Új képek a Dungeon Siege II-bõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
Remélem nem lesz olyan mint a windows... <#idiota><#hehe>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

mainruler
Szerintem az egy jóval színesebb volt. Vagyis kevésbé volt monoton az egyes tájak színösszetétele, itt meg csak 300 féle sárgát vagy zöldet látsz.

De azért jó, a béta alapján.
Mondjuk szánalmas Diablo-klón tényleg "tizenkettõ egy tucat" sztorival, de azért játszható.
A fíling viszont nem ugyanaz.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

JZO
inkább kérek mégegy sört
Zocsi
Túl színes... nem jó. Az 1. nem volt ennyire színes, és jobb volt. Legalábbis így képek alapján. Szar lesz ez a 2. rész...! :(

mainruler
Az a gond a DS2-vel, hogy szánalmas görcsösen próbál DiabloII lenni és elveszíti mindazt a feelinget és sajátosságot, ami legalább megkülönböztette a Diablo-tól. Most viszont már nem is próbálják tagadni, pofátlanul nyúlnak mindent a varázslatok kinézetén át a "skill-tree"-n keresztül akár a logóig is, ami néhány héttel ezelõttig még jó volt, csakhogy most megcsinálták jóval bugyutább betûkkel és az almaradhatatlan Diablós lángolással a felirat körül...elképesztõen pofátlan nyúlás.
Ráadásul külön multiplayer világ nem lesz, ami amúgy az elsõ rész messze legnagyobb elõnye volt, szóval kapunk egy hároméves motorra épülõ, harmatgyenge sztorival rendelkezõ -szép a sok duma, de az eddig felfedett részletekbõl egy kutyaközönséges, "tizenkettõ egy tucat" sztori bontakozik ki, a maga gagyi-fantasy kliséivel-, három óra alatt befejezhetõ silány szart.
Éljen a fejlõdés...

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Esrohnoil
30 óra egy átlagos játékosnak?
Hát... inkább nem mondok semmit.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Aquli
Nekem az egy annyira nem tetszett. Gyorsan meguntam. nem tudom miért

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Szerintem a kettõ ötvözete lenne az igazi. Az Elsõben az volt rossz,hogy mentél,öltél,mentél,öltél... a végtelenségig... Egy kis jó story,ahol több szabadságod van tényleg ráfért... Ami meg a tp-k szétosztását jelenti,az sztem az 1.ben ájó volt. Amit használtál,az fejlõdött. Combat,ill. Nature magic, melee, ill. ranged harc... Ez nem rossz,csak ha lenne több választásod...<#eljen>

&#8222;A világot akarjuk! Most rögtön!&#8221; Jim Morrison Béke veletek...

Supremo
Mindenesetre az 1 és a misson pack állati jó volt, bár a mission pack a vége felé kicsit uncsi szerintem... De remélem a 2 is lesz olyan jó, mint az elõdei! Én nem rontják el a kezelhetõségét, és az átláthatóságát. Várjuk örömmel!

bld
hát én pont az egyik iylen újításnak nm örülök.....:tapasztalati pontok alapján történõ fejlesztése
sztem pont ez volt az a dolog ami igazán egyedivé tette és egész jó elgondolásnak bizonyult..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Lacc
Most van a FilePlanetes béta, ott meg lehet nézni.
Ratatosk
höhh, hát az a 'recept nyilvánvalóan a második résznél sem lesz más' résszel vitatkoznék ugyanis épp a 'recept' megváltoztatása volt a cél; a grafikus motor alapja ugyanaz, viszont a karaktejfejlõdés, a sztorivezetés, az ellenfelek legyõzésének módozatai mind-mind meg lesznek változtatva! egyébként szépek a képek, kár h szeptemberig (legalább...) várni kell hogy lássuk ezt mozgásban... (tudom, van 1 jó nagy videó de azért játszani kicsit más 1 játékkel, mint videón lesni)

~~Glance into my eyes, and see the darkest shadows dancing~~