5387
10645648441119966253.jpg\"
  • pirosBoci
    de én nem ilyenre gondoltam hanem még több ilyen reg fálj ra gondolom ezenm kivül még van sok és azokat akarom valahonnan letölteni
  • Inquisitor
    Tök mindegy, úgy is újra kell telepíteni, meg elötte 101%-ban leszedni ...
  • dolfy #4065
    Még annyit, hogy most a 93.71-es van fennt a 6600gt-hez és nem tudom ez jó lenne a 7600gt-hez is?
  • dolfy #4064
    Sziasztok!

Kérdésem a következő: melyik a legjobb 7600 gt driver most?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • hykao #4063
    Ne má' bazz! :) Abban a hozzászólásban kattints a "KATT IDE" dumára, és máris letölthetővé válik!!! (felugró ablakokat lehet, hogy engedélyezned kell...)
  • pirosBoci
    ok akkor azt megállapitottuk, hogy én agyilag fogyi vagyok és nme találom.léécci valami tápik linket ahonnan vgay nme tom csak ne ilyet mert ...
  • hykao #4061
    Ott a link a hozzászólásban, csak oda kell kattintanod...
  • zoolee
    Nem, nekem is ez van és ddr2 van rajta...
  • Madmano
    Hali.Na,beadtam a derekam én is...Vettem egy Galaxy7600GT-t.Az Oblivion-on próbáltam:lazán a high beállítást ajánlja fel,1024X768mellett!Állat a kari.Eddig.És csak 38000pénz volt...
  • pirosBoci
    honnan lehet ilyen reg fáljokat le szedni?köszi
  • Landren
    Ez a gs
    ez pedig a gst
    a specificationt nézd
    ugyanaz a GPU, de magasabb órajelek, és DDR3-as ram

sztem nem kérdés melyik a jobb vétel
  • gabo91
    ja akkor oké, köszi a sigtiséget, 2 ezer FT szerintem megér egy hütüt
  • gabo91
    igen irtátok, hogy 7300 helyett vegyek ddr3 as 7600 ast lehetöleg gt legyen, és kaptam is egy linket amiben ezt ajánlotátok, de ez gst (bár nemtudom mi a GST valojában, GT vagy GS e ...
    ere mondtátok töben is hogy jo, de ez viszont ugyanaz 2 ezer FT val rágább csak van hozzá hütű is, azért kérdezem hogy ez jolenne e?
  • Landren
    ez indenképpen jobb vétel
  • Landren
    99,9%, hogy ddr2-es ram van rajta, és az az akció annyira akció, hogy máshol is ennyi ez a kari. Sztem nem igazán jó kari, de már írtuk, hogy miért, és, hogy mi lenn jobb helyette...
  • gabo91
    Vagy inkább ezt vegyem?
  • gabo91
    EZ szerintetek DDR3 as rammal van? jolenne ez a kártya szerintetek?
  • Sland
    Nem engedi ennél tovább húzni:
    GPU Clockspeed: 650MHz
    Memory Clockspeed: 1800MHz

Ha a GPU-ra akár +1et is rárakok, már rinyál a teszt, hogy nem jó az érték, állítsak be alacsonyabbat.
    nVidia vezérlőben nem tudom magasabbra rakni...
    EXPERToolnak meg ez a legmagasabb beállítható értéke
  • Inquisitor
    Elnézve a konfigodat, lehet náluk a ram volt kevés? Minden esetre akkor még is felteszem legalább a demóját "tesztelés" céljából a gépre.
  • reaper4
    nem szoktam kamuzni ilyen témában. én se szeretem az ilyet. arról nem is beszélve , h a haveromnál se akadt szinte ui géppel. ha elhiszed ha nem...
  • mycso
    Pont hogy addig tolja amég jólesik --> mivel van benne egy teszt rész (bár semmi értelme) úgysem engedi a világba húzni.
    Ha meg valami csoda folytán túlhúzza, akkor: hibázás, fagyás --> reset.

• hykao #4046
    Szerintem ne tolja odáig, ameddig jól esik! Nem véletlenül van a beépített tesztprogi! Inkább legyen kisebb az órajel, de stabilabban, hűvösebben, hibázás nélkül működő kártya!
  • mycso
    Mit futtattál le??

Ott van 1-1 csúszka a gpu-hoz, ramhoz, told odáig ameddig jólesik.
  • Sland
    Köszi szépen!
    Lefuttattam, és kisebb értéket állított be, mint amin eddig tökéletesen ment...

GPU Clockspeed: 637MHz
    Memory Clockspeed: 1744MHz
  • hykao #4043
    Nem kell külön progi! Inkább KATT IDE, és ezt a kis .reg fájlt exportáld a regedittel, és lesz a sima nV driverben is túlhajtás menüpont! Elég csak lefuttatni az auto lehetőséget, és beállítja magának a legmagasabb, hiba nélküli értéket!
  • Sland
    Nah felhúztam a kártyámat egy csöppet. Nem melegedik, viszont sokkal nagyon teljesítményt ad. 3DMark'06-ban majdnem +1000pontot kaptam a VGA húzása után.

Alap:
    GPU Clockspeed: 580MHz
    Memory Clockspeed: 1500MHz

Húzott:
    GPU Clockspeed: 650MHz
    Memory Clockspeed: 1800MHz

A Gainward progijával húztam meg (EXPERTool) viszont ezeknél az értékeknél nem engedi tovább hőzni, mert ez a MAX. a programban.
    Viszont szerintem a kártya még bírná, mivel eddig semmi baj nem volt a húzás óta. (se melegedés, se lefagyás, se semmi)

Mondana valaki egy jó programot, amit egyszerű használni, megbízható, és még tudok vele húzni a kártyámon?
  • Inquisitor
    Felettéb érdekes, mert van akinek GF8-al beesik 20FPS-re a Vegas, nekem ez gyanúsan olyan, mint amikor valaki szuper alsó kategóriás VGA-val High Qualityben futtatta szaggatásmentesen a Doom3-at vagy a FEAR-t ... de hagyjuk.
  • reaper4
    -és :)
  • reaper4
    ezzel nem értek 1et, mert mindkettő általad említett játékkal fullon jáccottam 1280ban 1magos procival és és nem 8 as geforce-val... :)
  • Madmano
    Köszi szépen.
  • Inquisitor
    "Ja és hogy szerintetek az Unreal Tournament 2007 fullon elfograjta futni????"

Elnézve a Splinter Cell 4 és R6 Vegas "sebességét" bármilyen kártyán, beleértve a GF8-at, csodálkoznék ha bármin futna full beállításoknál, kivéve ha annyira visszabutítják az eddigi képeken látható minőséget, mint azt tették az UT2003 esetén :)
  • rekettyes
    Nekem 7300 GT-t elbir hasonlo konfig.
  • NeoMaN
    Jaaa, Win98-hoz kérded.

Hát sztem ahoz már nem lesz, nincs rá NV support a továbbiakban tudtommal.
  • saviola
    egyébbként télleg a 8800-at vedd meg mert az jóval jobb és x10-et is támogatja.
  • Landren
    Aki már ennyit kiad egy kártyáért, nem hiszem, hogy problémázna pár ezresen. :)) Meg aztán majdem mindegy melyik márkából veszi.
  • saviola
    ez igaz mondjuk illetve ugyanott keződik
  • Landren
    Vegyél inkább 8800GTS-t, ugyanannyiba van.
  • saviola
    ilyen itt válogathatsz
  • matrix5
    hello
    szeretném meg kérdezni hogy szerintetek a GeForce 7900 GTX milyen ?
    és hogy hol lehet megvenni és menyiért? mert én csak a GS-t találtam a boltokban milyen tapasztalatok van róla?
    Ja és hogy szerintetek az Unreal Tournament 2007 fullon elfograjta futni????
  • Madmano
    Sziasztok.2.5+os proci,asszem 300 vagy 350es Codegen táp.Elbír ez egy agp-s 7600GS-t vagy GT-t?