Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 12 se rossz nemzetközi meccseken egyszerûen fantasztikus
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
rotációs kapa ofkorz
egy Llorente, Reyes nem ücsöröghet a padon...
egy Llorente, Reyes nem ücsöröghet a padon...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Grat a Torres-Petrov kettõs miatt mindkettõtöknek (a 19 assziszt Petrovtól elég komoly teljesítmény)
nem az értékek miatt tettem be. nyár van amúgyis.
gól és gólpasszok száma
gól és gólpasszok száma
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
na kezdem a képeket: 9kezdõm teljesítménye is 7.00 felett van...
És a gólokat is gyártjuk rendesen😛
És a gólokat is gyártjuk rendesen😛
Hali és grat mindenkinek!!!
Ez egyszerûen vicc a kezdõ hátvédsorból már csak Chivu jácchat (Cufre,Panucci,Méxes sérült Kufour-t pedig kiállították természetesen a Juve ellen)Áj láv disz gém
Ez egyszerûen vicc a kezdõ hátvédsorból már csak Chivu jácchat (Cufre,Panucci,Méxes sérült Kufour-t pedig kiállították természetesen a Juve ellen)Áj láv disz gém
én mentem mára,jó pihit szasztok
20227!
õ a legjobb szerzõdés nélküli pléja a kezdésnél az efemben sztem
20227!
biztos hogy ott is jó😊
ha jól emlékszem év játékosa lett portugáliában az elsõ évben,utánna meg 2. lett
ha jól emlékszem év játékosa lett portugáliában az elsõ évben,utánna meg 2. lett
20227!
pfff😞 Steffen Iversen kibaszott nagyot játszott nálam tkp poszton 2 évig a Boavistaban

20227!
ez miatt a patkány miatt emberhátrányba kerülök majd elintéznek 7 perc alatt és még megszakítani se tudom a kölcsönt:@

igen-igen én is azt látom hogy egyre jobbann belelendülnek a srácok😊
20227!
FAQ
grat! de 8forudlo nemeghatározó ha lesz 40 valamennyi..:S anno liverpoolal tolam 11forduloig a csezki ucso volt aztán 2.lett...
végül is osztom amit mondassz,mert a Vauxhall is nagycsapat lett😊)
20227!
õszinte leszek,ez több azért mint amit várok,azt hittem hogy a kiesés ellen fogok küzdeni

20227!
szarok😄 nekem Kisteleki volt asszisztens😄 ja és több játékosnak ellenszenves volt😄 vajon miért?😮