5387
-
#3467 ha így értesz a dolgokhoz, akkor cserélj
:PP -
strebacom #3466 Ja amugy az emelt órajel szart se ér +pár fps pl. 80helyett 83 ennyi ez csak parasztvakitás ugy mint az 512Mb.............. -
strebacom #3465 Nekem is döglött meg már asus,leadtek nem, csak a lényeg az árban van
Leadtek
Asus
Azért nem mindegy ha el akarom adni???
Ugyhogy csere, vagy nem csere!!! -
#3464 Most látom, hogy a tied extreme edition?
Akkor biztos emelt órajelei vannak.
Így nem cserélném asusra... -
#3463 Amelyik jobb tuningban az kellene. Amúgy Asus-t nem csípem (vga, cd-rom is döglött már meg nálam). Viszont a 3 év gari nagyon faja...
Nemtom.
Leadtek szimpatikusabb. -
strebacom #3462 Csak ugy akarja már volt nálam az övé, az övét elakarja adni, semmi baja a
kérdés az hogy te elecserélnéd e az övé kb 5 hónapos, az enyém 2, az övére 3 év gari van az enyémre 2, mit tegyek ja és neki mindegy szóval a pénz nem számit, és amúgy meg jó csákó mit tegyek:: -
#3461 A haverod miért akarná cserélni ha jobb az övé?
Tuningban mit bír a tied ill. az övé? -
#3460 kell neki a microsoft NET keretrendszer.
Windowsupdate.... -
strebacom #3459 Egy kérdésem lenne: megéri elcserélni a leadtek7900gtx-emet egy asus7900gtx-re(az olvastam hogy az asusnak egyedi biosa van,meg többe kerül), mivel jobb az asus, egy haverommal cserélném egy az egybe megéri nekem,SZERINTETEK????? -
ZÓÓÓcsi #3458 NVtraytools nevű programra gondolsz? Mert azt nem tudtam feltenni. -
#3457 rivatunerre lehet monitorozni
nvtray ki is írja a monitor sarkába /osd/ játék közben
de atitool izzasztja legjobban, szintén kiírja közben -
ZÓÓÓcsi #3456 Majd kipróbálom. Kösz! -
#3455 Everest-el is faszán lehet naplóztatni.
Fájl - Beállítások - Hardverfigyelés - Naplózás -
ZÓÓÓcsi #3454 Aha! És melyik progival tudom monitorozni? Talán rivatuner? A játékból való ALT+TAB kilépésnek számít, mert akkor kilépéskor nézem. -
#3453 Ez még zalmannal is kizárt.
Monitorozod, vagy kilépés után nézed?
2másodperc alatt esik 10 Celsiust. -
ZÓÓÓcsi #3452 Amúgy Kirol! Mennyi pontot érsz el azzal a konfiggal 05 és 06-ban? -
ZÓÓÓcsi #3451 Én 70e-ért vettem. És te? -
#3450 Erre a konfigra én inkább új procit javasolnék, mint új VGA-t. Az a proci iszonyatosan gyenge... 2,6-os Celeron felér kb egy 1,5-ös P4-el. Iszonyatosan gyenge proci, amellé hiába veszel jó VGA-t, ki nem hajtja az a sz@r celeron:) -
#3449 Én meg is rendeltem egy online boltban, 43,5k lett volna, de pont nem jött több belőle, rohadtul hiánycikk ez a kártya, így nem is sikerült megszereznem... Viszont hónap végére jön Gainward-ből 7600GT AGP-ben :) -
Inquisitor #3448 Az elég drága, valaki a múltkor mint ha 47K árat írt volna rá. -
#3447 És milyen drága volt. :( -
#3446 Aham. Sajna amikor én lecseréltem a 6600GT-met, akkor még 7600-asból csak GS volt, az meg nem sokkal tud többet a 6600GT-nél, így 7800GS-t vettem, mert ez volt az egyedüli SM 3.0-t is tudó alternatíva AGP-s fronton, ami már lényegi gyorsulást hozott. -
mentos-boy #3445 elvileg van...eddig még csak az Aqua-nál láttam Leadteket Bruttó: 52 800,- -
#3444 Van már GT-ből is AGP-s? -
ZÓÓÓcsi #3443 Nem nagyon értem ezt a 70 fokot NeoMaN, mert az én 7800GS-em full terhelés alatt 100MHz-es mag és memtuning után is 43 fokra melegszik! -
#3442 pl ittmeg itt de ha beírod google-ba akkor válogathatsz... -
#3441 Hy all! Egy kis segítség kéne. Karácsonyra egy GeForce 7600GT - t szeretnék venni AGP-slotba. Tudnátok ajánlani nekem olyan oldat, ahonnan online lehet vásárolni pc-alkatrészeket? Elöre is kösz! -
p377y4 #3440 Üdvözletem emberek. Én VGA kártyát szeretnék venni a gépembe de sajna nem tudom hogy működőképes lenne-e a gépembe. A jelenlegi gépem igy néz ki.:> ABIT IS7-E2, Intel Celeron 2,6, 1 gb ddr400 ram, 350w codegen, sapphire 9600xt. Én konkrétan 1 ASUS N7600GS/HTD-ra gondoltam....légyszi írjátok meg hogy érdemes-e megvenni, vagy ha nem jó a ASUS N7600GS/HTD akkor mit vegyek a kártyára bruttó 30e ft-m van. Válaszotokat előre is köszönöm. LÉGYSZI HA LEHET PRIVIBE ÍRJATOK.
Üdv:Péter -
#3439 Haverom szeretne venni sulinetben egy gépet.
És mint a sulinetben szokás van egy gynege láncszem a gépben mégpedig a VGA ami Geforce 7300SE.
Kérdésem ez a VGA milyen másik vga-val lehet egyszinten 9600pro pl vagy mivel? -
desk #3438 -
desk #3437 köszi a segítséget!!!!!!!!! -
#3436 Hát ha az everest is annyinak látja, akkor az a bios biztos meg volt piszkálva. NiBiTor 3.0a-val windózban le lehet menteni a mostani biost. Azt nem lehet külön megnézni, hogy volt-e bios csere rajta, de minden jel arra mutat. Viszont ha nincs semmi gond így vele és garancia is van, akkor elvileg nem gond... -
desk #3435 az everest is annyinak írta... viszont találtam ilyen kártyát az evga gyártótól superlocked néven ugyanúgy néz ki mint ez hűtő stb.. de nem club 3d ,és nem 500 mhz hanem 450mhz.. azt nem tudod véletlenül,hogy meg lehet-e nézni volt-e rajta bios mod..??? -
#3434 Hát ha használtan vetted, lehet az előző tulaj kicsit állítgatott a BIOS-on és ezért megy ennyin. A másik lehetőség h nézd meg a legujabb Everest-el, hogy az milyen órajeleket lát! -
desk #3433 sziasztok! ki tud nekem segíteni? vettem egy 7800 gs-t(club 3d) ami elvileg g70-es gpu-val van.. nekem a riva tuner g71-nek jelzi és 500-750-es alapórajelet pedig gyárilag 375-600-nak kéne lenni... azt szeretném tudni, hogy szerintetek létezik-e ilyen gyári tuning,vagy bios mod. lett rajta végrehajtva??, mert használtan vettem... HELP -
#3432 -
the Godfather #3431 Megvan a GTO, és már GTX-ként duruzsol a gépben..csak egy simma bioscsere volt. Annyit megjegyeznék, hogy az MSI sticker alatt, ott az eredeti nVidia sticker. -
#3430 Köszi ! -
#3429 Hát, sztem sokkal-sokkal lassabb a 7300SE mint a 6600GT.
Valahol 60%-ra tippelek...
-
#3428 Sziasztok !
Egy 7300 SE miképp aránylik egy 6600 GT-hez? Köszi !