5387
10645648441119966253.jpg\"
  • Inquisitor
    7800/7900-es GeForce :) 24db
    A 7900GS-ben lesz 20db.
  • Inquisitor
    Az összes G73 magban (GF7600GS, 7600GT, 7300GT!) 16 van, de a 7600-os kártyákban is csak 12 van aktiválva. Az összesben. A 7300GT-ben meg 8. De ez gyártófüggetlen.
    Viszont a Bliss sorozat tudtommal picit tuningolt verzió ...
  • wesker24
    ha jól tudom 16 pipeline van benne !!!

tényleg van olyan VGA kártya amin már 16-nál több pipeline van ???
  • Promi #2864
    Igy van.
  • Promi #2863
    Google a mi baratunk.:)
    Bar nemet, de ki lehet bogaraszni.
  • Gascan #2862
    hat egyenlore egyetemista vagyok, ami penzecskem van azt altalaban is elisszuk :), szal akkor mind1 melyik gyartotol veszem az a lenyeg, hogy 7600gt
  • wesker24
    ja nekem is kéne egy BMW
    de szerintem ez a VGA kártya bőven elég ahhoz hogy elmenjenek rajta a játékok !!!!
  • Promi #2860
    GeForce 7600 GT kartyakat meg 1 ev mulva se kell lecserelni, felteve ha ujjonnan nem volt vele semmi baj.
    Kiveve ha maximalista vagy, de akkor vegyel 7900 -ast, es felevente csereld mindeg a leg ujabbra, es legyen hozza sok sok penzed.:)
  • Gascan #2859
    mennyi pixel pipeline van a GAINWARD 7852 BLISS GF 7600GT 256MB PCX ?
  • wesker24
    Szerintem is ér annyit nekem sincs semmi bajom ezzel a VGA kártyával és a Gainward szerintem egy elég jó márka !!!!
  • Gascan #2857
    nekem a bmw jobban bejon :) azert kerdezem csak mert nem szeretnek fel ev mulva ujra egy csomo penzt elkolteni meg ujabb grafikus kartyara
  • Promi #2856
    BMW vagy merci, merci vagy BMW?
    Ati vagy Nvidia Nvidia vagy Ati?
    Nem tok mind 1?
    Ki erre eskuszik , ki arra.
    Vannak akik szidjak az Inno 3D gyartot, nekem ez van semmi bajom vele.
    Szoval a lenyeg, hogy akkor derul ki mennyire jo, ha mar benne van a gepedbe!!!
  • Gascan #2855
    tehat er annyit, nem arban hanem teljesitmenyben ez a gainward gf 7600gt kartya mint az msi 7600gt valtozata ?
  • wesker24
    Pontosan ez meg a könnyebik megoldás
    és még a programot se kell telepiteni
  • Promi #2853
    Vagy pedig alapbol.
  • wesker24
    Tessék itt is van hogy kell huzatni VGA kártyát !!!!

• Promi #2851
    Programmal.:)
    De ez meg raer szerintem majd ha meg lessz a kartyad, meg 1 normalis huto rajta.
    Amugy meg a sajat velemenyem szerint, nem erdemes azert a kis plusszert huzni.
    Maximum a kivancsisag kielegitesenek idejeig.
  • wesker24
    A Gainward Geforce kártyákhoz van egy program a neve EXPERT TOOL
    na ezzel a programmal lehet huzatni a VGA kártyát !!!
    Van egy olyan beállitás hogy Performance arra rá kell menni erre bejön két grafikon ami az aktuális órajeleket mutassa ott van egy csuszka azzal a csuszkával lehet huzatni a VGA kártyát !!!
  • wesker24
    hello néz körül az apróhirdetések között pl: Vatera, Prohardver, stb lehet kapni használtan is olcsó áron Zalman VGA Cooler-t is max 3-4 ezer Ft egy Zalman V700-as Cu VGA Cooler !!!
  • Gascan #2848
    egyaltalan hogy kell huzatni a grafikus kartyat ? :)
  • Promi #2847
    zuzni=huzni:)
  • wesker24
    Érdekes nálam meg rajt voltak a memória hütö bordák ezért is nem kellett ráraknom őket !!!!

Nálam alapon 575/750-en volt huzatni még én se huzattam mert én is hosszútávra vettem a VGA kártyát !!!!

Gyári hütéssel pedig én se kisérleteztem volna a huzással majd a Zalmannál kitesztelem meddig lehet huzatni !!!!
  • Promi #2845
    Nem fontos, de majd rajossz mikor atvalt 3D be a kartya.:)
  • Gascan #2844
    fontos ez az uj huto a kartyara ? azert mert ha a huto arat hozzateszem a kartyahoz akkor abbol mar kijon egy normalissabb grafikus kartya is.. meg az a helyze, hogy osszesen csak 43 000 ftom van ra
  • Inquisitor
    A PH tesztek alapján még csúcs kártya+proci se fogyaszt 300W-ot se. Mondjuk noname 500W-os táp jó ha lead 300-at valójában, egy normális márkás 400W-os táp 1000x többet ér. Szerintem.
  • Promi #2842
    Enyemen nem volt igyhat raraktam.
    Bar igazandobol akkor van jelentosege, ha zuzni akarod a kartyat.
    560/700 alaprol, 615/780 -ra engedte magat huzni(itt meg stabil volt).
    Bar nem huzom mert en hosszu tavra vettem ezt a kartyat, csak a kivancsisag hajtott.Ram huto borda, es gyari ventillatorral pedig nem is mertem kiserletezni a huzassal.:)
  • wesker24
    Pontosan de a memória hütö bordákat nem is érdemes felrakni mert ezen a VGA kártyán már van rajta gyárilag memória hütö bordák !!!!
  • Promi #2840
    Kb. 7-8 ezer mar nem emlekszem pontosan, de hidd el nagyon megeri.

1.Sokkal de sokkal halkabb lessz.
    2.Nem melegedik annyira, + a ramokra is kapsz melle hutobordakat.
  • wesker24
    Nálam az új Zalman Fatality FS-V7-es VGA Cooler volt újonnan dobozával együtt 6000 FT !!!!!

Ja és ráadásul LED-es is piros szinben világit !!!!
    Sötétben nagyon COOL !!!
  • wesker24
    ahogy mondod miután én is lecseréltem a gyári hütöt Zalmanra még játék terhelése alatt is max 44 fok volt ennél feljebb már nem is ment !!!!
  • Gascan #2837
    es mennyi volt az uj huto a graf kartyadra ?
  • Promi #2836
    Nekem most, hogy csak bongeszek 44 fokos miutan lecsereltem a gyari ventit.
  • Promi #2835
    "es mi volt a problema a gyari hutovel ?"

Hangos, es alapbol 50 fokos a GPU
  • Gascan #2834
    hat az msi 7600gt hez 400 vagy 500 kell de nemtom minek, az egyik haveromnak az van de 350es tapja van es egyfolytaban ki be kapcsol neki a monitor de aztan lehet hogy a graf kartya hibas csak olvastam, hogy 400W kell a 7600gt-hez minimum
  • izb
    500-as táp minek?
  • Gascan #2832
    es mi volt a problema a gyari hutovel ? amit en szeretnek venni arra 36 honap garancia van es 40e adoval, 500w tap kell hozza mert a gepemben csak 350w van. Visz mindent full detailon ?
  • wesker24
    Nem tudom mi volt nálam a baj a hütövel mert nem igazán akarta hüteni a VGA kártyát játék közben pl: Oblivion ezért is vettem rá egy Zalman-t !!!

De ehhez a VGA kártyához elég a 400 Wattos táp is és amit furcsálottam rajta az az hogy nincs rajta tápcsatlakozó ahová dugni kéne a tápot !!!

De viszont van rajta SLI csatlakozó ami annyit jelent hogy össze lehet kötni egy másik tipusu SLI-s VGA kártyával !!!!

Annak ellenére hogy nincs rajt táp a VGA kártyán vissz minden játékot fullon !!!!

Egyet kivéve azt viszont már te is tudod hogy mi az !!!
  • wesker24
    most egy ilyen VGA hütö van rajta !!!!

• wesker24
    azért mert nekem is ilyen VGA kártyám van a gépemben !!!!
    és eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve a gyári hütőt leszámitva

Én szerintem nagyon jó beruházás volt ez a VGA kártya mert én 40 ezer Ft-ért vettem 1 év garival !!!!

A gyári hütőt meg lecseréltem egy sokkal jobb VGA hütöre egy Zalman Fatality FS V7-re na ez már nagyon ott van hütésben !!!
  • Gascan #2828
    de igen, miert ?