5387
-
sas13 #4947 kösz az infot akkor szerintem a gt veszem meg a gs helyett
(inno3d) -
#4946 Akkor bolt..
Hatha ott is ki tudjak probalni neked. -
Dunkmashine #4945 egpróbáltuk egy haveréba beletenni, bár neki is 300w-os a tápja. De ott sem ment! -
#4944 Esetleg meg probald meg egy masik gepbe berakni, ha ott se megy, akkor kartya gond lesz.. -
Dunkmashine #4943 INNO3D! Bocs! -
#4942 Marmint INNO3D, Galaxy, stb...
Nekem Inno3D-m van 7600GT, es semmi baja, meg nincs egy honapos mondjuk.
De szerintem legjobb lesz, ha visszaviszed. -
#4941 Tápcsati bele van dugva? :)) -
Dunkmashine #4940 GeForce 7600GT, DDR3 HDTV támogatású.
Mutatok linket: http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/3359-5.jpg
Vagy mire érted, hogy miylen gyártó?
-
#4939 Milyen gyarto? -
Dunkmashine #4938 pfff:( na az fasza! Sokáig bírta a kari... -
#4937 Akkor inkabb nem magyarazom nagyon..
De ha a masik kartyaval megy, akkor szerintem a kartyanak lesz kinja..:S -
Dunkmashine #4936 NA ehhez már végképp nem értek.:( -
#4935 oo..Kerdezd meg vhol biztosabban, de nalam, ha rovidre zarom az elemnel, akkor resetelodik -
Dunkmashine #4934 Nincs szakadva,törve stb. A csatlakozónak sincs semmi baja sem.
A biosig el sem jut a gép... hiába nyomkodom a delete billt akkor sem.. mert csak nagy feketeség van miután bekapcsolom a gépet.
Ma minden zárva van? nem? De majd megnézem... hátha. mert boltból vettem. Ha minden igaz akkor szerdán lesz a 3. nap amikor vissza lehet vinni Tegnap vasárnap, ma minden zárva úgy tudom, honap ünnep...fasza -
#4933 A kabel rendesen benne van? Es a kartyan csatlakozo nem lotyog torott stb..?
Huzva volt?
Esetleg Biost probald meg resetelni.
Ha minden jo, akkor szerintem meg visszaviheted a boltba, elvileg ma van a 3. nap. Ha meg webshopbol rendelted, akkor 8 napod van.
-
Dunkmashine #4932 Semmi sípolás nincsen. bekapcsolom monitor egyböl kiirja, hogy no signal... és itt meg is áll az élet... se Windows boot semmisem történik...:( -
#4931 Hogy semmi? Sipol valamit, vagy szoszerint semmi? -
Dunkmashine #4930 Eddig egí ATI Radeon 9600 256mb-os kártya volt a gépben, és most pénteken vettem bele a Gforce 7600GT kártyát. Még pénteken játszottam vele (HL2 EP.II). Akkor semmi gond nem volt! Szombaton suli után be akarom kapcsolni és semmi... Visszatettem az ATI karit azzal ment...:S:S:S:S:S Mások azt mondták, hogy táp hiba nem lehet! Segítsetek pls! Köszi -
zoolee #4929 Igazad van.:)
-
#4928 AMD Athlon XP 2400+
1.5GB RAM, (2 Kingston, 2 Veritech (vagy hasonló :) )
7600 GT AGP, és kell neki kulon táp.
1 cd es 1 dvd iro/olvaso
Meg neha gamepad, joytsick es egyebek ra..
350W-os.
Ennyire kivetel lenne? :) -
tmisi #4927 Vannak szerencsések. xD Amúgy nem mind1 milyen gép van alatta. Ahogy olvasgattam már a hsz-eket, legtöbbször akkor nyiffan ki, vagy nem indul el, amikor valami erősebb cuccott tesznek alá, pl. P4 vagy egy AGP kari extra tápigénnyel. A mostani cuccok meg főleg a 12V-os ágat terhelik.
Egyébként unokaöcséméknek is egy 300W-os Codegány van, de csak egy 2.4-es cerka és 9200SE videókártyához, amik nem éppen erőforrás- illetve teljesítményzabálók... -
#4926 Erdekes..Nekem is Codegenem van, es semmi gondom vele..tobb mint 2 eves mar..
-
tmisi #4925 elég merész TÁPnak nevezni azt a szörnyűséget :) -
zoolee #4924 Azt a tápot vágd ki nagyon gyorsan.. -
Dunkmashine #4923 az Codegen, megpróbáltuk úgy h le volt véve a vinyó, 2 másik meghajtó, de ígyse akar...(egyébként köszi a segítséget) -
zoolee #4922 Nyám!
Ha lehetne feloldani akkor a 7600 gs és 7300 gs / gt már világ siker lenne.. -
Inquisitor #4921 Egyébként a 300W az nagyon határeset, ha nem márkás akkor meg tutira nem bírja el. -
Inquisitor #4920 Húzz le a tápról mindent amit csak bírsz, alaplapot és VGA-t kivéve persze, és próbáld meg úgy is. -
Dunkmashine #4919 300w-os táp(a gép: 2.2ghz amd, asus a7n8x-e lap, 1gb ram, cd meg dvd meghajtó, 80gb maxtor vinyó)
de hozzáteszem sajnos már többszöri indításra sem ad jelet -
#4918 Kapják be, de örültem volna, ha belehet kapcsolni valahogy .!. -
#4917 lol istenemre azthittem a 76gt 16 pipa :DDD
mekkora oltás jézusistenkém -_- -
Inquisitor #4916 Előfordulhat, hogy kevés hozzá a táp, és néha elindul vele, de mots éppen nem. -
Dunkmashine #4915 Sziasztok, tegnap vettem egy 7600gt karit amit aznap még simán használtam, aztán ma gép indításnál már semmi jelet nem kap a monitor. Régebbi kari berakása után újra minden műxik...mi miatt lehet? a karinak lett vége vagy van vmi magyarázat? előre is köszi -
#4914 *átvágva -
#4913 Nem lehet aktiválni sehogysem, mert fizikailag, lézerrel vannak átvágba a "futószalagok". -
Inquisitor #4912 De nem ám, a 7600GT is 12 pipa biza, különben egy húzott vagy gyári OC 7600GS nem hozná be vagy lenne gyorsabb nála :) -
#4911 Ja amugy lentébbi vitára valászolnék, 76gt 16pipa, 76gs 12 pipa 73gt 8 pipa nemde? :D
-
#4910 Hello srácok!
Van egy 7300gtm, és a rivatuner elvileg látja a letiltott 8+1 pipát, csak azt nemtudom, hogy belehet-e kapcsolni, és ha véletlen igen, akkor mégis hogy ? kösz a helpet, cős -
#4909 Kihasználni ki tudja, csak kihajtani nem ;) -
#4908 okéj :)