Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az FM 2007es képeket holnap megnézem!
Jó( és eredményes játékot all!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Azt már tudjátok, hogy a játék 2006 karácsonyában fog megjelenni... De ezenkívül semmi mást nem árultak el róla a készítõk, egészen mostanáig... A játék meg fog jelenni PC-re, Mac-ra, Xbox 360™-ra és Sony PSP-re is karácsonyig, több mint 100 új funkcióval! A fejlesztõk hangsúlyt fektetnek, hogy konzolokon és PSP-n is minnél rugalmasabban mûködjön a játék, sokkal könnyebben kezelhetõ legyen. Ezt segíti elõ az XBox-os verziónál, a Joypad barát kezelõfelület! A PSP-s verziókban az eddiginél több játszaható liga fog szerepelni és még hálózatba is lehet majd játszani egymással!
"Egy új, könnyen kezelhetõ alap skint kap a játék, amin keresztül tippeket, tanácsaokat kaphatunk. Még mélyebb visszajelzés a másod-edzõnktõl és edzõinktól, ezeken felül pedig a világon bármelyik játékossal szóba elegyenhetünk... Azt hiszem ezek a kihagyhatatlan és nagyon felhasználó barát élmények rabul ejtik a játékosokat..." Nyilatkozott Miles Jackobson, az SI Studió Igazgatója.
Az újításokról részletesebben
Utánpótlás reform
Egy teljes utánpótlás, ifi csapatokkal, azoknak a csapatoknak, akiknek van utánpótlás nevelésük, így egy sokkal kifinomultabb rendszert fog biztosítani a játék, az új játékosok generálásához...
Felhasználó Barát
A Football Manager 2007, egy sokkal könnyebben kezelhetõ alap skint fog tartalmazni, ami ellátja a játékost tippekkel a játék során. Továbbá sokkal részletesebb jelentéseket fogunk majd kapni edzõinktõl, másod-edszõinktõl és játékos figyelõinktõl, valamint sokkal "életszagúbb" lesz a média aktivítása.
Játékos figyelés Reform
Teljesen átszervezik a játékos-figyelés rendszerét, ami sokkal több információt tesz elérhetõvé az adott játékosról a klubbok számára, valamint a játékosmegfigyelõink sokkal realisztikusabban fogják végezni a dolgukat. Ez a rendszer lehetõvé teszi megfigyelõinknek, hogy bõvítsék a tudásukat, több játékost ismerjenek meg...
Kommunikáció a játékosokkal
Ezentúl minden játékossal lehet majd kommunikálni a médián keresztül. Ez lehetõvé teszi például más csapatok sztárjainak felcsigázását, így talán könnyebben engednek a nyomásnak Egy hatékony edzõnek célszerû használni a médiát, amolyan motiváló tényezõként... Miért ne dícsérd a játékosaid többféle módon, vagy épp ródd meg õket ha kiábrándítóan teljesítenek...
Csapat megbeszélések
Sokkal részletesebb és összetettebb módon lehet majd beszélni a csapatoddal a félidõben, illetve a mérkõzés végén. Nemcsak ez, hanem a mérkõzések elõtti agymosások is helyet kapnak végre a játékban, így mostmár mindenféle hegyibeszéddel is telitömhetjük játékosaink fejét...
indjárt nyomok ingame képeket is😊)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ja ilyen Porto,Benfica,Villareal stb elõl hoztam el õk 12-13at adtak simán
Barca:semmi😛
I’m Forever Blowing Bubbles...