Megjelent a Windows Mobile 5.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fagyni fog mint allat!
palm a kiraly!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
És vegyétek már észre, hgoy ez egy robot. 4 éve cserélték ki, azóta a robot helyettesíti... 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
/*WTF?!*/
Ja, de amcsiknál így a 70 évesek néznek ki, nálunk ilyenek az 50 évesek.
Azérd nézd meg a Bruce Willis fejét, vagy Arni bácsit ...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"Q. Did you ever say, as has been widely circulated on the Internet, "640K
No! That makes me so mad I can't believe it! Do you realize the pain the industry went through while the IBM PC was limited to 640K? The machine was going to be 512K at one point, and we kept pushing it up. I never said that statement–I said the opposite of that."
érdekes...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
/*WTF?!*/
ha cooperativ akkor az jo->olyan minta Mac.ha lefagy valami es end task-ot nyomsz rogton kilovi.
a preemptiv pedig olyan mint a Windowsnak van(eddig).
Szerintem Gates-t nem kell szidni.a sajat erejebol kuzdotte fel magat oda ahol van.ja es nem rak a Windows kernelbe 200 szbadalomsertest ;-)
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
A PalmOS sztem kicsit más világ. Az az OS sokkal egyszerûbben kezelhetõ. Amúgy már van PalmOS6, csak valamiért senki sem alkalmazza-lehet, hogy komoly gondok vannak vele, ezt támasztja alá az is, hogy Linux kernelt fog kapni... Erre azért kíváncsi leszek😊
/*WTF?!*/
...összegezve, ha meg is van ványadva egy kicsit, akkor sem kell leírni, mert õ megtett mindent a saját és környezete sikeréért.
Én kívánom nektek, hogy akár csak fele ennyire is sikeresek legyetek.
Ez a manusz amennyit szerepel, utazik már évek óta nem is csodálom, hogy nem olyan fitt, de valóban erõteljesen le van fogyva.
Ebbõl is látszik, a természet nem aszerint osztja a jó lapokat, hogy kinek, mennyi pénze van...
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
ez a baj a világgal: mindenki csak mobiltelefonnal akar glasszálni, de igazán dolgozni már nem nagyon. és még így reklámozzák is.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Gondoljátok el, hogy hányan szidhatják õt meg a felmenõit!...<#alien>#alien><#idiota>#idiota>
vajon festi a haját?