Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
debütált a mezcsomagom<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>egy Porcellissel jobbak voltunk😊

fsgh
jo8😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

b4rc4
linket tucc adni?

Ars3nal
jó8

fsgh
nagyon lassan tölti mert rákattant fél net😛😄DD 60mb cucc 13kb/s-el jön:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Magic Boy
Na megyek TV-zni és aludni!
Az FM 2007es képeket holnap megnézem!
Jó( és eredményes játékot all!<#wave>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

b4rc4
akkor képet!😄

5w0rdf15h
hálóba 2006ot is lehet csak neten keresztül nem

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ars3nal
ilyen csapatot😄 én Kajmán szigetek Magyarországot játszottam egyszer<#banplz><#banplz>

fsgh
Megszólaltak végre a SI Games emberei és több részletet nyilvánosságra hoztak a készülõ játékukról... Miles Jackobson az egekig áradozott róla, de fõként a felhasználó baráti megjelenést emelte ki...

Azt már tudjátok, hogy a játék 2006 karácsonyában fog megjelenni... De ezenkívül semmi mást nem árultak el róla a készítõk, egészen mostanáig... A játék meg fog jelenni PC-re, Mac-ra, Xbox 360™-ra és Sony PSP-re is karácsonyig, több mint 100 új funkcióval! A fejlesztõk hangsúlyt fektetnek, hogy konzolokon és PSP-n is minnél rugalmasabban mûködjön a játék, sokkal könnyebben kezelhetõ legyen. Ezt segíti elõ az XBox-os verziónál, a Joypad barát kezelõfelület! A PSP-s verziókban az eddiginél több játszaható liga fog szerepelni és még hálózatba is lehet majd játszani egymással!

"Egy új, könnyen kezelhetõ alap skint kap a játék, amin keresztül tippeket, tanácsaokat kaphatunk. Még mélyebb visszajelzés a másod-edzõnktõl és edzõinktól, ezeken felül pedig a világon bármelyik játékossal szóba elegyenhetünk... Azt hiszem ezek a kihagyhatatlan és nagyon felhasználó barát élmények rabul ejtik a játékosokat..." Nyilatkozott Miles Jackobson, az SI Studió Igazgatója.

Az újításokról részletesebben

Utánpótlás reform
Egy teljes utánpótlás, ifi csapatokkal, azoknak a csapatoknak, akiknek van utánpótlás nevelésük, így egy sokkal kifinomultabb rendszert fog biztosítani a játék, az új játékosok generálásához...

Felhasználó Barát
A Football Manager 2007, egy sokkal könnyebben kezelhetõ alap skint fog tartalmazni, ami ellátja a játékost tippekkel a játék során. Továbbá sokkal részletesebb jelentéseket fogunk majd kapni edzõinktõl, másod-edszõinktõl és játékos figyelõinktõl, valamint sokkal "életszagúbb" lesz a média aktivítása.

Játékos figyelés Reform
Teljesen átszervezik a játékos-figyelés rendszerét, ami sokkal több információt tesz elérhetõvé az adott játékosról a klubbok számára, valamint a játékosmegfigyelõink sokkal realisztikusabban fogják végezni a dolgukat. Ez a rendszer lehetõvé teszi megfigyelõinknek, hogy bõvítsék a tudásukat, több játékost ismerjenek meg...

Kommunikáció a játékosokkal
Ezentúl minden játékossal lehet majd kommunikálni a médián keresztül. Ez lehetõvé teszi például más csapatok sztárjainak felcsigázását, így talán könnyebben engednek a nyomásnak Egy hatékony edzõnek célszerû használni a médiát, amolyan motiváló tényezõként... Miért ne dícsérd a játékosaid többféle módon, vagy épp ródd meg õket ha kiábrándítóan teljesítenek...

Csapat megbeszélések
Sokkal részletesebb és összetettebb módon lehet majd beszélni a csapatoddal a félidõben, illetve a mérkõzés végén. Nemcsak ez, hanem a mérkõzések elõtti agymosások is helyet kapnak végre a játékban, így mostmár mindenféle hegyibeszéddel is telitömhetjük játékosaink fejét...

indjárt nyomok ingame képeket is😊)

b4rc4
1. válogatott meccsem...hát Márquez sérült volt és nemtudtam berakni a keretbe és még oskan mások küszködtek sérüléssel..😞 az átlag életkor 21-22év volt ezért nemvolt rutin:S:S<#gunyos1>de tudtuk hozni a meccset😊 aájnlom figyelmetekbe a kapuralövések aárnyát😄😄😄(kapusok is jó volt😄)<#vigyor1>

Ars3nal
kösz mindenkinek

zaki
Grat!

Magic Boy
Grat!

b4rc4
grat😊

Ars3nal
végre magára talált😊

fsgh
kabe😊

McFrost
eltévesztetted-e?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

b4rc4
nálam tökéletes..😊

b4rc4
nyugi...csak sokallom Porcellis ért a 20millát...

Scania Dáci
a Tromsot kaptam:S

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Ars3nal
te is crc hibás vagy?<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Ars3nal
értsd már meg hogy nem jön el hozzám meg pénzem sincs rá,kellett volna vagy 35öt adni 50meccs után

McFrost
olyan mint a gazdija😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
grat gyönyörû a skin de nekem miért crc hibás?<#rinya><#rinya><#rinya>

Scania Dáci
bent vagyok az uefa kupa selejtezõ 2. körében

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

b4rc4
attól nem drágább,hogy más klubbal vagy😄😄:😄😄 hozzám elengedék 9.25millio euroért.<#lookaround>

Ars3nal
edzést tedd csak keményre

Ars3nal
érdekes lett volna mert drágább és el se jön hozzám mert ez nem Barcelona

b4rc4
nekem is jo a skin.

b4rc4
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

McFrost

b4rc4
20milla????????:S:S:S:S inkább Krlont vetted volna szvsz. 11milláért.😊)

b4rc4
nekem 1szer 1skin a beállításokat nem jelenítette meg😄😄😄

McFrost
hibátlan és nagyon szép!

fsgh
te figyu már nekem hibás skin neked nem? ha el akaro kezdeni a meccset kiírja hogy mehet a meccs? de nincs ott hogy igen vagy nem:S

Magic Boy
Sajnos nem a sok sérülés miatt az elsõ 10-be se kerülök!<#szomoru1>

Ars3nal
20milla 50 meccs után😄
ja ilyen Porto,Benfica,Villareal stb elõl hoztam el õk 12-13at adtak simán

fsgh
bazz nekem vmi rc hibát ír ki csomagolásnál:SSSS

Barca:semmi😛

zaki
Mennyiért vetted?

zaki
Thx. Gondolom új.

b4rc4
nálad miujság fm terén?😛😄

Ars3nal
Porcellis nekiállt bénázni aztán lecsesztem,remélem alkot valamit

fsgh
nem is értemmiértnem Pokémonosat töltötted le😄DDDDD (Grat😊 )

b4rc4
kihívás még neked ez a mentés?😊

McFrost
húzzá msnre😊

Scania Dáci
srácok letölötöttem a programot amivel a labdát lehet megváltoztatni de nem változtatja nem tudja vki mér?

Fyrex
héj nyisd meg a skin küldése fájreksznek opciót pls 😊

Avanti Crociati!

Pisti1026
West Ham szurkolók figyelem!!! www.g-portal.hu/whufc ------- jó kis oldal!!!<#mf1><#mf1>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
West Ham szurkolók figyelem!!! www.g-portal.hu/whufc ------- jó kis oldal!!!<#mf1><#mf1>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...