Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A zinernetrõl...<#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
nekem ilyen hagyományos szürke...😞
a peccs teszi ilyenné?
elõre is thx!<#help>#help>
Portugália!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Valaki meg tudná mondani, hogy mi lehet a hiba?<#kerdes>#kerdes>
Portugália!!!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
eladtam elsõ szezon után, 15 millás visszavásárlási záradékkal 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
1. kör után még nem kaptam gólt,bár könnyû csoport😊

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
130/173
az imánt cseréltem be Schalke ellen a BL-ben, elsõ meccse volt a nagyoknál, 8-ast kapott
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]