Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
direkt olyan helyen akartam kezdeni,ahol nem lehet megvenni a jól bevált európai játékosokat
😊))
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mivel elértem amit akartam a St. Paulival és már nagyon belassult a játék,Mexikóban kezdek egyet😊
Hello és grat all😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Valaki tudna valami okosat mondani a Harchester United-rõl<#help>#help>?Elõre is köszi
nem szégyen bocsánatot kérni utolag, csak nem trendi tudom
bocsánat ha megsértettelek nem az volt a cél
mindenesetre gondolkodj el milyen szavakat használsz
nincs kedvem tovább flémelni, elnézést és jóéjszakát mindenkinek
Avanti Crociati!
nem zavar csak illene talán elõbb megkérdezin.
Avanti Crociati!
2; és akkor én nem játszhatok velük? 😊 sry ha zavar... :|
Avanti Crociati!
hazai pályán 2-1 94.be rúgták az egyet második meccsen 4-0 úgy hogy kapusom kiállították<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
4-4-2 counterezek de a pléját megnézem
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
aki jön és ismered is az kapo , kily gonzalez(de csak rotába) , frey
van avyg 3-3-3-3 svéd-norvég-szerb-olasz 19 éves pleja , meg talán nik besagno !
Van mostmár talajfûtés , edzéslehetõségek is jobbak , és még kaptam 8.75M fontot a 12 mellé <3 és még TVs díjak sehol