Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az szerinted jó vagy rossz, ha az eredménytartódba használok írányítót(kiakarom próbálni a taktikádat, de én mindig használok irányítót.)?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Na ja csak nembiztos, hogy profi!
Sziasztok!Tudtok mondani olyan jó hátvédeket akiket eladnak 5.5 Milláért?Mert Vanden Borre-ért és Kompany-ért is ajánlottam ennyit,de nem akarják õket elengedni 😞!
énis sokat rúgtam úgy😊 csak azért eredménytartó mert védekezõbb felállás és keveset kaptam vele de csak bl-be használtam leginkább pl:döntõbe
szélen is van akk kicsit munka... és nálam Ronaldinho van baloldalt abban és Eto'o jobboldalon...és középre betudják jáccani....
De nekem igy vált be legfõképp azért😊
De nekem igy vált be legfõképp azért😊
A fene egye meg kereshetek másik osztrák csapatot, mert én is õket néztem ki!
sok sikert velük!
sok sikert velük!
A támadó taktikádnál miért jó, hogy szétvannak nyilazva a csatárok?
Az eredménytartóbval nyertél 4-0-ra?<#wow2>#wow2>
😄😄😄😄😄😄 azzal juss fel utána nyerjél bajnokságot.
utána bl+bajnokság utána Eb-t nyerj a Magyarokkal és akkor emelem kalapom😄DDDD
utána bl+bajnokság utána Eb-t nyerj a Magyarokkal és akkor emelem kalapom😄DDDD
osztrák másodosztály nagyon komoly😄
2500as stadion és kiesõjelölt a csapat😄 100e átigazolásra és 11e fizura😄
2500as stadion és kiesõjelölt a csapat😄 100e átigazolásra és 11e fizura😄
Milyen taktikával nyomod, hogy ennyire nincs ellened helyzete senkinek és gólt is alig kapsz?
Mancini-t nmiért adtad el?<#wow2>#wow2>
hail & grat!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Üdv!
Kéne kis segítég. Még mindig azon szenvedek hogy szerezzek egy csatárt a Rómába. Van 9 millám és nemtudom hogy ki legyen az. Amiket mondtatok megnéztem, de mindenki elküldött a picsába. Milyen ajánlatot kell tenni hogy szóba álljanak velem, vagy pontosan hogy lehet értelmes játékosigazolást csinálni, mert sosem sikerült még.....
Kéne kis segítég. Még mindig azon szenvedek hogy szerezzek egy csatárt a Rómába. Van 9 millám és nemtudom hogy ki legyen az. Amiket mondtatok megnéztem, de mindenki elküldött a picsába. Milyen ajánlatot kell tenni hogy szóba álljanak velem, vagy pontosan hogy lehet értelmes játékosigazolást csinálni, mert sosem sikerült még.....
hogy rohadjon meg:@ javíthatatlan hiba és nem mentettem mert még nem volt meg elsõ bajnoki<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
kis érdekesség:: 2010 es vb 3.Mexió 2.Nigéria 1.Németország
jah és a dönõben fritzek csak büntetõkkel nyertek ...
jah és a dönõben fritzek csak büntetõkkel nyertek ...