Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kisliy a Bologna profija mar 2eve,nalam csak atutazott :/
de mutatom a balszelsom,akit evek ota nevelgetek <#vigyor2>#vigyor2>
(163/163)

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
na kiderul sikerul e a linkeles
(hajlamos vagyok elb@szni:S )
23 evesen ilyen.de ha nalam marad,valszeg meg jobb lenne-az edzoim jobbak es sokan vannak 😊
jaes mindenkinek klassz 7veget es husito focisikereket

pl:Logómûhely
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Gratula mindenkinek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Grat mindenkinek nagyon jók vagytok😊és hali all
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hajrá-hajrá
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
20227!
Nem tud vki a 6.0.3-as patchez magyarosítást?
20227!
eszterlánc😄D

20227!

20227!
nekem is tetszik a beszámolód<#eljen>#eljen>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
20227!
20227!
Ha a stadion bõvítésére már elkülönítették a pénzt,akkor az már azt jelenti hogy egyszer a közeljövõben meg fog történni a bõvítés😊 ez az idõtartam eléggé változó,gyakran egy! évig is eltart mire végre megkezdõdnek a munkálatok,és bizony akkor még mindíg várnod kell egy kis idõt,mire az elkészül,de ennek már dátum szerinti határideje lesz😊
Tapasztalataim szerint,ha nem sûrûn baszogatod õket a bõvítéssel,akkor aktívabban cselekednek,én pl.2 éves szerzõdést szoktam kötni,és akkor mindíg kérem a bõvítést,általában meg is adják.))
20227!
2005-2006: bajnoki 2. hely, kupagyõzelem (5-2, MTK), UEFA-kupa: búcsú a kieséses szakasz elsõ fordulójában (Atl. Bilbao)
2006-2007: bajnoki cím, kupagyõzelem (3-0, Diósgyõr), UEFA-kupa: búcsú a csoportkörök lezárultával.
2007-2008: bajnoki cím, kupagyõzelem (2-0, Újpest), BL: 3.hely a csoportban > UEFA-kupa: búcsú a kieséses szakasz második fordulójában (Atl. Bilbao)
2008-2009: bajnoki cím, kupagyõzelem (4-2, Diósgyõr), BL: 4. hely a csoportban - búcsú.
2009-2010: bajnoki 9.hely, magyar kupa negyeddöntõ, BL: 3 hely a csoportban > UEFA-kupa: búcsú a kieséses szakasz elsõ fordulójában (Everton)
2010-2011: bajnoki cím, kupagyõzelem (3-2, Ferencváros), nemzetközi kupába nem kvalifikáltuk
2011-2012: bajnoki 2. hely, magyar kupa 4. forduló, BL: 4. hely a csoporban - búcsú.
2012-2013: bajnoki 2. hely, kupagyõzelem (2-0, REAC), BL: 4. hely a csoportban - búcsú.
2013-2014: bajnoki cím, magyar kupa negyeddöntõ, BL: 1. hely a csoportban, búcsú a nyolcaddöntõben (Chelsea)
2014-2015: folyamatban.
Egyéb:
2011.07.10 - Ukrajna szövetségi kapitányává neveznek ki
2012.07.08 - Csehország szövetségi kapitányává neveznek ki
(2014-es világbajnokságon 3. hely a csoportban - búcsú, lemondok a posztról.)
2014.07.13 - Argentína szövetségi kapitányává neveznek ki
Sorry ha valakit untattam, ez az én sikersztorim eddig. Mostmár csak egy BL-döntõ a Debrecennel, és egy világbajnoki cím az álmom (Argentína jó alany lehet). Üdv!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
énis most fejezem majd be elsõ szezont BL 4 közt vok Lyont kaptam, bajnokság megvan, kupa elõdöntõ most jön 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
csak fizetek mint egy katonatiszt 😊

most meg: