5387
10645648441119966253.jpg\"
  • ZaJanga
    szerintem inkább azért nem mert kevés az agp 8x nyújtotta sebesség és nem aknázza ki rendesen a 7800 nyújtotta előnyöket
  • Punkerwork
    mindenre, PCI-E, nforce4, SLI...
  • ZaJanga
    Mármint mit hozzon vissza?Esetleg az nforce 4 chip eladásra gondoltál?
  • Punkerwork
    várható hír volt, gondolj bele a 6-s család volt az átmenet, egyértelmű hogy a 7-es már csak az új szabványra épül, sok pénzt öltek a kifejlesztésbe hozza is visza.
  • ZaJanga
    Ha gyenge Angol ismeretem nem csal ez azt jelenti, hogy nem lesz AGP-s 7800 :

" NVIDIA will not release 7800 GTX in AGP form
    Bad news for those waiting for an AGP version of NVIDIA's 7800 GTX.
    According to theinquirer.net, NVIDIA will not be releasing their latest and fastest video card, the Geforce 7800 GTX, in AGP form. NVIDIA will only be releasing the 24 pipeline cards on the PCI Express format, which is growing in market share thanks to its gaming performance from SLI and its popularity with OEM manufacturers.
    Those with AGP equipped motherboards will have to wait for the latest offering from ATI which will be released in AGP form. The R520, from ATI, is expected to be faster than the G70 based 7800 GTX from NVIDIA, but is apparently suffering from yield problems. Those AGP users who must upgrade your graphics card today can't go wrong with NVIDIA's Geforce 6800 GT, which can now be had for under £200 from a number of online retailers. Those looking to make a full system upgrade would be advised to go the PCIe route to ensure future graphics card support and the option to gain extra performance from SLI.
    Pro-G "

ez nem jó hír régi alaplapokkal rendelkezőknek...
  • ZaJanga
    igen!
    ez a valódi baj!!!
  • [Jakuza]
    Teljessen lenyegtelen, mit adsz meg mervadonak, mert a jatekfejlesztoknel is megtalalhato, hogy kulon gyartora optimalizalnak, tehat gyakorlatilag fuggetlen tesztkornyezetet nem fogsz talalni.
  • Punkerwork
  • [NST]Cifu
    Nem tartom előnyösnek ezt a 3DMark hype-olást. Abban vessék össze, hogy mennyit nyom Doom3, Lock-On vagy Battlefield 2 alatt, a userek többsége ugyanis nem a 3DMark-al játszik majd...
  • Gabesz amd64
  • Gabesz amd64
    hogyne lenne!
  • nero
    Sziasztok !

Egy ujabb rekord 3D mark 2005-ben: 16770

Idezet:

The high-performance graphics system powered by the ASUS EN7800GTX SLI graphics card rewrote the world record for 3DMark05 benchmark with a stunning score of 16770 points. The system was based on the A8N SLI Premium motherboard running two ASUS EN7800GTX SLI graphics cards in SLI (Scalable Link Interface) mode, and leveraged the powerful Nvidia® GeForce® 7800 GTX GPU (graphics processing unit), with 256MB high-speed DDR3 video memory. The previous record was set by a system with two ASUS EN6800ULTRA graphics cards at 14,623 points. This record-breaking system is assembled by Singaporean media, VR-Zone

Link:

VR-Zone

Hat van meg ero eme kartyakban !!!
  • janos666 #253
    Szerintem nem ők az egyetlen nem angol anyanyelvű gazdag emberkék akik ha már csúcskártyát vesznek szeretnének beszélni róla még ilyen helyeken is...
  • Akuma
    "We also learned that 80.40 drivers are much better for overclocking, as we could not reach some performance levels with 77.72. Nvidia suggested that we need a faster CPU than 4000+ but we never got an FX from AMD"
    nem fordítom le, ez így poén ahogy van
    meg ez
    "now we reached 11700 3Dmarks05 only"
    szegények...
  • Gabesz amd64
    jól hangzana
  • janos666 #250
    A 32 futószalagos és 1400Mhz-s DDR3 RAM-okkal szerlet 7800Ultra csak legenda vagy tényleg lesz hasonló?
  • grebber
    Lehet hogy ezt a csatát az Nvidia nyeri?
    Ati új VGA-jára kurva kiváncsi vagyok már mit tud majd felmutatni.
  • ZaJanga
    A Gainward vízhűtéses kareszát szépen fölhúzták:
    500/1400!

Gainward 7800GTX rocks at 500+ /1400MHz
  • Gabesz amd64
    nemtom mit izgultok!egy-két hajlítgatás és már be is lehet rakni a 7800gtx-et...
  • Gabesz amd64
    meg! engem érdekel a Wifi + a Bluetooth dual net PCI Card

meg ha úgy van akkor a lúdd legyen már kövér! :DD
    ha nem MSI-t veszek akkor DFI-t...szal.

szerinted melyik jobb?
  • [NST]Cifu
    Nem akarok beleszólni, de ha neked egy egyszeri, ideiglenes alkalomért megéri azt a plusz pénzt...
  • Gabesz amd64
    nem nem!

Px6800Gt-t akarok!

azért akarok SLI lapot mert unokatesom is vesz ilyen kártyát és kiprobáljuk SLI-be!
    szal meg itthagya nálam jó pár napig
  • [NST]Cifu
    Akkor minek akarsz SLI-s deszkát? Most egy 6600GT, hogy aztán utána belepakolj egy másikat?
  • Gabesz amd64
    de nekem soha nem lesz SLI-be 7800GTX-m!
    nincs annyi pénzem hogy vegyek olyat!
  • Akuma
    egyébként eléggé csábító ára van, már aki megteheti (sokkal jobban megéri mint a 6800GT/Ultra), de jelenleg még az én kártyám is (6800GT) túlzás a játékok szép futtatásához
    és csak lassan készítenek el olyan programot, ami ezt a teljesítményt ki is használja
    ez nem feltétlen a programozók bénázása miatt van, de akkor alig venné meg valaki, ha nem futna elfogadhatóan egy átlag gépen a játék
  • [NST]Cifu
    Néhány észrevétel:

1.: Nem FPS van feltüntetve, hanem arányszámok. Azért ez furcsa...
    2.: 1x már jól megjártuk a beigért techdemóval (HL2), ott laza másfél év volt az első teszteredmények és a játék megjelenése között (Techdemo meg úgy anblokk nem lett)...
    3.: Az UT2007 megjelenése kb. 1 év múlva lesz. Akkor már valószinüleg a G70 utódja lesz az ilyen összehasonlító tesztek élén...
  • [NST]Cifu
    Szvsz gondold meg. Lásd a főoldalon kintlévő cikket. Minden MSI K8N Neo4 deszkát érint a PCI-E 16x csati melletti kondik problémája...
  • [Jakuza]
    Nos mar idehaza is kaphatoak.

LEADTEK Leadtek WF PX7800 GTX 104.242Ft /nettó/
    MSI MSI NX7800GTX-VT2D256E 101.990Ft /nettó/
  • Akuma
    hát itt nem csak 50%-kal, hanem közel 150%-kal gyorsabb :)
  • ZaJanga
    A GeForce 7800 GTX és az Unreal Tournament 2007 esete

hardwareoc:
    Ezért is érdekes a mai nap nyilvánosságra került kép, melyen az új Unreal motor biztosította az alapot a tesztekre. A képen látszik, hogy az új motor alatt a GeForce 7800 GTX előnye hihetetlen egy GeForce 6800 Ultrával szemben, a 6800 Ultra SLI kombót is nagymértékben veri. Mi is derül ki ebből? Az egyik, hogy az új motor fejlesztése remekül halad, remélem, hogy a CityStreet2 demó előbb-utóbb nyilvánosságra kerül. A másik, hogy talán ez lenne az igazi megoldás az új NVIDIA kártya tesztelésére, tudásának, erejének bemutatására, hiszen az UE3 képein már látott hihetetlen grafikai környezet teljesen más megpróbáltatás elé állítja a kártyákat.

• Punker
    nagy lapok 44k nettó nagyker árnál kezdődnek (legalábbis amit én kinéztem:)
  • Gabesz amd64
    neeeemmmm!!!
  • Gabesz amd64
    egy darabig még várhatsz míg lesz olyanod!
  • Punker
    az nem volt drága jó kis közepes lap.
  • Gabesz amd64
    végülis Te tudod!

:D
  • Gabesz amd64
    hát akkor semmi értelme nem volt azt megvenni!
  • Gabesz amd64
    azt veszel?
  • nero
    Oszinten:
    Nagyon semmit!!!
    :)

• nero
    Es a videokartyarol amit varok Asus EN7800GTX ne is beszeljunk!

Inkabb hallgatok mint a sir.
  • Gabesz amd64
    ha minden igaz Én 44k-ért fogok venni _MSI Diamond SLI-t!
    és azért az Asusnál fullosabb!

miket adtak hozzá?