Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Megyek humni!
Jó8 all!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
nálam is itt van csak légiós szabályok miatt nem fér be
A válaszom az esélylatolgatás miatti újságírói kérdésre:

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
120' Daminutä <1-0>1-0>
Újabb kupagyõzelem, nyertek a fiúk értem <#pias>#pias>
Franciaország lesz a brazilok ellenfele a nyolc között. Amilyen jól kezdett Spanyolország, úgy elaludták a második félidõt. Nem érdemeltek továbbutást, a franciák viszont jól küzdöttek és a helyzeteiket is kihasználták.
ON

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
grat all
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
néha-néha elindítottma egy-egy bajnokságot de azt is csak funnak
😄DDDDddddddddd
zsír, látom Vucsinicsnek volt ára 😊
Lucarellit megvettem volna 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
máris nézem
taktik