Környezetszennyező az elektronikus papír?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem egyébként nincs sok esélye az e-papírnak. legalábbis a nyomtatott változatnak.
A PDA-k és az okostelefonok elterjedésével valószínû egyre ki fog szorulni, mert habár ezek még közel sem rendelkeznek papír méretû kijelzõvel, de ezek sok másra is jók.
Ha meg már van egy ilyened, akkor miért kéne még változó e-papír is?
Lehet az is, hogy a két technológia fúziója fog megvalósulni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
"...de akár negyvenszer nagyobb terheket ró a környezetre..." - a magyar nyelvben (eltérõen a többi nyelvtõl) nem használunk többesszámot, ha a mértékét is kifejezzük.
Tehát helyesen:
...de akár negyvenszer nagyobb terhet ró a környezetre...
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
De tényleg hülyeség ez a cikk.
Szerintem sok csoport le van fizetve.
A greenpeaceben én mondjuk spec. nagyon nem bízok. A magyarországi zöldeket viszont értelmesnek tartom.
--NAGYON nagyon rossz !!!
--Miért ???
--MERT CSAK !
Ezek után már tényleg fontolgatom, inkább elõfizetek a Blikkre...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Másrészt csak akkor fogyaszt energiát ha megváltozik a tartalma, nem?
Ha jól vettem ki, a lényeg az, hogy az újság frissítéséhez használt rádióhullámok okoznak elektroszmogot, és ez a gáz. Bár azt nem igazán értem, hogy ez hogyan hasonlítható össze a hagyományos papírral, ami teljesen más módon környezetszennyezõ.
Szerintem ha nagyon akarják, egy ilyen lap energiaszükségletét eléggé le tudják minimalizálni. Azért a nyomda is fogyaszt valamennyit...
Mert akkor az ember miért dobná ki?