12
-
Cicero #12 Remélem nem lesz olyan mint a windows... -
#11 Szerintem az egy jóval színesebb volt. Vagyis kevésbé volt monoton az egyes tájak színösszetétele, itt meg csak 300 féle sárgát vagy zöldet látsz.
De azért jó, a béta alapján.
Mondjuk szánalmas Diablo-klón tényleg "tizenkettő egy tucat" sztorival, de azért játszható.
A fíling viszont nem ugyanaz. -
#10 inkább kérek mégegy sört -
#9 Túl színes... nem jó. Az 1. nem volt ennyire színes, és jobb volt. Legalábbis így képek alapján. Szar lesz ez a 2. rész...! :( -
#8 Az a gond a DS2-vel, hogy szánalmas görcsösen próbál DiabloII lenni és elveszíti mindazt a feelinget és sajátosságot, ami legalább megkülönböztette a Diablo-tól. Most viszont már nem is próbálják tagadni, pofátlanul nyúlnak mindent a varázslatok kinézetén át a "skill-tree"-n keresztül akár a logóig is, ami néhány héttel ezelőttig még jó volt, csakhogy most megcsinálták jóval bugyutább betűkkel és az almaradhatatlan Diablós lángolással a felirat körül...elképesztően pofátlan nyúlás.
Ráadásul külön multiplayer világ nem lesz, ami amúgy az első rész messze legnagyobb előnye volt, szóval kapunk egy hároméves motorra épülő, harmatgyenge sztorival rendelkező -szép a sok duma, de az eddig felfedett részletekből egy kutyaközönséges, "tizenkettő egy tucat" sztori bontakozik ki, a maga gagyi-fantasy kliséivel-, három óra alatt befejezhető silány szart.
Éljen a fejlődés... -
#7 30 óra egy átlagos játékosnak?
Hát... inkább nem mondok semmit. -
#6 Nekem az egy annyira nem tetszett. Gyorsan meguntam. nem tudom miért -
SniperWolf #5 Szerintem a kettő ötvözete lenne az igazi. Az Elsőben az volt rossz,hogy mentél,öltél,mentél,öltél... a végtelenségig... Egy kis jó story,ahol több szabadságod van tényleg ráfért... Ami meg a tp-k szétosztását jelenti,az sztem az 1.ben ájó volt. Amit használtál,az fejlődött. Combat,ill. Nature magic, melee, ill. ranged harc... Ez nem rossz,csak ha lenne több választásod... -
#4 Mindenesetre az 1 és a misson pack állati jó volt, bár a mission pack a vége felé kicsit uncsi szerintem... De remélem a 2 is lesz olyan jó, mint az elődei! Én nem rontják el a kezelhetőségét, és az átláthatóságát. Várjuk örömmel! -
#3 hát én pont az egyik iylen újításnak nm örülök.....:tapasztalati pontok alapján történő fejlesztése
sztem pont ez volt az a dolog ami igazán egyedivé tette és egész jó elgondolásnak bizonyult.. -
#2 Most van a FilePlanetes béta, ott meg lehet nézni. -
#1 höhh, hát az a 'recept nyilvánvalóan a második résznél sem lesz más' résszel vitatkoznék ugyanis épp a 'recept' megváltoztatása volt a cél; a grafikus motor alapja ugyanaz, viszont a karaktejfejlődés, a sztorivezetés, az ellenfelek legyőzésének módozatai mind-mind meg lesznek változtatva! egyébként szépek a képek, kár h szeptemberig (legalább...) várni kell hogy lássuk ezt mozgásban... (tudom, van 1 jó nagy videó de azért játszani kicsit más 1 játékkel, mint videón lesni)