Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki

😊

Me0w
Az normalis, hogy a biro a 3. tizenegyest fujja be ellenem magyar bajnokin, teljesen tetnelkuli meccsen?

Together we'll fly someday...

3m?????? tháááá annyiért is viszik?!

én hülye...

fernando torres
hali,kapus vagy?

Scania Dáci
thx;D

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Tomesz22
sziasztok és grat mindenkinek! Nekem sajna csak a 2005ös változat megy, de jó az is sztem! Dávid király a skined😄

Scania Dáci
egy kis érdekesség,ennyi volt b*zi mourinhu pályafutása😄

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Max08
A Lajos egy forintot sem ér,a kis árulót jó hogy eladtad!3 Millából már lehet vásárolgatni!Képzeljétek,Lajos kisfia a mi sulinkba jár,és évzárón kellett az áruló fejét nézegetni!Hogy miért nem maradt Pápán 😄😄😄😄😄???Nem tudom 😄😄😄😄

b4rc4
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

zaki
Thx. Én most adtam el Lajost 3m euróért a Baselnek, abból már lehet építkezni... <#ravasz1>

A taktika kialakításánál pedig én azt vettem észre, hogy van pár szempont amit figyelembe kell venni:

0. Vegyél egy JÓ KAPUST

1. Ne legyen az egyes csapatrészek között nagy ûr (ez nagyon fontos a labdaszerzésnél, mert így nincsenek nagy üres területek)

2. Az nem igazán nyerõ, ha túl nagy tolódások vannak... nagyjából egy pozíciót lehet elõre-hátra tolódni egy játékosnak, mert ellenkezõ esetben labda vesztésnél, vagy éppen egy kontra lehetõségnél gondok lehetnek...

3. A széleket mindenképpen le kell zárni, tehát javallott a 4 védõs rendszer

4. Akár milyen jó csapatod is van, egy jó VKP mindenképpen kelleni fog, de ha viszonylag gyenge a védelmed, akkor elkell a két középsõ VKP... persze õk már támadásoknál felzárkózhatnak a középpályára akár irányítani is, de õk már tudnak a kapu elé is érkezni pár bombára... lásd a Herthában Dárdai Pali... vagy Juventus Patrick Vieira

5. Lehet használni két éket, de mindenképpen javallott, hogy az egyik szervezni jobban tudó cstaár zárjon vissza labdavesztésnél a középpályára és segítsen a labdaszerzésben... lásd pl. Kevin Kurányi VFB Stuttgart

Ha ezek megvannak, akkor már nagy gond nem lehet, legalábbis szerintem
ya kiköltekeztem magam most
fsgh
elsõ meccsem😊 (kurv@ szép a mezünk^^)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nincs mit, de ahhoz sokkal kevesebb pénz kell, mint a játékosigazoláshoz...
sõt, effektív Cash is kell hozzá, csak bérköltséged lesz... de ha edzõre sincs pénzed, akkor semmire nincs és várnod kell egy-két szezont...
A taktikáról meg annyit, hogy tegnap pl. én is töltöttem fel taktikákat és tettem közzé.
Ennek ellenére én más taktikáját ezért nem használom, mert ahogyan látom az FMScout -nak "köszönhetõen" érthetõen nagyjából mindenki ugyan azokat a játékosokat igazolja... ha most már a taktikát is lekopírozzuk egymásról, akkor mi a túrót fogunk élvezni a játékban???
Az egésznek az a sava-borsa, hogy kikisérletezd a számodra legszimpibb taktikai variációkat... szerintem...
Meg hát valamilyen szinten egy taktika az adott játékoskeretre épül... most hiába van valakinek egy olyan taktikája, ami a Real Madridnál frankón mûkszik, ha éppen mondjuk a Debrecennel kell pályáralépnie...
yo,már csak pénz kéne az edzõigazoláshoz.thanx
Na Szeva!

Visszakanyarodva az edzõkérdésre...
Én a Dél-Amerikai fõbb bajnokságok adatbázisát full betöltöttem és így igen jó mutatókkal rendelkezõ Dél-Amerikai edzõk jöttek el hozzám... én a Debrecennel nyomom. Mindíg szerzõdtetek vagy 10 edzõt, mert az edzések úgy vannak beállítva a játékban, hogy ha sok közepes edzõd van, az is ér annyit, mintha kevés nagyon jó lenne...

Igaz, hogy a Milánban jobb edzõk vannak, de nálam a Debrecenben meg 2-szer annyian vannak, mint pl. a Milanban.
Mondjuk még ekkor is a Milán a nyerõ, de azért elég szép edzéseredményeket lehet elérni, ha sok edzõd van...

Gondoljunk csak bele: extrém esetben minden játékossal akár külön edzõ foglalkozik... persze ez így hülyeség többféle szempontból is, de bizonyos határokon belül mûxik... az a lényeg, hogy hány csillagot kapnak az egyes edzésfeladatok, amikor az edzõbeosztás képernyõjét nézed... ha sokat, akkor jó és azt kell erõsíteni, ahol kevés a csillag, azaz arra kell edzõt keresni.
b4rc4
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ok
Scania Dáci
LEgjobb plyerem Bajevski,mostani 17 bajnokin 13 gólt lõtt

Scania Dáci
Tököli😊ez az 1. évem eddig a MUval játszottam

Scania Dáci
még ez az egy,értettem csak poénnak szántam azt h mér kérsz,na mind1,amugy most zárult le a téli szezon 4. vok:S 28pal az elsõnek 36 van,a 2.nak 31,tehát megcélzom az uefa kupát,najnok nem leszek sztem:S

amelyik igazolásodra a leg büszkébb vagy/fradi/
amugy a best pléjádat megirhatnád,mondjuk 5 éves intervallumban
látod ha igy fogalmazol akkor semmi gáz'normálon játsz'ellenmondásba meg ne keveredj saját magaddal,ha kértek töled és küldtél akkor mit nem értettél a kérésemen? na LEZÁRVA bye
Scania Dáci
tõlem,elküldtem volna neked hidd el de nem értettem ezt a letámadást 1bõl,inkább nem poénkodok veled😄na akkor legyen béke,v te tod

legalább ez a fórum maradjon meg normálisnak.
Scania Dáci
te kaptad fel a vizet...én csak humorosan megkérdeztem h mér kérdeztek felállásokat,tõlem is kértek már küldtem is mailben,csak poén lett volna de nem vetted aztán te voltál felháborodva tehát nem értelek,mind1 akkor nem írok.

yo,izgalmas lesz'szenvedös,de itt értékeled igazán az eredményeket.
Scania Dáci
Most küldött a Debrecen egy levelet h Supkát elküldték engem szeretnének edzõnek,hát a Fraditól majd akkor megyek ha piros hó esik/v ha kirugnak😄/

köszi

akkor miért fáj neked a kérdésem?nem is hozzád intéztem,irj annak akit érdekelsz.itt mindenki normális nés segitökész.Ez a stilus itt nem játszik,ugyhogy gyorsan vegyél vissza és menj olyan forumra ahol értékelik a kötekedésed,te kis akadékoskodó ja és nekem ne irj többet,irj a kis haverjaidnek szvsz
zaki
Lehet kezdek egy újat a Fradival... 😛

mit bir a géped attól függ,minél több annál jobb a game,also osztályokat mindig.
zaki
És kiket adtál el? Látom Lajost pl.

köszi szépen.jo fej vagy
ezeket a pléyákat igazoltam 1-2évben a fradihoz

szoltan
de hülye vok, már feljutás után😊)))

Hala Madrid!

Scania Dáci
ácsácsi,pont a fradival,vagyok ne sírjál már,jézus isten

szlovák
szerb
román
angol
brazíl
argentín

mit nem értesz debóra?voltál már a fradival,akkor tudnád h iszonyu szenvedés az elején,nem igazol senki mo ra.érted már h miért kérdezem,h kit környékezzek meg,milan nál persze nincs ilyen probléma az igaz.tesztelj rá,majd rájössz.és ne lázadozz,inkább ne irj,érdekes h a nagyobb guruk mind segitenek és nem értetlenkednek
szoltan
nekem a bl csak a 4. szezonban jött össze velük, de akkor csak 1 vagy 2ponttal maradtam le a juvétöl😊

Hala Madrid!

Ez ok köszi,csak2 pléját tudtam levadászni,teljes pléjer lista esetleg?
franc0
Takezó

http://www.sg.hu/galeria/10580688461130431327.JPG

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Scania Dáci
ennek a game-nek nem az a lényege h ki tud h irányítani?😊nem értem ezeket az összeállítás kérdéseket stb.😊

zaki
Aki a magyar bajnokságban kezd, azok milyen ligákat szoktak bejelölni? Kivácsi vagyok.

franc0
akkor egy kis reklám.
Atalanta keret a 3. szezon elõtt. BL-selejtezõs indulás, 20m font a számlán.

esetleg más vk galériájában találnék e fradi összeállitást?
franc0
a gm mappában pl itt van ez