GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik általánosan használt HDR megjelenítési módot és az FSAA (élsimitást) együttes használatát nem támogatja. De biztos, hogy nem emiatt akad a Serious Sem 2, ott valami ás problémád lehet.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De ez még a mellékesebb, mert jó hûtõvel megoldható.
De ami a legnagyobb gond, hogy nem támogatja a HDR effekteket, és az aniztróp szûrést (nemtom jól írom-e), és emiatt vannak gamek, amik akadnak vele azér max grafikán pl. serious sam 2.
De nagyon jól tuningolható szal, az megoldja a problémát <#vigyor4>#vigyor4>
Pl. hl2-nél 10 fps-el is rosszabb az új driverral (84.24 v. kijött már a 91.31?). 81.nemtom mennyivel 10 fpsel jobb.
De pl. ott van a F.E.A.R meg a splinter cell c.h. ami jobb a 84.24el.
Nos nekem is 7900 gt-m van és a hl2nél eggyáltalán nem zavaró, hogy 88 fps helyett csak "gagyi, ultralassú, csiga" 78 fpsel megy a gamma, teljesen max grafikán. <#ravasz1>#ravasz1>
Most már jó, nem írja ki. A 2db ból az egyiket kötöttem rá, gondolom ennyi.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
És minden xp indításnál ezt írja ki:
Mi lehet a gond?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
És neked mi volt a jelenség "halál"-kor?
Most az lesz,hogy megkapom az UJ kártyát...
Járatni fogom egy teljesen másik gépben benchmark-okat.., hadd szenvedjen .. pár napig.
Ha túl éli, egy kölcsön táppal, berakom a gépembe...Ha meghal, vagy szerencsétlen vagyok és épp, akkor halt meg a nv.., vagy szar az alaplapm, ami megöli., (Persze mást miért nem öl meg?, és, majd hogy bizonyitom be...), Ha a kölcsön táppal, is túl éli a 2 hetet...., akkor visszarakom a sajat tapom.., nyilván ha meghal, meglesz a bûnös.
Majd meglátjuk...
de most már kezdem unni :-P, mert mindjart itt a dx10., és, már minek...
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
sok zsír cuccot árulnak
ott most eléggé olcsók az amd-s procik 😊
Merem ajánlani mindenkinek! Na mára ennyi!!<#duma>#duma><#duma>#duma><#eljen>#eljen>
GT-kel, nem tudok, róla, hogy baj lenne.
De engem eltántorítottál 7900 vásárlástól jó nekem a C3D 7800GT még simán.
Gainward 7900GT-t akartam az 512-es 1.2 nanos verziót de ezek után nem lépem meg ezt!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Gigabyte volt. Elsõ 3-om.
Elsõn a hibát 1 hét után vettem észre...
A másodikon szintén...
A Harmadik egybõl rossz volt.
A felsõ három kártya azonos seriáb tartozott. (Sn: .....323 ...374...382), és, mivel a kulfoldi forumok tele vannak ugyan azokkal a hibákkal, (google --> 7900 gtx artifacts) (3dmark06 frozen, bf2, blazing angels..hibák), amik nálam is jelentjeztek...., és, mivel régebbi (6600 kártyával semmi gond nem volt...) azt mondtam probaljuk, meg másik gyárto, kártyáját, mivel mind Nvidia referenvia kártya csak matricázzák, annyiban remáénykedtem, hogy más seria.
MSI lett a lelkem... kb 5 napon halt, meg., jelenség, ugyan az. Minden ok, szép, jo, de lassult a kártya, és 3dmark nem fut le.
Ezek a kártyák más gépben is rosszak.
A kérdés már csak az, hogy tényleg rosszak a NV-k?, vagy valami tönkreteszi a gépem körül.
Csere után tesztelni fogom, másik gépben 1 hétig, majd meglatjuk.
Mi jöhet szóba?, Szar NV-k, (külföldön, sõt evga hp-jen azt mondjak, feszültség szabályozo, nagymennyiségben hibás, de ez minden gyártott érint....)
Vagy.. szar az alaplap.., vagy a táp.
Táp SLI ready., probáltam molex, meg a célra használt 6 pin-es csatikkal is.
Szóval........ gáz.
Pár éve volt egy kisebb vita, mert sokan úgy véltök, hogy Kelet-Európába rosszabb minõségû cuccokat küldenek még a márkás gyártók is.
(A vita alapját a professzionális IIyama monitorok adták, mert akkor szinte csak hibásakat lehetett itthon kapni belõlük. Mint kiderült a német/osztrák nagykerek visszadobták az összes olyan monitort, ami nem kapott A vagy B minõsítést, csak C vagy D-t, és azokat és csak azokat hozták ide.)
Akkor valaki belinkelt 2db képet. Mindkettõn ugyanolyan Asus alaplap volt, csak az egyik itthoni beszerzésû volt. Ehhez hozzátartozik, hogy akkori lapokon picit több és nagyobb kondik voltak még.
Na szóval az osztrák lapon az összes kondi és alkatrész katonás derékszögben állt a nyák lapjához képest, az itthon kaphatón meg összevissza voltak görbülve. Pedig mindkettõ dobozos Asus lap volt.
Szóval nem biztos, hogy a gyártó csinál selejtet, viszont nem lehetetlen, hogy a nagyobb árrés miatt egyes forgalmazók bevásárolnak gyengére sikerült sorozatokból.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
De egyébként tényleg írtunk már akkor, hogy nézd át a gépedet, mert hogy egy-egy kártya selejtes, hát istenem, elõfordul a legjobb családban is. Node kettõ, három, sõt, négy...
4.dik gtx megy tonkre....
egy inno 6600gt mennyit fogyaszt terhelés és terhelés nélküli állapotban?
on
Nem baj, ha annyival olcsóbb. És az Inno évekig olcsóbb is volt sokkal.
Na de most? Mondjuk a 7900GT körül nem sokkal olcsóbb, és márkás kártyákhoz (tudom, tudom, felesleges, de akkor is) szokott lenni egy kazal játék és egyébb lemez is. Meg mondjuk a Club 3D nem spórolja ki a kábeleket, meg a HDTV kábelt a kártya dobozából.
Ez egy csóró leszakadt keleteurópia, vagy magyar hozáállás. Nagyobb összegben mernék veled fogadni, hogy pl. németországban nagyságrendileg több Asus vagy ELSA kártyát adnak el, mint Inno-t, Manlit, vagy Eaglet.
A márkás gyártóknál is elõfordul egy-egy hibás széria, ám az Innonál évekig általános volt ez a helyzet! Ez a különbség.
7600nál pont a Gainward széria volt hibás.
6600nál az inno.
6600nál a leadtek dvi kimenete.
Az, hogy egy drágább kártyából (Asus pl.) kevesebb rosszat hallok, az meg teljesen logikus. Kevesebben veszik.
Az Innovision elindult azon az úton, hogy levetközze anno az FX és Gf6 szériában szinte folyamatosan elkövetett "bakijait" (gyenge minõségû alkatrészek, csapnivaló forrasztások, rém gyenge és hangos hûtés, botrányos minõségellenõrzés). Talán 2-3 év múlva eljutunk oda, hogy már a többség el is felejti ezt. De addig aligha fogja a többség egy szinten emliteni az Inno3D kártyákat egy Leadtekkel, MSI-vel vagy Gainwardal...
(Mondjuk ez meg nem vígasztalja, aki belenyúlt a másrkás ámde selejtes Gainward 7900GT szériába ...)
leadtek: 72600ft
inno: 72803ft
természetesen bruttó árak 😄
én is erre gondoltam
- Leadtek WinFast PX7900GT 256MB PCIE TV-OUT
- Innovision GF 7900GT 256MB TV+DVI PCI-E
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro