Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
középpálya már elég jó ott van szetela,besagno,machacón meg egy 32 éves csávó akit ingyen hoztam bár õt már ideje lecserélni...
Nekem avn 6M számlámon és 2 M ák.
udinese-vel hogyhogy nincs senki , számomra szimpi csapat valszeg velük kezdek
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
rob üres kapura viszi 10m-re jön a védõ , kapufát lõ , erre védõ pluszba lerúgja 4 hónapra , a büntetõt pedig kirúgja a stadionból. 😄
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
és igeeeen megvan a döntõ a címvédõ franciák ellen 😊
rebootolok és izzítom a szparis mentésem
csoportban Kolumbiat 3-2re, Törökországot 4-1re, Kinat 2-0ra vertem
aztán jött a nyolcaddöntõ Kamerun ellen:
és most lett vége a negyeddöntõnek:
íme Szatyi

20227!

20227!
menj el szabira
20227!
Kéne kis segítség: Elkezdtem egy válogatottal játszani és 140 nap van az elsõ meccsemig, ugyan heteket ugrik de kb. 10 perc még 1 hetet ugrik mert játsza a meccseket, ezen vhogy lehet gyorsítani?
Zaki! Te mennyiért vetted Olivier Kapo-t????<#fejvakaras>#fejvakaras>
néhány apró siker Arsenallal aztán majd tolom VBs képeket is 😊
és a BL döntõ megizzadtam a végég 😄
20227!
thx,uraim😊)
20227!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

20227!
Aranycsapat 2.0
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a magyar válogatottat is irányítom a kezdetektõl fogva,5. vagyok a világranglistám 3!! éve nem kaptam ki tétmeccsen,sajnos a vb-n így is kiestem tizikkel az azzurik ellen😞

20227!