GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Efelõl erõs kétdégeim vannak. Lásd többmagra való optimalizálás, illetve annak nem túl jó megvalósítása XP alá.
Azért megnézhetnél egy 128bites herélt 7600GT-t mennyiért mennyit nyújt...
😊))
Beújitottam egy 7900Gt re ,és Mindent maxra véve simán fut röccenés nélkül.Persze aládolgozik egy duálmagos p4 3000.
Sosem értettem azokat akik a herélt kártyákat megveszik(128 bit,8 pipe ,stb) és várják a csodát.
Ritkán de jólátgondoltam kell gépet fejleszteni 😊
A tezst kínaiul van, de mivel HKEPC-es valószínüleg nemsokára tele lesz fordítással a net. A lényegi táblázat a második oldalon van.
Paraszthajszállal lasabb csak a PCIE verziónál, az ATI X1600pro AGP-t viszont félkézzel agyonveri.
Ugyan a teszt kínaiul van, de a képek meg a táblázatok egyértelmûek.
Itt van a lényegi táblázat, 3D Mark és játék eredményekkel, overclockkal.
Ja a két tesztelt kártya passzív hûtõs. 😊
Bye bye GF 6600, a 6600GT-t meg ugye a 7600GS búcsúztatta.
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
De szvsz az árából is látszik, hogy két GPU NEM lesz 2x gyorsabb.
Szóval nem hiszem, hogy szapulni kellene a 6600GT-t... Hozta azt, amit a maga idejében elvártak tõle.
gainward
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
amugy meg szurok sosem kellettek, pc-s ember multiban jatszik 90%-ban, oda meg tok felesleges a csicsa, sztem azert erdemes egy olyan kozepkategorias kartyat venni, ami sokaig fogja birni (relative)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Aoe3 úgy van elbaszva ahogy van sajnos. Kár mert egyébként isteni játék(lenne).
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Ez eddig is így volt, legfeljebb tíz éve azon hüledeztünk, hogy egy videókártya 50e Ft-be került, ma meg azon, hogy 100e Ft-be.
Írtam még vagy 6 mondatot, de hagyjuk nem vitázok. Peace!
De AOE3 és FEAR (ami szvsz nagyon béna graf, és lassú engine is) enyhén szólva nevetséges gépigénnyel rendelkezik ahhoz képest amit látvány terén nyújt.
Mindkettõt simán megalázza a Far Cry, mégis fele akkora hardveren is jobban fut.
Te ennek örülsz?
Sztem siralmas.
AOE3, Oblivion, FEAR és társaik. 100ezres VGA-kon is berángatnak.