5387
-
pirosBoci #4067 de én nem ilyenre gondoltam hanem még több ilyen reg fálj ra gondolom ezenm kivül még van sok és azokat akarom valahonnan letölteni -
Inquisitor #4066 Tök mindegy, úgy is újra kell telepíteni, meg elötte 101%-ban leszedni ... -
dolfy #4065 Még annyit, hogy most a 93.71-es van fennt a 6600gt-hez és nem tudom ez jó lenne a 7600gt-hez is? -
dolfy #4064 Sziasztok!
Kérdésem a következő: melyik a legjobb 7600 gt driver most?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#4063 Ne má' bazz! :) Abban a hozzászólásban kattints a "KATT IDE" dumára, és máris letölthetővé válik!!! (felugró ablakokat lehet, hogy engedélyezned kell...) -
pirosBoci #4062 ok akkor azt megállapitottuk, hogy én agyilag fogyi vagyok és nme találom.léécci valami tápik linket ahonnan vgay nme tom csak ne ilyet mert ... -
#4061 Ott a link a hozzászólásban, csak oda kell kattintanod... -
zoolee #4060 Nem, nekem is ez van és ddr2 van rajta... -
Madmano #4059 Hali.Na,beadtam a derekam én is...Vettem egy Galaxy7600GT-t.Az Oblivion-on próbáltam:lazán a high beállítást ajánlja fel,1024X768mellett!Állat a kari.Eddig.És csak 38000pénz volt... -
pirosBoci #4058 honnan lehet ilyen reg fáljokat le szedni?köszi -
#4057 Ez a gs
ez pedig a gst
a specificationt nézd
ugyanaz a GPU, de magasabb órajelek, és DDR3-as ram
sztem nem kérdés melyik a jobb vétel -
#4056 ja akkor oké, köszi a sigtiséget, 2 ezer FT szerintem megér egy hütüt -
#4055 igen irtátok, hogy 7300 helyett vegyek ddr3 as 7600 ast lehetöleg gt legyen, és kaptam is egy linket amiben ezt ajánlotátok, de ez gst (bár nemtudom mi a GST valojában, GT vagy GS e ...
ere mondtátok töben is hogy jo, de ez viszont ugyanaz 2 ezer FT val rágább csak van hozzá hütű is, azért kérdezem hogy ez jolenne e? -
#4054 ez indenképpen jobb vétel -
#4053 99,9%, hogy ddr2-es ram van rajta, és az az akció annyira akció, hogy máshol is ennyi ez a kari. Sztem nem igazán jó kari, de már írtuk, hogy miért, és, hogy mi lenn jobb helyette... -
#4052 Vagy inkább ezt vegyem? -
#4051 EZ szerintetek DDR3 as rammal van? jolenne ez a kártya szerintetek? -
#4050 Nem engedi ennél tovább húzni:
GPU Clockspeed: 650MHz
Memory Clockspeed: 1800MHz
Ha a GPU-ra akár +1et is rárakok, már rinyál a teszt, hogy nem jó az érték, állítsak be alacsonyabbat.
nVidia vezérlőben nem tudom magasabbra rakni...
EXPERToolnak meg ez a legmagasabb beállítható értéke -
Inquisitor #4049 Elnézve a konfigodat, lehet náluk a ram volt kevés? Minden esetre akkor még is felteszem legalább a demóját "tesztelés" céljából a gépre. -
#4048 nem szoktam kamuzni ilyen témában. én se szeretem az ilyet. arról nem is beszélve , h a haveromnál se akadt szinte ui géppel. ha elhiszed ha nem... -
#4047 Pont hogy addig tolja amég jólesik --> mivel van benne egy teszt rész (bár semmi értelme) úgysem engedi a világba húzni.
Ha meg valami csoda folytán túlhúzza, akkor: hibázás, fagyás --> reset.
-
#4046 Szerintem ne tolja odáig, ameddig jól esik! Nem véletlenül van a beépített tesztprogi! Inkább legyen kisebb az órajel, de stabilabban, hűvösebben, hibázás nélkül működő kártya! -
#4045 Mit futtattál le??
Ott van 1-1 csúszka a gpu-hoz, ramhoz, told odáig ameddig jólesik. -
#4044 Köszi szépen!
Lefuttattam, és kisebb értéket állított be, mint amin eddig tökéletesen ment...
GPU Clockspeed: 637MHz
Memory Clockspeed: 1744MHz -
#4043 Nem kell külön progi! Inkább KATT IDE, és ezt a kis .reg fájlt exportáld a regedittel, és lesz a sima nV driverben is túlhajtás menüpont! Elég csak lefuttatni az auto lehetőséget, és beállítja magának a legmagasabb, hiba nélküli értéket! -
#4042 Nah felhúztam a kártyámat egy csöppet. Nem melegedik, viszont sokkal nagyon teljesítményt ad. 3DMark'06-ban majdnem +1000pontot kaptam a VGA húzása után.
Alap:
GPU Clockspeed: 580MHz
Memory Clockspeed: 1500MHz
Húzott:
GPU Clockspeed: 650MHz
Memory Clockspeed: 1800MHz
A Gainward progijával húztam meg (EXPERTool) viszont ezeknél az értékeknél nem engedi tovább hőzni, mert ez a MAX. a programban.
Viszont szerintem a kártya még bírná, mivel eddig semmi baj nem volt a húzás óta. (se melegedés, se lefagyás, se semmi)
Mondana valaki egy jó programot, amit egyszerű használni, megbízható, és még tudok vele húzni a kártyámon? -
Inquisitor #4041 Felettéb érdekes, mert van akinek GF8-al beesik 20FPS-re a Vegas, nekem ez gyanúsan olyan, mint amikor valaki szuper alsó kategóriás VGA-val High Qualityben futtatta szaggatásmentesen a Doom3-at vagy a FEAR-t ... de hagyjuk. -
#4040 -és :) -
#4039 ezzel nem értek 1et, mert mindkettő általad említett játékkal fullon jáccottam 1280ban 1magos procival és és nem 8 as geforce-val... :) -
Madmano #4038 Köszi szépen. -
Inquisitor #4037 "Ja és hogy szerintetek az Unreal Tournament 2007 fullon elfograjta futni????"
Elnézve a Splinter Cell 4 és R6 Vegas "sebességét" bármilyen kártyán, beleértve a GF8-at, csodálkoznék ha bármin futna full beállításoknál, kivéve ha annyira visszabutítják az eddigi képeken látható minőséget, mint azt tették az UT2003 esetén :) -
#4036 Nekem 7300 GT-t elbir hasonlo konfig. -
#4035 Jaaa, Win98-hoz kérded.
Hát sztem ahoz már nem lesz, nincs rá NV support a továbbiakban tudtommal. -
#4034 egyébbként télleg a 8800-at vedd meg mert az jóval jobb és x10-et is támogatja. -
#4033 Aki már ennyit kiad egy kártyáért, nem hiszem, hogy problémázna pár ezresen. :)) Meg aztán majdem mindegy melyik márkából veszi. -
#4032 ez igaz mondjuk illetve ugyanott keződik -
#4031 Vegyél inkább 8800GTS-t, ugyanannyiba van. -
#4030 ilyen itt válogathatsz -
matrix5 #4029 hello
szeretném meg kérdezni hogy szerintetek a GeForce 7900 GTX milyen ?
és hogy hol lehet megvenni és menyiért? mert én csak a GS-t találtam a boltokban milyen tapasztalatok van róla?
Ja és hogy szerintetek az Unreal Tournament 2007 fullon elfograjta futni???? -
Madmano #4028 Sziasztok.2.5+os proci,asszem 300 vagy 350es Codegen táp.Elbír ez egy agp-s 7600GS-t vagy GT-t?