5387
-
Inquisitor #2867 7800/7900-es GeForce :) 24db
A 7900GS-ben lesz 20db. -
Inquisitor #2866 Az összes G73 magban (GF7600GS, 7600GT, 7300GT!) 16 van, de a 7600-os kártyákban is csak 12 van aktiválva. Az összesben. A 7300GT-ben meg 8. De ez gyártófüggetlen.
Viszont a Bliss sorozat tudtommal picit tuningolt verzió ... -
#2865 ha jól tudom 16 pipeline van benne !!!
tényleg van olyan VGA kártya amin már 16-nál több pipeline van ??? -
#2864 Igy van. -
#2863 Google a mi baratunk.:)
Bar nemet, de ki lehet bogaraszni. -
Gascan #2862 hat egyenlore egyetemista vagyok, ami penzecskem van azt altalaban is elisszuk :), szal akkor mind1 melyik gyartotol veszem az a lenyeg, hogy 7600gt -
#2861 ja nekem is kéne egy BMW
de szerintem ez a VGA kártya bőven elég ahhoz hogy elmenjenek rajta a játékok !!!! -
#2860 GeForce 7600 GT kartyakat meg 1 ev mulva se kell lecserelni, felteve ha ujjonnan nem volt vele semmi baj.
Kiveve ha maximalista vagy, de akkor vegyel 7900 -ast, es felevente csereld mindeg a leg ujabbra, es legyen hozza sok sok penzed.:) -
Gascan #2859 mennyi pixel pipeline van a GAINWARD 7852 BLISS GF 7600GT 256MB PCX ? -
#2858 Szerintem is ér annyit nekem sincs semmi bajom ezzel a VGA kártyával és a Gainward szerintem egy elég jó márka !!!! -
Gascan #2857 nekem a bmw jobban bejon :) azert kerdezem csak mert nem szeretnek fel ev mulva ujra egy csomo penzt elkolteni meg ujabb grafikus kartyara -
#2856 BMW vagy merci, merci vagy BMW?
Ati vagy Nvidia Nvidia vagy Ati?
Nem tok mind 1?
Ki erre eskuszik , ki arra.
Vannak akik szidjak az Inno 3D gyartot, nekem ez van semmi bajom vele.
Szoval a lenyeg, hogy akkor derul ki mennyire jo, ha mar benne van a gepedbe!!! -
Gascan #2855 tehat er annyit, nem arban hanem teljesitmenyben ez a gainward gf 7600gt kartya mint az msi 7600gt valtozata ? -
#2854 Pontosan ez meg a könnyebik megoldás
és még a programot se kell telepiteni
-
#2853 Vagy pedig alapbol.
-
#2852 Tessék itt is van hogy kell huzatni VGA kártyát !!!!
-
#2851 Programmal.:)
De ez meg raer szerintem majd ha meg lessz a kartyad, meg 1 normalis huto rajta.
Amugy meg a sajat velemenyem szerint, nem erdemes azert a kis plusszert huzni.
Maximum a kivancsisag kielegitesenek idejeig. -
#2850 A Gainward Geforce kártyákhoz van egy program a neve EXPERT TOOL
na ezzel a programmal lehet huzatni a VGA kártyát !!!
Van egy olyan beállitás hogy Performance arra rá kell menni erre bejön két grafikon ami az aktuális órajeleket mutassa ott van egy csuszka azzal a csuszkával lehet huzatni a VGA kártyát !!! -
#2849 hello néz körül az apróhirdetések között pl: Vatera, Prohardver, stb lehet kapni használtan is olcsó áron Zalman VGA Cooler-t is max 3-4 ezer Ft egy Zalman V700-as Cu VGA Cooler !!! -
Gascan #2848 egyaltalan hogy kell huzatni a grafikus kartyat ? :) -
#2847 zuzni=huzni:) -
#2846 Érdekes nálam meg rajt voltak a memória hütö bordák ezért is nem kellett ráraknom őket !!!!
Nálam alapon 575/750-en volt huzatni még én se huzattam mert én is hosszútávra vettem a VGA kártyát !!!!
Gyári hütéssel pedig én se kisérleteztem volna a huzással majd a Zalmannál kitesztelem meddig lehet huzatni !!!! -
#2845 Nem fontos, de majd rajossz mikor atvalt 3D be a kartya.:) -
Gascan #2844 fontos ez az uj huto a kartyara ? azert mert ha a huto arat hozzateszem a kartyahoz akkor abbol mar kijon egy normalissabb grafikus kartya is.. meg az a helyze, hogy osszesen csak 43 000 ftom van ra -
Inquisitor #2843 A PH tesztek alapján még csúcs kártya+proci se fogyaszt 300W-ot se. Mondjuk noname 500W-os táp jó ha lead 300-at valójában, egy normális márkás 400W-os táp 1000x többet ér. Szerintem. -
#2842 Enyemen nem volt igyhat raraktam.
Bar igazandobol akkor van jelentosege, ha zuzni akarod a kartyat.
560/700 alaprol, 615/780 -ra engedte magat huzni(itt meg stabil volt).
Bar nem huzom mert en hosszu tavra vettem ezt a kartyat, csak a kivancsisag hajtott.Ram huto borda, es gyari ventillatorral pedig nem is mertem kiserletezni a huzassal.:) -
#2841 Pontosan de a memória hütö bordákat nem is érdemes felrakni mert ezen a VGA kártyán már van rajta gyárilag memória hütö bordák !!!! -
#2840 Kb. 7-8 ezer mar nem emlekszem pontosan, de hidd el nagyon megeri.
1.Sokkal de sokkal halkabb lessz.
2.Nem melegedik annyira, + a ramokra is kapsz melle hutobordakat. -
#2839 Nálam az új Zalman Fatality FS-V7-es VGA Cooler volt újonnan dobozával együtt 6000 FT !!!!!
Ja és ráadásul LED-es is piros szinben világit !!!!
Sötétben nagyon COOL !!! -
#2838 ahogy mondod miután én is lecseréltem a gyári hütöt Zalmanra még játék terhelése alatt is max 44 fok volt ennél feljebb már nem is ment !!!! -
Gascan #2837 es mennyi volt az uj huto a graf kartyadra ? -
#2836 Nekem most, hogy csak bongeszek 44 fokos miutan lecsereltem a gyari ventit. -
#2835 "es mi volt a problema a gyari hutovel ?"
Hangos, es alapbol 50 fokos a GPU -
Gascan #2834 hat az msi 7600gt hez 400 vagy 500 kell de nemtom minek, az egyik haveromnak az van de 350es tapja van es egyfolytaban ki be kapcsol neki a monitor de aztan lehet hogy a graf kartya hibas csak olvastam, hogy 400W kell a 7600gt-hez minimum -
izb #2833 500-as táp minek? -
Gascan #2832 es mi volt a problema a gyari hutovel ? amit en szeretnek venni arra 36 honap garancia van es 40e adoval, 500w tap kell hozza mert a gepemben csak 350w van. Visz mindent full detailon ? -
#2831 Nem tudom mi volt nálam a baj a hütövel mert nem igazán akarta hüteni a VGA kártyát játék közben pl: Oblivion ezért is vettem rá egy Zalman-t !!!
De ehhez a VGA kártyához elég a 400 Wattos táp is és amit furcsálottam rajta az az hogy nincs rajta tápcsatlakozó ahová dugni kéne a tápot !!!
De viszont van rajta SLI csatlakozó ami annyit jelent hogy össze lehet kötni egy másik tipusu SLI-s VGA kártyával !!!!
Annak ellenére hogy nincs rajt táp a VGA kártyán vissz minden játékot fullon !!!!
Egyet kivéve azt viszont már te is tudod hogy mi az !!! -
#2830 most egy ilyen VGA hütö van rajta !!!!
-
#2829 azért mert nekem is ilyen VGA kártyám van a gépemben !!!!
és eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve a gyári hütőt leszámitva
Én szerintem nagyon jó beruházás volt ez a VGA kártya mert én 40 ezer Ft-ért vettem 1 év garival !!!!
A gyári hütőt meg lecseréltem egy sokkal jobb VGA hütöre egy Zalman Fatality FS V7-re na ez már nagyon ott van hütésben !!!
-
Gascan #2828 de igen, miert ?