Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
köszi
valóban így van, és ráadásul igyekszem spanyolokkal pótolni a lukakat
egyébként 10, mert:
Franco-Molinero,Pablo,Perea,Antonio Lopez-Colsa,Luccin-Maxi,Petrov-Torres,Ibra
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Újra elkezdtem fmezni az Ajaxszal,jelenleg 5.dik vagyok a bajnokságban igazoltam Baseggiot,Deschactot,Huntelaart, következõ idényben jön Guarín,Bethino,Besagno,Gyan Asamoah(õt csak poénból).Lenne egy két kérdésem Kerlont hogyan és mikor ajánlatos leigazolni mert nekem azt írja ki hogy az ajax nem igazolhat u18as brazil playert,és a fiatalabb játékosok szinte mindig vissza utasítják a szerzõdésemet mindig ezzel az üzenettel He feels he is young...ÉS még 1 kérdés hogy lehet ilyen nagyob játékos képeket a gambe rakni mert eddig csak kis facepackokat láttam?
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
holnap teszek képeket , meg a 19 éves kapusukról is eszméletlen ^^
csoportom: liverpool , villareal , schalke
és nem költöm el a 3.)M-mat , elteszem 😊
#72070 :thx😊
Cesár Delgadot igazoltam le a csatársorba és Kranjcar jön még középpályára...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
talán metacafe-n vayg valahol láttam róla videót. 20 éves de alabdával úgy bánik <#wow1>#wow1>
Én most kezdem az Ajaxal😊majd dobok képeket
48 évesen vonul vissza 😞
tényleg kell 1-2 öreg aki hátán viszi a csapatot!
szerencsére visszavonulás még szébe sem jutott😊(kopp-kopp-kopp)
cordoba elsõ éve vége:
bajnok lettem épp játszom a rájátszás meccseit hogy feljussak. el vannak ájulva😄szurkoljatok😊
elsõ meccset már lehoztam😊
most pl cordobában megvettem mostovoyt, a man.assz. azt mondja hogy használhatatlan tag adjam el. namost átlaga majdnem 8, golok golpasszok, minden van. ha nem játszik nincs elképzelés a csapatban.pedig neki is igencsak szarok az értékei.
32 évesen vettem de 36 évesen is kezdõ volt,alap Weymouthról ne beszeljünk:S
a 03/04 ben fiorral toltam.di livio még 41 évesen is a kezdõ vkp-m volt.értékei egyenesen pocsékak voltak, öreg is volt, voltak fiatal tehetségek is, de õ játszott. éves átlaga nem volt 7.5 alatt. 3x egymás után kértem hogy még egy évig maradjon. 4x nem sikerült.
mindig elszomorodtam ha õ abbahagyta a focit...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Igaza van Barcának. Próbáld ki, hogy milyen az amikor egy-két kivétellel alapkerettel nyersz vmit. Isszonyú jó érzés.
NAntes 90%-a alapkeret volt.
Kirakatcsapat rulz....
Divatcsapatok OLÉ!