Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom mivan a srácokkal mostanság.pedig félidõ azt nyiltakoztam hogy elégedett vagyok...ez lett belõle..

második félidõre kicsit kiengedtünk,de Podolski egyszerûen zseniális<#taps>#taps><#taps>#taps>

Pool elvert 2-0-ra, kiestem a BL-bõl... 😞
Fred természetesen válogatott meccsen volt+3-4 sérült+morál is gyenge volt+nem adták meg Vucinic gólját les miatt a meccs elején. Ez egy összeesküvés-elmélet volt... 😞
Fred természetesen válogatott meccsen volt+3-4 sérült+morál is gyenge volt+nem adták meg Vucinic gólját les miatt a meccs elején. Ez egy összeesküvés-elmélet volt... 😞
Na ez lol... Ezentúl én is így fogok vásárolni, Podolskit pl soha nem adnám el, max 33 éves korában...
Melyik Aguilar(van belöle min 10)?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Na sikerült feljutni a Segunda Divisionba! Most már csak találni kéne olyan játékosokat, akik el is jönnek, vagy esünk is ki...
Hala Madrid!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
mennyi pénzed van még??
nézd meg Schweinsteigert..nálam a Bayern vmiért mindig jóval az értéke alatt adja...csak ajánlom..
mennyi pénzed van még??
nézd meg Schweinsteigert..nálam a Bayern vmiért mindig jóval az értéke alatt adja...csak ajánlom..
15.75 meg 50% köv eladásból de olyan csak akkor lesz ha adnak érte 174 millát annyi a záradék😄
jah már nekem is összekuszálódott régen..csak azért a másodikat így kitömni..nem gondoltam volna
Fred + Vucinic <#ravasz1>#ravasz1>
Fred!
Jó az nálam már elvitték az Udinébõl azóta igen sz@r is a csapatuk
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Én 5 alatt semmiképpen se adtam volna el, de te tudod!