31
SOS
-
#31 Igen úgy értettem. Win alól is lehet bios jelszót megszüntetni. De vannak floppyroól bootoló bios feltörő progik is. -
#30 igaz mostanában (2-3 év)ö nem használtam bios jelszó feltörő progit, viszont a régebbiek úgy működtek h simán winfoson belül elindítottad, kiválasztottad a biosgyártóját és már hexában adta is ki a jelszót. tehát NT alatt sem kellett hozzá rendszerazdai jogosultság h futtasam a progit.
a jelszóval ugye már beállítható a bootolás, .. egyenes dolog.
predestian is talán úgy értette hogy a feltett win alól elindítja CD ről a bios törő progit, utána bootol be róla. -
#29 Ebbol mar van ujabb verzio is nem ?
MiniPE-XT V2K5.03.02
Legalabbis en ugy emlexem. -
#28 csak el ne kapjanak, mert akkor neked sanyi :) ez már hekkerkedés:DD -
tomo #27 nem azert , de minek bios jelszot semlegesiteni, ha mar ugyis resetelte a biot, mert maskulonben nem tudta volna beallitani a cdrol bootolast.
sztem eleg feltuno, ha a gep bios passwordje eltunik/megvaltozik.
ha meg nem tudsz cdrol bootolni cseszheted a jo oreg varazscdket. -
#26 járd körbe, egy szűkülő körökben... -
#25 Boot Cd-re sok lehetőség van. Nekem pl ez jött be: "miniPE-XT.v2k5.01.01" Ez egy CD-ről bootoló windows. Sok más mindenre is jó. (torrent-ról jött) DE floppyról is be lehet bootolni úgy, hogy kezelni tudd az NTFS fájlokat. BIOS jelszót is tud semlegesíteni. -
#24 Kösz az ötleteket -
#23 win 2000 CD ről kell bootolni vagy olyan spec linux cd ről amit ehhez csináltak. Persze hogyha a bios le van kódolva ( ugye hogy a boot sorrendet be tudd állítani ), akkor előbb annak a jelszavát kell kihalásznod, van rá csomó progi, sazl keresd meg.
-
#22 XP NTFS fájlrendszerrel.(rosszabb nem sokkal lehetne) Kell hozzá egy boot CD amivel eléred a windows könyvtárat. Bebootolsz róla.
Kimásolod valahova a <Windows root>\System32\config könyvtárból a system és a sam fájlokat. (pl floppyra)
Bebootolsz egy működőképes Windowsra.
Kell most egy progi, ami ezekkel kezd valamit. pl: Pro Active Windows Security Explorer (google -n megtalálod)
Megnyitod a kimásolt fájlokat vele.
A progrin belül kiválasztod, hogy szerinted milyen típusú karakterekből áll a jelszó. (kisbetű/nagybetű/számok/egyéb karakterek) Bejelölöd őket és ha szerencséd van egy két napon belül végzel a visszafejtéssel. (Nekem 6 óra alatt végzett egy 670Mz-es PIII kis és nagybetűs jelszóvisszafejtéssel) -
#21 Elmondod hogy hogy csináltad?? -
#20 Amin ő a rendszergazda. -
#19 Egyszer én is megkerültem. Azóta bármit tudok csinálni a számítógépeken. -
#18 Elkezdtem edzeni a nagy ugráshoz -
#17 En nekem egyszer sikerult is. Mentem ki cigizni es a rendszergazda ott alt az ajtoban es en siman megkerultem. Nem is volt nehez sot meg rambiccentet is! -
#16 az f8-f8 nem fog működni. Valóban volt ilyen lehetőség, de csak az alap XPkben (sp1/sp2-vel felejtsd el) -
Phat Smoker #15 ha nem túl nagy darab rendszergazdáról van szó, akkor könnyű megkerülni, ellenkező esetben ugord át! -
#14 Az f8-f8 nem vált be a vincsit meg egyenlöre nem akarom kikapni a gépböl úgyhogy jöhetnek a további ötletek. -
Shadow_THH #13 ez nem rossz :DDDD owned -
#12 de ha a rendzsergazdanak van jelszava, akkro ezt basz****a -
#11 nincs mit :)
-
#10 Kösz azt hiszem ez jó lesz! -
#9 itt is van egy megoldás -
#8 Valami tuti tipp kellene hogy legalább egy winamp legyen a gépre. -
blackgamer #7 ebben a könyvsorozatban millió trükk és kiskapu van
illetve vannak olyan progik amikkel rendszergazdai jogosúltságot érhetsz el, de gondolom rendszergazda kiszúrja, bár én sose használtam ilyet -
#6 Á, csak megszerezni a felhasználónév/jelszó -t ;) -
#5 Hmmm...... XP-re a rendszergazda nélkül víruskeresőt te nem fogsz tudni rakni, mivel az XP NT alapú, aminél pedig magas jogosultságok kellenek magának a programnak... -
#4 Háát, meg kell verni a rendszergazdát :) -
#3 Na ez itt a probléma hogy elég köcsög és elküld a francba ilyen dolgokkal -
#2 Szolj a rendszergazdának, hogy engedje meg!!! -
#1 A munkahelyi gépemen teljesen le van tiltva minden egy cd-t sem lehet lejátszani és semmi programot nem lehet feltelepiteni. Hogyan lehetne megkerülni hogy legalább egy normális viruskeresőt tudjak felrakni a gépre? Egyébként egy sima XP van fenn.