Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BL-bõl nagy pechel estem ki a nyolcaddöntõben a Real ellen (elsõ meccs 1-0ás gyõzelem, Madridban gyors beszedett 2 gól..., majd Deisler kiállítása, 83. percben lõttem egy gólt, de a 89.ben persze belõtte a 3.at is a Real...)
Makaay szinte az egész idényben sérült volt, csak az idény végén meg elején bírtam használni
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
grat a tegnapi és mai eredményekhez!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Azért ilyen eredményben nem reménykedtem a Christiano Ronaldoval, Rooney-val, Torres-szel, Mascherano-val, és a többi sztárral felálló MU ellen. I love this game. <#hehe>#hehe>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
gyûlölöm cselszkijt<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!