Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
válaszolok ha már nagyképû parszt ujreg nem bírt válaszolni...
Így fest nálam a hejzet középpályás szinten 😄

Heló szia remélem hogy vagy
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
köszi all
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
grat
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
grat mindenkinek a szép eredményhez, héccázat most nem olvasok vissza :c
míg mucsán voltam rengeteg volt a szabadidõm, így kezdtem egyet az olasz másodosztályban, méghozzá az Atalantával.
képek hamarosan.
Ars3nal - VIP
Arenas a BL álomcsapatba😛
Inni Fanta,élni Kambodzsa!
😄DDDDDD
Bemásoltam egy logopacket az FM 06\data\graphics\pictures\logos\clubs mappába, de a program nem jeleníti meg. Megnéztem és a többi ligánál bajnokságonként szét van válogatva, ennél a logopack-nál(a török Superliga egyébként) meg csak ömlesztve van vagy 80 kép. Az lenne a baj, h nincs ligánként szétválogatva vagy vmi más a baj?
nos nagy nehezen de sikerült😊 bennmaradtam az elsõ osztályban a cordobával.12. lettem, ugyan sosem volt veszélyben a bennmaradás, a gép mindent elkövetett hogy ne sikerüljön, de erõsebbnek bizonyultam.pár példa:
-az ifiben, b csapatban és a felnõtt csapatban összesen 1 ép kapusom volt, elkezdtem a meccset erre az is lesérült.
-rengeteg sérülés
-gólképtelen csatárok(ugyanaz aki az elõzõ években meccsenként lõtt 2-t)tudatlan védõk, stb
nem is sorolom tovább, egysuerüen 100%-ig az volt az érzésem hogy probára tesz a játék, és mindenképpen azt akarja hogy kiessek.
no sebaj, büszkeség tölt el mert a 2. osztály B4-bõl indulva minen évben feljebb jutottam egy elég szegény csapattal, és ugy néz ki sikerült megragadni a legtetején. közben hivot a psg, 45 millás vásárlási kerettel, de amig bl-t nem nyerünk nem megyek sehova😄
mellesleg megjegyzem hogy amiota ehhez a csapathoz kerültem plejára 1 milla jurot költöttem és 3 milla volt a bevétel, amit edzéslehetõségek javitására áldoztam.
nos bocsi hogy hosszu voltam, de annyira izgalmas volt ez az idény, hogy a forumozás kimaradt.😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)