Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
én hülye...
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
0. Vegyél egy JÓ KAPUST
1. Ne legyen az egyes csapatrészek között nagy ûr (ez nagyon fontos a labdaszerzésnél, mert így nincsenek nagy üres területek)
2. Az nem igazán nyerõ, ha túl nagy tolódások vannak... nagyjából egy pozíciót lehet elõre-hátra tolódni egy játékosnak, mert ellenkezõ esetben labda vesztésnél, vagy éppen egy kontra lehetõségnél gondok lehetnek...
3. A széleket mindenképpen le kell zárni, tehát javallott a 4 védõs rendszer
4. Akár milyen jó csapatod is van, egy jó VKP mindenképpen kelleni fog, de ha viszonylag gyenge a védelmed, akkor elkell a két középsõ VKP... persze õk már támadásoknál felzárkózhatnak a középpályára akár irányítani is, de õk már tudnak a kapu elé is érkezni pár bombára... lásd a Herthában Dárdai Pali... vagy Juventus Patrick Vieira
5. Lehet használni két éket, de mindenképpen javallott, hogy az egyik szervezni jobban tudó cstaár zárjon vissza labdavesztésnél a középpályára és segítsen a labdaszerzésben... lásd pl. Kevin Kurányi VFB Stuttgart
Ha ezek megvannak, akkor már nagy gond nem lehet, legalábbis szerintem

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
sõt, effektív Cash is kell hozzá, csak bérköltséged lesz... de ha edzõre sincs pénzed, akkor semmire nincs és várnod kell egy-két szezont...
Ennek ellenére én más taktikáját ezért nem használom, mert ahogyan látom az FMScout -nak "köszönhetõen" érthetõen nagyjából mindenki ugyan azokat a játékosokat igazolja... ha most már a taktikát is lekopírozzuk egymásról, akkor mi a túrót fogunk élvezni a játékban???
Az egésznek az a sava-borsa, hogy kikisérletezd a számodra legszimpibb taktikai variációkat... szerintem...
Meg hát valamilyen szinten egy taktika az adott játékoskeretre épül... most hiába van valakinek egy olyan taktikája, ami a Real Madridnál frankón mûkszik, ha éppen mondjuk a Debrecennel kell pályáralépnie...
Visszakanyarodva az edzõkérdésre...
Én a Dél-Amerikai fõbb bajnokságok adatbázisát full betöltöttem és így igen jó mutatókkal rendelkezõ Dél-Amerikai edzõk jöttek el hozzám... én a Debrecennel nyomom. Mindíg szerzõdtetek vagy 10 edzõt, mert az edzések úgy vannak beállítva a játékban, hogy ha sok közepes edzõd van, az is ér annyit, mintha kevés nagyon jó lenne...
Igaz, hogy a Milánban jobb edzõk vannak, de nálam a Debrecenben meg 2-szer annyian vannak, mint pl. a Milanban.
Mondjuk még ekkor is a Milán a nyerõ, de azért elég szép edzéseredményeket lehet elérni, ha sok edzõd van...
Gondoljunk csak bele: extrém esetben minden játékossal akár külön edzõ foglalkozik... persze ez így hülyeség többféle szempontból is, de bizonyos határokon belül mûxik... az a lényeg, hogy hány csillagot kapnak az egyes edzésfeladatok, amikor az edzõbeosztás képernyõjét nézed... ha sokat, akkor jó és azt kell erõsíteni, ahol kevés a csillag, azaz arra kell edzõt keresni.
szerb
román
angol
brazíl
argentín
Hala Madrid!
http://www.sg.hu/galeria/10580688461130431327.JPG
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Atalanta keret a 3. szezon elõtt. BL-selejtezõs indulás, 20m font a számlán.