GeForce 7 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
ez egyenlõ ill. picit rosszabb egy sima 6800-nál
HDR-re kevés...

nemtom, egyre inkább hajlok 33k bruttos origi leadtek 6600gt felé, az legalább tuti nem átbaszás és gari is van rá elgalább egy év

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igen? éjjen... :/ mongyuk sose csiptem asus kavarásait az õ elnevezéseik körül :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

NeoMaN
9999gt nem gt....
átbaszás

hm msot ltáomez sima 6800 csak gyárila ghuzott... :/ hát asszem ez spec annyira nem gyõzött meg... :/ már azon is gondolkodtam hogy 6600gt brutto 37k (leadtek) és akkor ezen elvegetálok egy évet... :/

hmm
mongyuk errõl a bfg márkáról sose hallotam még :/
meg elvielg van asus v9999gt brutto 45k -ért (nettó 37k...) újonnan is bár annak utána kell járni :/ hmhm, mennyire lehet ilyen helyeken alkudni ? :D

NeoMaN
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=21802

tudom, azért modnom hogy veszek rmaot is de elöbb krátyát kell megoldani :)
amugy mi az hogy nem lehet kapni csak hazsnálta?? :///
amugy nézegettem ph-t de elfogadható árban nem nagyon láttam 6800gt-t :/

NeoMaN
512 ram nagyon kevés....
Hiába lenne jó VGA-d, nem tehetnéd a textúrákat még mediumra sem, mert nincs elég ramod...

NeoMaN
Nem kapsz AGP 6xxx-et, csak használtan. Sztem megéri, én is mindig úgy vettem VGA-t (féláron).

jah és tudom hogy ez eléggé milyen videokártya téma de midnenképp nvidia-t szeretnék, atit msot inkább nem :)
persze ettõl még ha itt nem jöns emmi érdemleges 5let felteszem ott is ugyanezt a kérdést de egyenlõre elég itt mielött mdoik elharapják a fejem :D

hát nézegettem és 7xxx széria még elég horor ár fõleg agp-ben...
hazsnáltat viszont nem igazán szeretnék venni, gargi emg stb miatt :/
6xxx szériábol ki lehet hozni valami rendes krátyát olyan max 50k körüli áron?
(csak kb ennyi, képlékeny hogy menyit lennék rá hajlandó költeni)

jah és leirom a gépet mai alá lenne csak hogy ne ajánljatok tul extra krátyát a gép képességeihez képest...
intel 3.ghz (northwood) 512 mega ddr ram (lehet bövitek még egy vagy két gigára de azt max kártya után...) és asus p4c800 deluxe alaplap, sata vinyok...
ebbõl szeretnék egy normális krátyával minnél többet kihozni minnél kevesebbért :)
tulképp ugy tervezem hogyha bejön dx10 elfogadható áron akkor elssz teljes gépcsere, addig kéne kihuzni..., de azért ne 640*480 ban mennyen minden :)

azért gáz hogy mennyivel szebb hdr nélkül :)

NeoMaN
Far Cry HDR nélkül:

Far Cry HDR-el:

grebber
Hát én nem beszéllek rá és le egyikrõl sem de nemnagyon tülekednek a SM3-as gamek!
Az mingyá itt a SM4 ami nagyon lol mert kurvára feleleges volt a SM3 szvsz.

Next PC upgrade: 2022

helo
Olvastam néhány tesztet az ATi Radeon X800-ról és azt írta több teszt is hogy jobb választás a 6600GT-nél.De viszont az X800 nem tud 3.0-ás shader modelt.a kérdés az hogy melyik tud többet kibírni?

NeoMaN
Úgy, hogy talán 7950GTX-el nincs gond, de most minden mást leszartak...

NeoMaN
7600GS, 7600GST (lehet még nincs AGP-ben), és sztem 1 hónapon belül kint a 7600GT AGP.
Ez utóbbi erõssen ajánlot, vbár ztem kurvadrága lesz...

Szerintem keress a PH-n egy használt 6800GT AGP-t jó áron, azzal jársz legjobban.

7xxx szériás geforce-ok vannak agp-sben elfogadható áron? csak mert megdöglött mostnai krátyám és kell vennem egyet muszályból..., de gépet még nem akarok cserélni
valami elfogadható ár/érték arányú kártya lenne az igazi
valami 5let?

kirol
Tényleg trágya a legújabb hivatalos is. Elég egy felhasználóváltást csinálni, és máris nem ad jelet a monitornak.
Hogy lehet ekkora hibát bennehagyni.

Narancs
A tesztelt karik nyákja azért zöld, mert azokat még az nVidia gyártotta, az Asus csak matricát nyomott rájuk. Ezek a korai darabok, valaki külön vadászik ezekre. A tiéd már az Asus gyárában készült, ezért kék a nyákja, ahogya a többi asus vga--nak is. Játékról: ha a dobozra az van írva, hogy full verzió jár, akkor reklamálj a boltban.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Igen, az enyémre is az van ráírva hogy Special Edition de mégiscsak egy szar 350MB-os CD

NeoMaN
A King Kong Special Edition tudtommal egy 2 lemezes full verziót takar.
Sztem hívd fel az üzletet ahol vetted, és kérdezz rá ez hogy lehet....

NeoMaN
Komolyan az van és a CD eleje is pont ugyanúgy néz ki mint a PH-n és a HWT-n.
Mikor beteszem a meghajtóba a CD-t akkor bejön egy ASUS-os üdvözlõképernyõ(Autorun) ahol választhatok 2 opciót. 1: demo telepítése 2: Extrák(nyomtatható borítók stb.) Komolyan, olyan ideg lettem. Direkt ezért vettem ASUS-t, jó azért a megbízhatóság miatt is, de legfõkébb a King Kong miatt.

NeoMaN
Kilopták azt betettek valami szart helyette :)

NeoMaN
Kizárt, hogy demo van benne sztem...

Nemtom hogy kinek van itt ASUS EN7600GT-je rajtam kívül de nagy csalódás ért amikor hazavittem és az olvasottak alapján a King Kong teljes gém helyett egy demo volt benne. Akinek ASUS EN7600GT-je van annak is csak demo volt benne?
Ja és a PH-n és a HWT-n tesztelt ASUS EN7600GT nyákja zöld az enyém pedig kék, ez az újabb kiadás miatt van vagy miért?

ati2002
91.28-at használom, nekem tökéletes.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

NeoMaN
Nem lassulnak és nem kell leszedni.

és az újabb játékok nem lassultak azzal hogy visszatetted a régit? ja és ha ráakarok telepíteni egy régebbi forceware-t akkor az újabbat lekell szednem?

NeoMaN
Én visszatettem a régit, lejebb írtam pár kommentel. Azonkívûl, hogy volt vele gondom irgalmatlanul nagy (100vaéahány MB) az új kontroll panel miatt, ami szintén egy vicc.

Sztetek feltegyem a 91.31 BETA helyett a 84.56 WHQL-t? Most töltöm, de nemtom hogy feltegyem-e:)

NeoMaN
10-bõl 3 jákéknál nem adja vissza a desktopot kilépésnél...

hykao
Nálam semmi gond a 91.31-es driverrel szerencsére.
NeoMaN
A fájlok dátumát nézd meg, ne azt, hogy hivatalosan mikor tették ki a webre...

kirol
De jó.<#sir>
Azért kipróbálom.
Mondjuk itt pedig itt van, hogy: Release Date: June 23, 2006

NeoMaN
Ja de, ezt használtam, 91.31.
szar

NeoMaN
Nem tegnapi sztem.

Bár én 91.33 WHQL-t használtam, és az 2006.06.01.-ei.
:)

kirol
Nem azt mondtad, hogy 3 nap után jöttél rá a gondra. Ez meg tegnap jelent meg, nem?
Azért jó lenne, ha nem lenne igazad.

NeoMaN
Nem lesz jó, én errõl váltottam a régire...
:)))

czky

Nagyszerû ez az új driver (91.31)!
Nem lehet beállítani, h ez a hülye üzenet ne jelenjen meg minden indításkor?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

kirol
Na most látom kész az új:
Version: 91.31
Release Date: June 23, 2006
WHQL Certified

Felrakom ezt, hátha jó lesz.

kirol
Köszi
Igen az új kinézetû verzió, ami amúgy szar szerintem van fent,a 91.31.
Még jó, hogy a régi kinézet is benne van.

NeoMaN
Nekem is 3 napig csinálta ezt mire rájöttem, hogy mi a baj.
Tegyél vissza régebbi forceware-t! (84.56 WHQL).

Szarok ezek az új driverek....

kirol
Az miért lehet, hogy amikor kilépek egy játékból és mennék vissza az asztalra csak a fekete kép jön be, és kész. Nem jelenik meg az asztal.
Direkt beraktam a kikapcs gombra a készenléti állapotot, így azt megnyomom, rögtön készenlétbe rakja és már a kép is bejön. Amúgy mindig indíthatnám újra a gépet.
Ez miért lehet?

sorry

Gabesz amd64
konzolos temarol ne itt dumaljatok tipo van :D

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

NeoMaN
Konzolos FPS eleve nevetséges, bármilyen szinten.

Halo hanemló.
:P

rezes
A Call of Duty3 2006 végére jelenik meg Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii-re. Nem megerõsített hírforrásból: 2008 január február környékén PC-re is kikerül

Bocsi tenyleg nem jovore:(
Bar az is nevetseges hogy a HALO 2 -re is ennyit kell varni.

Fonok.Ki az a corporation?