Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UEFA csoportkörön túl kéne jutnom

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Egyébként grat és hajrá!
már csak 2 meccs és jöhet a VB végre, még azon nem toltam válogatottal
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
az tuti hogy én játék miatt gépet nem bõvítek.
inkább húzás kifele sportolni, csajozni, süttetni a hasad, bulizni.
arra is kell a pénz :c
ha 512 ddr mellé ha beraksz 1024-et, sztem nem lesz annyival gyorsabb mint amit várna az ember
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Viszont amint bejutottam, rögtön megnyertem a BL-t, az picit többet ér. <#beka3>#beka3>
csúúnya, rossz Zaki! <#idiota>#idiota>
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
2009-2010es bajnokság! a másodosztályban vettem át õket, és az 1. osztályban folyamatosan javulunk: 16,5, és most 3. Bár csak 4ponttal maradtunk le a Chelseatõl
Hala Madrid!
Egy kis segítséget kérnék, van egy olyan edzéstípusom, h General Part time. Ott van 3 srác, akit átraknék másik edzésre, de sehogysem tudok a legördülõ schedule menûben másik edzést berakni hozzájuk. Van vmi megoldás? Köszi!