21
Szal...
-
#21 Halló én itt vagyok.Véletlenül kerültem ide.De látom,hogy kevesen használják.Én váradi vagyok.Szeretem Váradot.Nagyon tetszik a város.Régebben jobban tetszett.Ki mit csinál?Akik messze élnek,hogyan élnek.A Facebookon is jelen vagyok 'Elkezdtem egy blogot szerkeszteni Váradról 'Itt megtaláljátok a linkeket' Mindegyik Váradinak jó egészséget kivánok '
Nagyvárad és vidéke
Nagyvárad-Facebook
Egyváradi Személyes Blogja
Általános információk Nagyváradról :
Nagyvárad.lap.hu
-
leedeero #20 már 3 éve nem írt ide senki.nincs már egy nagyváradi sem az SG-n?
én vagyok!
jelzem:esztergomból!
-
Varadium #19 igen.... -
Hajduk #18 Sziasztok!Ha tud segíteni valaki akkor megköszönöm.Keresek egy cimet,a név:Barbóczi Attila,és Nagyváradon lakik. -
wellvita #17 AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRŐL / és a környező országok magyar lakta részéről / KERESEK MÉG 5- OLYAN CSAPATTÁRSAT, AKIK OTTHONRÓL SZERETNÉNEK DOLGOZNI EGY IGEN GYORSAN FEJLŐDŐ TREND ÜZLET-ÁGBAN. Változtasson, megéri!! Otthonából végezhető független, nyereséges INTERNETES ÜZLETI VÁLLALKOZÁS aktiv tenniakaró emberek számára. Bővebb információk elérhetőségeinken!! http://members.wellbizcenter.com/09Vica22/ -
jenőamenő #16 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az itt megforduló emberektől. A főiskolán feladatként kaptunk, hogy üzleti tervet kell készíteni, és ehhez lenne szükségem néhány informáicóra ami egy ottani emernek sztem nem nagy szám, de nekem sokat segítenétek vele.
Szóval a kérdés: kb 4db Nagyváradon működő számítástechnikai üzlet neve esetleg címe, egy kb 50nm-es iroda rezsie és bérlete mennyit kóstálhat?
Nagyon megköszönném ha tudna valaki ezen kérdéskere választ adni. -
Várad #15 Sziasztok befogadtok engem is a fórumra? -
Oszkár46 #14 Úgy dübörög itt az élet, mint a magyar gazdaság. -
Camaro SS #13 na itt is pang az élet-nyom :P -
Garfield #12 A szpemmelésről meg csak ennyit:
8 órával a topiknyitás után ezt írod:
Csak kivancsi voltam na. Turulheto
Szal... (csak hogy idézzek tőled) -
Garfield #11 Ja, és lehet, hogy az lenne annyira népes, mint a Nagyvárad Konneksön. -
Garfield #10 A szpemmelés imho a topik megnyitásánál kezdődik... -
#9 Faxomba Nagyavrad 10 kilometerre van magyaroszagtol ... De latom spamelni akarsz. Tedd mashol! Barom! Hua'! -
Garfield #8 (egyebkent naon nem ertem hogy kozelited meg a Nagyavrad - Caveland dolgot!)
Ott is élnek magyarok. Ennyi. -
#7 Hehe :D
Csak kivancsi voltam na. Turulheto :D
(egyebkent naon nem ertem hogy kozelited meg a Nagyavrad - Caveland dolgot!) -
_Vegeta_ #6 Mindenhol ottvagyunk csak a New Yorki pajtasaink nem mernek topikot nyitni. ;) -
#5 Milyen ott az élet? -
#4 jah :DDD Sztem nincs itt más nagyváradi :D -
Garfield #3 Ehhh, vazze, ha a 3200 magyar településről kiterjesztjük a történelmi Magyarországon levő összes településre a lehetséges Esgé Konneksönök lehetséges célpontjait, annak külön fórum kell.
U.i.: Már várom az SG: Cleveland Connection-t... -
#2 Ugyertem kivancsi lennek ha letezik e valaki ezen a forumon aki erdelyi :D -
#1 Aha! Na ehez szojatok hozza :D