Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki help pls
miért van az h vmikor vannak logok meg mezek vmikor meg nincsenek :S
miért van az h vmikor vannak logok meg mezek vmikor meg nincsenek :S
!!!Hajrá Brazília!!!
LOOOOOOOOOOOl
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>😄😄😄
kösz
sortin nézd meg le van irva belga bajnokság is mert csináltak bajnokságbemutató sorozatot
sortin nézd meg le van irva belga bajnokság is mert csináltak bajnokságbemutató sorozatot
2007 Január
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Belgiumba hány idegenlégiós lehet a csapatban? Hollandiában azért szerettem játszani, mert ott korlátlan volt... 😄
nemazért mikor 2 csatárral toltam akkor 1 fos volt... angyon gyenge volt nálam szal... Sztem Torres ezermilliárdszor jobb mint Eto'O...meg nyavajgott ,hogy bla bla bla ... szal akkor mondom takarodó😄
Eto'o most formába jött utsó 9meccsén 11gól... 😊
Nálam nagyonjóóóóó
Nálam nagyonjóóóóó
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A Sale Value nem valós mindenhol, Kompany nem eladó 😊
Fred vmi isteni playa 😊
2meccs 2gól, mind a 2x csere volt.
Most bazigólt lõtt, Del Horno indít Fred kapásból 30ról hosszúpipa<#wow1>#wow1>
Átszeretnék állni 4-4-2re de hát Xavi és Deco kihagyhatatlan szal majd ha vmeikõjük kiöregszik akkr...Eto'o is ontja a gólokat 😛
2meccs 2gól, mind a 2x csere volt.
Most bazigólt lõtt, Del Horno indít Fred kapásból 30ról hosszúpipa<#wow1>#wow1>
Átszeretnék állni 4-4-2re de hát Xavi és Deco kihagyhatatlan szal majd ha vmeikõjük kiöregszik akkr...Eto'o is ontja a gólokat 😛
Szolgáltatót fogunk majd váltani, szóval lehet, hogy nem leszek egy ideig, remélem nem fogok sokáig net nélkül maradni... 😊
8 napon belül kikötik a netet, addig még tuti leszek... :o
8 napon belül kikötik a netet, addig még tuti leszek... :o
védõnél ami lényeg: öszpontosítás,emberfogás,fejelés,szerelés,higgadtság,helyezkedés,ugrás kb. ennyi kell 1 jó védõnek..(mjad csak lesni fogtok)😛
figy GIo 31évesen fejlõdik izombol felfelé...meg mondom nem 2-3csillagos edésem van.4.5csillagos ...Kerlon befejezése 1hét alatt felment 2-t...szal.. Én bizok a védõben majd meglátjuk 24évesen majd berakok rólla 1 képet..