61
A Super Nintendo-s Zelda
-
#21 Hát egy rpg-t kedvelő ember hogy a francba nem ismeri ezeket? gyalázat :) -
#20 nem ismerem őket, de játékgép nélkül biztos nem kell :D -
#19 Nekem még megvan az snes alapgép (kontroller,adapter nuku:))
Breath of FIre 2 meg Secret of Mana(németül)...nem kell? -
#18 az a szomorú, hogy már több éve elromlott az snes-em, és vmiért még pesten sem tudták megjavítani..
és ezt a játékot emulátorral nyomni, hát... nem bűn, de messze nem olyan élvezetes mint a tv előtt.
hihetetlen, hogy régen milyen hangulata volt amikor tesómmal próbáltuk kitalálni, hogy hogyan tovább :D
(nagyon rossz a hosszú távú memoriám, de erre tisztán emlékszek..) -
#17 Hát igen, én nem tanultam meg németül, de állandóan a szótárat bújtam játék közben :) -
#16 1. Nekem ez a jatek volt a kapu az RPG vilagaba.
2. Emiatt a jatek miatt tanultam meg nemetul.
3. A Zelda sorozat osszes reszet minden leheto konzolon amire kijon vegig vittem.
4. A FF mellet nekem ez az etalon. -
#15 Zelda foreva'! -
#14 Ezek szerint mégis van. Ok, megértettem. :D -
#13 Nem, csak ha másnak nem ugatnak azért, hogy iderakja, akkor én miért ne rakhatnám ide? Ezek szerint senkinek nincs problémája ezzel. Kivéve téged. -
#12 GTA:SA lesz PC-re, Zelda meg nem.
Raadasul, ha mas rossz helyre ir, akkor neked is azt kell tenned ?
-
#11 nah majd egyszer megnézem. köszi az infókat. bye. -
#10 rpg -
#9 aham, és milyen stílusú játék? -
#8 igen, super nintendo-ra csinálták, de emulátorral is lehet játszani vele gépen -
#7 de ez konzol game? -
#6 nem egyiket sem, azért kérdeztem:) Szeretek megismerkedi új gamékkal. Az új nálam azt jelenti, amivel még nem játszottam:) -
#5 szerintem igen, amúgy minek nyitottam volna neki topikot? :)
ismered valamelyik zeldát ezenkívül? -
#4 én nem ismerem, de jó game? -
#3 a másik zelda topic is itt van, és pl. a gta:sa is. -
#2 Szerintem ezt a konzolosok forumaba kene tenni. -
#1 Üdv, remélem nem gond, hogy egy időben és egy helyen 2 Zeldás topig is nyílt (az egyik nem az én ötletem volt, de az adott nekem is "ihletet" :D)
akik ismerik ezt a játékot, úgy gondolom mindannyian szeretik. kíváncsi vagyok, hányan vannak ilyen személyek az sg-n. :)