504
Nyiregyhazi SG-esek topikkja
-
cigo-e vagy :wwww -
Lacika 79 #63 Rakamaz felé 2 óránként kb, onnan átszállsz, vagy ahogy Vegeta mondta, vonattal egyszerűbb. -
_Vegeta_ #62 Nezd meg az elvilran, de eleg gyakran megy vonat arrafele kb 40perc alatt kinnvan. -
yah és az, h a menetidő kb mennyi? -
Hái' mindenki! Az lenne kérdésem, h Nyíregyházáról milyen időközönként mennek vonatok/buszok Tokajra? pls válaszoljatok hamar -
_Vegeta_ #59 Pontositok Szalbocs-SZ-B-megye megye tobbet er mint sínei fénsziget. :DD -
_Vegeta_ #58 Nyir1haza is the best! :D -
hypati .w -
Lacika 79 #56
-
_Vegeta_ #55 Nadival nem kell foglalkozni, debreceni. :D -
Lacika 79 #54 Tiszalök, de az a 30 km nem számít.
Jah, és Nadi gyereknek üzenem, hogy nem vagyunk szlovák népcsoport, szal
-
nyiragyhazi vok.
nam pazyo :| -
nam. -
_Vegeta_ #51 teisis? -
nanemá^¢
0.0 -
hy -

-
_Vegeta_ #47 Helyes. Még elojonnek egy paran akik bujkalnak es mehet a flemeles. :)):D -
Akkor itt vagyok én is! Igaz, hogy nem nyíregyházi vagyok de szabolcsi!
-
_Vegeta_ #45 Kevesen vagyunk. :( -
lol micsoda pörgés -
up -
_Vegeta_ #42 Hm, nallunk kb 3/4oraig nemvolt, en meg epp kezdtem volna a szokasos sorozatnezeshez, azztan pukk tok sotetseg. :D -
Jaja. Este nagyban olvasom Star Wars III at erre elmegy az áram.. Aztán kb 15 perc mulva szerencsére visszajött. Érdekes Örökösföldön volt :D -
_Vegeta_ #40 Nallatok is aramszunet volt? Ugylattam egesz varosba nem volt aram. :) -
Ben C #39 ProHardver -
_Vegeta_ #38 Hogy hol? -
Ph? -
Drizzthsz #36 Én Nyíregyi vagyok, de nem írok gyakran. Sokkal inkább a ph-n. -
_Vegeta_ #35 Asszittem vagyuk egy paran h elkezdhessunk egy ertelmes topikot, de biztos vagyok benne h sokan nem neztek meg meg ezt a topikot. :)) -
konnegsön. -
_Vegeta_ #33 Kivallo munkahely. :) -
Olyan helyen dolgozom, szal...;)) -
_Vegeta_ #31 iigen? :) -
Meg mellesleg kinek kell a kábeles net, amikor az adsl jobb, gyorsabb, korlátlan?;P -
Ja, adsl-t értettem internet alatt. -
HoTDoG #28 Azért ezt a UPC esete nemnagyon igazolja... -
Csak úgy elmondanám, hogy internetes ill. távközlési fejlesztésben mindig Kelet-Magyarország(Nyíregyháza) van az elsők között:PP -
_Vegeta_ #26 ADSL van dogivel.
hadogabi: a magyar foci a nem a beka hanem a hangya segge alatt van. -
jáj :P