Yahoo Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
aki szeretne chatolni
aki szeretne chatolni
nekem trillianom van, és bármikor csináltam accountot soha nem müködött, connectelni sem tudtam általában
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Sziasztok,
biztosan más verzióval kell próbálkoznom. Van egy másik gép, azon a 6.0.0.1750 - es van feltéve, és tökéletesen müködik. Na, majd szétnézek a neten, hátha (biztosan) találok valamit. Addig is köszönöm, de lehet, hogy még Monpy segítségére szükségem lesz ...
biztosan más verzióval kell próbálkoznom. Van egy másik gép, azon a 6.0.0.1750 - es van feltéve, és tökéletesen müködik. Na, majd szétnézek a neten, hátha (biztosan) találok valamit. Addig is köszönöm, de lehet, hogy még Monpy segítségére szükségem lesz ...
probald meg feltenni egy regebbi verziojat. ha nem kapsz, valahol van nekem egy olyan, mi 2000 tajan win 98 on ment - szolj ha kell
1045-1209-6738-4668-7696-2783
Sziasztok!
Win 98-as van a gépemen. Amikor letöltöm a Yahoo Messengert és installálni akarom, a következõ hibaüzenet jelenik meg:
"Could not load the DLL library. C:\WIN\KERNEL32.DLL. An attempt was made to load a program with an incorrect format"
Erre OK-t adva, a következõ üzenet jelenik meg:
"One or the library files needed to run this application cannot be found"
Melyik .dll fájlok hiányoznak, miért nem tudom installálni?
Köszönöm elõre is, ha valaki segít !!!!
Win 98-as van a gépemen. Amikor letöltöm a Yahoo Messengert és installálni akarom, a következõ hibaüzenet jelenik meg:
"Could not load the DLL library. C:\WIN\KERNEL32.DLL. An attempt was made to load a program with an incorrect format"
Erre OK-t adva, a következõ üzenet jelenik meg:
"One or the library files needed to run this application cannot be found"
Melyik .dll fájlok hiányoznak, miért nem tudom installálni?
Köszönöm elõre is, ha valaki segít !!!!