Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a szarf*szú bíró nem ítél lest Cavenaghi 3. góljánál, talán sikerült volna a hosszabbításban...
Hala Madrid!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
azé keztem velük mert itt van
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tevezt sózd el

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
gyönyörûûû, fantasztikus 😄
úgyláccik hogy most ez van,ezt dobta a gép 😞
nekem 5-en vannak 7,60 felett...
EZT érdemes tallózgatni
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
kib@szott jó mer nem mentettem miót elkzezdtem és már egész jó haladtam...
megb@xom ha nem fog visszajönni...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Év közben mivel tudok pénzt gyûjteni? Mert most így év elején 27-rõl 57e euro lett a számlán , csak félek h évközben mínusz lesz ...
Collen jó de inkább jobb oldali, de bepróbálkozom nála
Besagno meg csak télen tud jönni mer már 2szer is átigazolt más csapathoz
most rúgtam egy félidõ alatt 5öt a walesi bajnoknak 😛
Sam Sodjeval is megpróbálkozhatsz, õ tud a jobb oldalon is játszani
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Hajrá Magyarország!
Hala Madrid!
ezaz . lengyel rolandot elpaszsoltam 50e euroért. olééééééé
Legnagyobb gyõzelmem az USA kispadján:
A konföderációs kupán sajna csak a 3.hely jött össze a fiúknak

Hala Madrid!

na mindneki elfogadta szinte ajánlatom , kíváncsi vagyok ki jön-el. Mindneki zat írja hogy nem érdekli
Kicsit vissza is estek az értékei

Hala Madrid!
Hatalmas mázli, az ellenfélnek megsérült a 81.percben a kapusa, és nem volt több cseréje

Hala Madrid!