalni esszel akkor ne zabaltassa a geppel
  • NeoMaN
    Az igaz. De én azt vettem észre, hogy most sokkal jobban elszaladt a ló a fejlesztőkkel..

AOE3, Oblivion, FEAR és társaik. 100ezres VGA-kon is berángatnak.
  • [NST]Cifu
    Erről van szó, ugye én Promi azon kijelentésére reagáltam, hogy manapság minden valamire való játék gépigényes. Ez nem igaz. Hajdan is gépigényesek voltak a játékok, ha bekapcsoltál minden effektet.