Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
valamit felreertettel
Kisliy a Bologna profija mar 2eve,nalam csak atutazott :/

de mutatom a balszelsom,akit evek ota nevelgetek <#vigyor2>
(163/163)

BlueMaster
Mi az? Nem adsz neki enni? 23 évesen elég nyüzüge az enyémhez képest... <#idiota>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

dartonita

na kiderul sikerul e a linkeles
(hajlamos vagyok elb@szni:S )

23 evesen ilyen.de ha nalam marad,valszeg meg jobb lenne-az edzoim jobbak es sokan vannak 😊

jaes mindenkinek klassz 7veget es husito focisikereket

Es igy allok most

fsgh
ezeket logónal hívják és csinálni kell😊 de vanna olyan topicok ahol lehet kérni
pl:Logómûhely

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hi es grat mindenkinek, en is folytatom picit a torinoval. Itt az egyik meccs, 3 percen belul 1 piros es 2 11-es 😊

Max08
Sziasztok!Hogy tudtok ilyen Romás,Barcás,Olaszos logót betenni a nevetek helyére!Magyarázzátok el légyszi!!!

Forza Italia
Hát majdnem sikerült. De nemvagyok szomorú, mert a fiuk jól teljesítettek a szezon során.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

McFrost
ehh😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
hali😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
Hail All!
Gratula mindenkinek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
Húúú azt a morál jelzõt elmondhatnád honnan van😊) nagyon bejön😊 ja és Gratula jól tolod a Romával😊

Grat mindenkinek nagyon jók vagytok😊és hali all

9csöves9
kemény lesz a vége,de ha a kicsik ellen továbbra sem tudok jól teljesíteni akkor gond lesz.több pontot vesztettem az alsóháziaktól mint a nagyoktól

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BlueMaster
Reggelt és grat all!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

gabber_saviola
nem sámli, gratula

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps>
hajrá-hajrá

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
kedvanccel az igazi, hajrá 😊

Jó reggelt!Tovább jutottam a blben a liverpool ellen idegenben😊

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Forza Italia
Reggelt. Mai elsõ meccsem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szasz,külön nincs hozzá magyarítás,én is 6.0.3-as pecset használok,az fmhungary.com-ról szedtem le,jól müxik

20227!

Jó reggelt!

Nem tud vki a 6.0.3-as patchez magyarosítást?
köcce

20227!

9csöves9
grat<#eljen>

eszterlánc😄D

team

20227!

eszterlánc kipipálva,közeleg a bajnoki cím😊)

20227!

9csöves9
jóreggetl,gratula mindenkinek nagyon jók vagytok

nekem is tetszik a beszámolód<#eljen>

Matthew Prosac
szakmai önéletrajz <#alien>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gratula az eredményeidhez,és kifejezetten tetszik,hogy így készítetted el a beszámolódat😊))

20227!

Ja és a lóvét,a bõvítés befejezésekor veszik majd le a számládról

20227!

hali!
Ha a stadion bõvítésére már elkülönítették a pénzt,akkor az már azt jelenti hogy egyszer a közeljövõben meg fog történni a bõvítés😊 ez az idõtartam eléggé változó,gyakran egy! évig is eltart mire végre megkezdõdnek a munkálatok,és bizony akkor még mindíg várnod kell egy kis idõt,mire az elkészül,de ennek már dátum szerinti határideje lesz😊
Tapasztalataim szerint,ha nem sûrûn baszogatod õket a bõvítéssel,akkor aktívabban cselekednek,én pl.2 éves szerzõdést szoktam kötni,és akkor mindíg kérem a bõvítést,általában meg is adják.))

20227!

Valószínûleg, szezon végére készül el a fejlesztés😄
Hello mindenkinek és grat. Az lenne a kérdésem, hogy szezon elején kértem a stadion és az edzés lehetõségek bõvítését, azt mondták ok meg lesz. Most november van, és semmi. Ha újra kérem, akkor mondják már elkezdték, elkülönítették a pénzt rá. De se pénzem nem fogyott, és nem is írja sehol a beruházást. Nem tudjátok mi lehet, vagy egyszer csak megjelenik. Az elõbbi játékokban ( cm-ekben) mindig írta mikor lesz kész a bõvítés. Vmi ötlet??? Elõre is köszi.

Matthew Prosac
Ha valakit érdekel akkor megtekintheti a "9 év Debrecenben" címû darabomat. Címszavakban.

2005-2006: bajnoki 2. hely, kupagyõzelem (5-2, MTK), UEFA-kupa: búcsú a kieséses szakasz elsõ fordulójában (Atl. Bilbao)
2006-2007: bajnoki cím, kupagyõzelem (3-0, Diósgyõr), UEFA-kupa: búcsú a csoportkörök lezárultával.
2007-2008: bajnoki cím, kupagyõzelem (2-0, Újpest), BL: 3.hely a csoportban > UEFA-kupa: búcsú a kieséses szakasz második fordulójában (Atl. Bilbao)
2008-2009: bajnoki cím, kupagyõzelem (4-2, Diósgyõr), BL: 4. hely a csoportban - búcsú.
2009-2010: bajnoki 9.hely, magyar kupa negyeddöntõ, BL: 3 hely a csoportban > UEFA-kupa: búcsú a kieséses szakasz elsõ fordulójában (Everton)
2010-2011: bajnoki cím, kupagyõzelem (3-2, Ferencváros), nemzetközi kupába nem kvalifikáltuk
2011-2012: bajnoki 2. hely, magyar kupa 4. forduló, BL: 4. hely a csoporban - búcsú.
2012-2013: bajnoki 2. hely, kupagyõzelem (2-0, REAC), BL: 4. hely a csoportban - búcsú.
2013-2014: bajnoki cím, magyar kupa negyeddöntõ, BL: 1. hely a csoportban, búcsú a nyolcaddöntõben (Chelsea)
2014-2015: folyamatban.

Egyéb:
2011.07.10 - Ukrajna szövetségi kapitányává neveznek ki
2012.07.08 - Csehország szövetségi kapitányává neveznek ki
(2014-es világbajnokságon 3. hely a csoportban - búcsú, lemondok a posztról.)
2014.07.13 - Argentína szövetségi kapitányává neveznek ki

Sorry ha valakit untattam, ez az én sikersztorim eddig. Mostmár csak egy BL-döntõ a Debrecennel, és egy világbajnoki cím az álmom (Argentína jó alany lehet). Üdv!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

b4rc4
na akkor kezdek énis 1et a kedvencel😛😄😄 atletico-s mentést pihentetem 1kicsit,atán lássuk Barca-val mit tudok😛

5w0rdf15h
kösz látom te is jól állsz az újrakezdés után 😄DDD
énis most fejezem majd be elsõ szezont BL 4 közt vok Lyont kaptam, bajnokság megvan, kupa elõdöntõ most jön 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

b4rc4
jó neked...😄 te "fizethecc" sajna nálam ezek a pléják már Cslezibe meg Juventusba vannak:S..de grat 😉

Max08
Elõre is köszi!És jó8 mindenkinek!

Max08
Nah,elkezdtem egyet a Leeds-el!Nagyon szerettem õket,nagyon sajnáltam,amikor kiestek a bajnokságból,és minden évben szurkolok,hogy feljussanak!Most faragok belõle egy igazi nagy klubbot,legalábbis szeretnék!Sikerült megvennem egybõl Sergey Kisliy-t 170.000,Euróért,és brit munkavállalást is kapott!Juhujjjj!Tudnátok nyomni nekem egy képet,hogy milyen lesz a késõbbiekben?Jaj,szerintetek jó vétel volt?És tudnátok egy facepacket adni hozzá?

gabber_saviola
csoki yo8

Atesz89
Hát remélem nah léptem jó éjt!!!Majd vasárnap este leszek

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

gabber_saviola
megnyered a bajnokságot és az uefa kupát és máris pluszban leszel 😊

Atesz89
Jó neked ,csak a Románál sajna minuszban vagyok és -120 00€ a fizetés majd a bajnokság és az Uefa után 😊)))

gabber_saviola
jövõre jön fel

Atesz89
Jó igazolás csak az a sz@r hogy az U20-ban ifi edzést kap így nem fejlõdik annyira .Ekkor hiányzik a tarcsi bajnokság

gabber_saviola

csak fizetek mint egy katonatiszt 😊

Atesz89
Kerlon mennyi volt?

Atesz89
Grat!!!De gyenge az U-20-as kereted 😄DDD

gabber_saviola
1 évben Bajnoki arany és UEFA Kupa gyõzelem

most meg:

Atesz89
Te hogy állsz a Palermoval?

gabber_saviola
szmájlis morál :ASDadasdasdasdadasdaasd