Megkerülni a rendszegazdát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedestrian
Igen úgy értettem. Win alól is lehet bios jelszót megszüntetni. De vannak floppyroól bootoló bios feltörõ progik is.

maozedong
igaz mostanában (2-3 év)ö nem használtam bios jelszó feltörõ progit, viszont a régebbiek úgy mûködtek h simán winfoson belül elindítottad, kiválasztottad a biosgyártóját és már hexában adta is ki a jelszót. tehát NT alatt sem kellett hozzá rendszerazdai jogosultság h futtasam a progit.

a jelszóval ugye már beállítható a bootolás, .. egyenes dolog.
predestian is talán úgy értette hogy a feltett win alól elindítja CD rõl a bios törõ progit, utána bootol be róla.

Resurrection!

[Jakuza]
Ebbol mar van ujabb verzio is nem ?
MiniPE-XT V2K5.03.02
Legalabbis en ugy emlexem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Killgore
csak el ne kapjanak, mert akkor neked sanyi 😊 ez már hekkerkedés😄D

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

nem azert , de minek bios jelszot semlegesiteni, ha mar ugyis resetelte a biot, mert maskulonben nem tudta volna beallitani a cdrol bootolast.

sztem eleg feltuno, ha a gep bios passwordje eltunik/megvaltozik.
ha meg nem tudsz cdrol bootolni cseszheted a jo oreg varazscdket.

Frank99
járd körbe, egy szûkülõ körökben...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

pedestrian
Boot Cd-re sok lehetõség van. Nekem pl ez jött be: "miniPE-XT.v2k5.01.01" Ez egy CD-rõl bootoló windows. Sok más mindenre is jó. (torrent-ról jött) DE floppyról is be lehet bootolni úgy, hogy kezelni tudd az NTFS fájlokat. BIOS jelszót is tud semlegesíteni.

StephenKing
Kösz az ötleteket <#wink><#wink>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

maozedong
win 2000 CD rõl kell bootolni vagy olyan spec linux cd rõl amit ehhez csináltak. Persze hogyha a bios le van kódolva ( ugye hogy a boot sorrendet be tudd állítani ), akkor elõbb annak a jelszavát kell kihalásznod, van rá csomó progi, sazl keresd meg.

Resurrection!

pedestrian
XP NTFS fájlrendszerrel.(rosszabb nem sokkal lehetne) Kell hozzá egy boot CD amivel eléred a windows könyvtárat. Bebootolsz róla.
Kimásolod valahova a <Windows root>\System32\config könyvtárból a system és a sam fájlokat. (pl floppyra)
Bebootolsz egy mûködõképes Windowsra.
Kell most egy progi, ami ezekkel kezd valamit. pl: Pro Active Windows Security Explorer (google -n megtalálod)
Megnyitod a kimásolt fájlokat vele.
A progrin belül kiválasztod, hogy szerinted milyen típusú karakterekbõl áll a jelszó. (kisbetû/nagybetû/számok/egyéb karakterek) Bejelölöd õket és ha szerencséd van egy két napon belül végzel a visszafejtéssel. (Nekem 6 óra alatt végzett egy 670Mz-es PIII kis és nagybetûs jelszóvisszafejtéssel)

StephenKing
Elmondod hogy hogy csináltad??

pedestrian
Amin õ a rendszergazda.

pedestrian
Egyszer én is megkerültem. Azóta bármit tudok csinálni a számítógépeken.

StephenKing
Elkezdtem edzeni a nagy ugráshoz <#vigyor3>

Sephi
En nekem egyszer sikerult is. Mentem ki cigizni es a rendszergazda ott alt az ajtoban es en siman megkerultem. Nem is volt nehez sot meg rambiccentet is!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

cSuwwi
az f8-f8 nem fog mûködni. Valóban volt ilyen lehetõség, de csak az alap XPkben (sp1/sp2-vel felejtsd el)

shit happens

ha nem túl nagy darab rendszergazdáról van szó, akkor könnyû megkerülni, ellenkezõ esetben ugord át! <#vigyor5>

StephenKing
Az f8-f8 nem vált be a vincsit meg egyenlöre nem akarom kikapni a gépböl úgyhogy jöhetnek a további ötletek.

ez nem rossz 😄DDD owned

http://www.lohere.net - a MagyarChan

akyyy
de ha a rendzsergazdanak van jelszava, akkro ezt basz****a

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DayWalker
nincs mit 😊

StephenKing
Kösz azt hiszem ez jó lesz! <#eljen><#worship><#worship>

DayWalker
itt is van egy megoldás

StephenKing
Valami tuti tipp kellene hogy legalább egy winamp legyen a gépre.

ebben a könyvsorozatban millió trükk és kiskapu van
illetve vannak olyan progik amikkel rendszergazdai jogosúltságot érhetsz el, de gondolom rendszergazda kiszúrja, bár én sose használtam ilyet

PLaci
Á, csak megszerezni a felhasználónév/jelszó -t 😉

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Hmmm...... XP-re a rendszergazda nélkül víruskeresõt te nem fogsz tudni rakni, mivel az XP NT alapú, aminél pedig magas jogosultságok kellenek magának a programnak...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Killgore
Háát, meg kell verni a rendszergazdát 😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

StephenKing
Na ez itt a probléma hogy elég köcsög és elküld a francba ilyen dolgokkal<#mf2>

N1ggA
Szolj a rendszergazdának, hogy engedje meg!!!

Spread De Love!

StephenKing
A munkahelyi gépemen teljesen le van tiltva minden egy cd-t sem lehet lejátszani és semmi programot nem lehet feltelepiteni. Hogyan lehetne megkerülni hogy legalább egy normális viruskeresõt tudjak felrakni a gépre? Egyébként egy sima XP van fenn.