robotmozgás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm...valaki elmegy mellette azt hiszi bolondö..

Nh Shevits
ja most olvasom csak tovább... tárgytalan 😄

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
nekem az megvan az a videó!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Tufa
Tufa
Jano
Õ David "Elsewhere" Bernal. Sajnos csak kevés videója van a neten, de azok szenzációsak. Érdemes keresgélni egy kicsit.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Tufa
az nekem is megvolt, de foggalmam sincs hol lehet már. Olyan videó kéne még

Adi
Engem az érdekelne mikor két kis csávó indul a színpadon azok kurva jól táncolnak aztán bemegy egy hosszúgyerek és mikor "összecsuklik" akkor sikítanak mint állat.. de nagyon komolyan nyomja!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tufa
az nem higany mozgás inkább? a robot mozgás az a 70-80as években volt inkább és az elég szaggatott volt. Egyébként ilyen videó engem is érdekel

Vanek
hi! tudtok olyan klippeket linkelni,ahol hasonló mozgás van mint amostani heineken reklámban? Vagy Stleg olyat ahol kifejezetten "robotmozgás van?".Amúgy ha szar ez a topic nyugodtan be lehet zárni....

R U Ready?!?!? ...broken soul...