Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat , hazaérek és meglookolom az eredményeidet 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gabber megcsináltam amit kértél!!!(vártál tõlem egy gémet a Romával)
😊)))
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
csörcsill
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
sztem ütõs keretet állítottam össze,akik még fiatalok is szal,nem bánt a dolog
virtualdub-bal vágom és Ulead GIF Animator-ral gif formátumba mentem
csoki -.-
nah és gratula mindenkinek, iszonyat master itt minden egós 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
francia,olasz,spanyol elvonalba.igaz h szupercsapathoz meg nem,de nem kell hozza valogatott siker imho
bad luck?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
<#vigyor1>#vigyor1>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tudom, hogy nem mérvadó csapatok, de elég szépen néz ki a góllövõlista: Yakubu 6, Willhelmsson, Rochemback 2-2, Zalayeta, Viduka, Morrisson, Doriva, Johnson, Downing, Christie, Cooper, Kennyedy 1-1.
Csapategység rendben van..