Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam itt a Celtices mentésben a Barcelona vette meg 5m euróért... 😄
1ébként, vicc, hogy csak 12 bajnokin játszott nálad... 😄
1ébként, vicc, hogy csak 12 bajnokin játszott nálad... 😄
a játék azt ijra,hogy a Sevilla-tol vette 27ért...NA DE 2uj pléja kezdõ voot voálá: jah és KEzman is<#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1>

A real hogy vette 27-ert Ramost? O nem madridi neveles?
de nemakarom átszervezni a csapatot nagyon...mert akkor ugyjárok mint az elõzõ mentésben... :S ugymeg nem akarok inkább kiadok 1 biztos megbizhato pléjájért nagyobb összeget mint több kevésbé megbizható szokatlanért😊
29 kicsit sok volt érte szerintem, abból meg tudtál volna venni mondjuk egy Heitinga-De Jong-Vanden Borre triót... 😊
na nem írják aláa szerzõdésülk sok helyen szal megszereztem sivokot , vayg 3 ifit hadd erõsödjön u20as keretem , meg kily gonzalez jön jövõre.
Viszont nincs kapusom <#idiota>#idiota>
Viszont nincs kapusom <#idiota>#idiota>
ööö végül... 29lett(euro)..<#vigyor2>#vigyor2>😊)) de végülis lehetett volna sokkal drágább mivel a Real is 27.5ért vette ..😊😛 szal sztem jó vétel volt..😊 De támado szllemnek meg ottvan Kapo..😊aztán Torres ,Kezman,Petrov😊😛 38forduló laatt közel 90szer zörgették belülrõl az elelnfél háloját😛PP igyht védõre költöttem..😄
Hát ja én is meghosszabbítottam sneijdernek meg babel õ a 2 sztárom.De szerintem Trabelsit is eladom elég sok tehetséges védõm van meg megpróbálom megszerezni grossot helyette.
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Sergio Ramos. és még tavaly nyáron Olivier Kapo-t de õis csak most nyáron csatlakozott...<#wink>#wink>
Hát, akkor gáz van. Én is nyomtam az Ajaxxal, azzal kezdtem, hogy mindenkinek meghosszabbítottam a szerzõdését.
mér vagy paraszt? ugytudom te se úgy születtél hogy egybõl vágtad az efemet...
Bizalom/Kérés a vezetõséghez/Stadion Bõvítése
szép<#eljen>#eljen>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
4 meccset toltam eddig a Real MAdrid ellen....veretlenek vagyunk ellenük a 4meccs alatt 😛
és a szuperkupa begyûjtve😊😛
és a szuperkupa begyûjtve😊😛
add el vagy próbáld meg kölcsönbe adni csak
add el.
van egy opció , ahol játékost lehet "hirdetni"
de sanctisbóla tököm kivan , miatta vesztettünk el min 6 pontot a bajnokságban erre 14 klub jeelntkezett be érte 😛
de sanctisbóla tököm kivan , miatta vesztettünk el min 6 pontot a bajnokságban erre 14 klub jeelntkezett be érte 😛
Muszály eladnom De Jongot adtam neki olyan szerzõdés ajánlatot amiben minden maxon volt és nem fogadta el😞((Mit tegyek??????
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
<#gonosz1>#gonosz1><#eljen>#eljen>
25,de volt már neki jobb is<#vigyor3>#vigyor3>
nemrossz azért azsem...😊 nálam is Torres lett az év játékosa és az arancsipõs is. Vucinic mennyit lõtt nálad?😛
igazából nem értem hogy a többi poszton mi volt a gond de mindegy😊
Vucinic lett az év játékosa,és a gólkirály is a bajnokságot elbuktam 2 ponttal

Vucinic lett az év játékosa,és a gólkirály is a bajnokságot elbuktam 2 ponttal

Spanyol szupekupa 1. meccs: 10perc Raul sérült.. 30.ban kiállítanak egy rálost 35.ben Torres beköszön 55.ben Ronaldo is és a 70.ujra Torres ezell 2.1 ide😛
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#worship>#worship><#worship>#worship>
<#worship>#worship>
<#worship>#worship><#worship>#worship>
<#worship>#worship>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
ot ismeritek? nalam egesz jo jatekos, legalabbis jo gyors 😊

3 igazolásom mégis van Saliga, Priskin, Simek
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Nekem nemszól semmi.
Amúgy grat all!
Amúgy grat all!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.