Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húha, jó, hogy mondod... egyszer volt nálam a Fradiban, nagggggyon király játékos.
Megnézem, hátha occcsón megszámítják nekem... 😊)
Megnézem, hátha occcsón megszámítják nekem... 😊)
Jön a vendetta... néhány idõsebb játékostól meg kell szabadulnom
Hú a mindenit... 71 MFt a havi bérköltségem...
Igaz, hogy 109 Millió a megengedett, de kicsit faragnom kell.
Igaz, hogy 109 Millió a megengedett, de kicsit faragnom kell.
ok. köszi.
Viszont a Machacon és a Guarin itt van...
Ja, és nézzetek rá ha gondoljátok Dalibor Stojanovic -ra... piszok olcsó és nagyon jó lesz.
Ja és a Sebastian Zuniga is...
Viszont a Machacon és a Guarin itt van...
Ja, és nézzetek rá ha gondoljátok Dalibor Stojanovic -ra... piszok olcsó és nagyon jó lesz.
Ja és a Sebastian Zuniga is...
van egy buzi a csapatomba...ottvan kedvelt személynek bekem<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
A Charlton beígért 1Mrd Ft -ot Halmosiért...
Mivel nem akar hosszabbítani, valszeg el fogom adni nekik.
Mit gondoltok?
Mivel nem akar hosszabbítani, valszeg el fogom adni nekik.
Mit gondoltok?
pont ez a szép benne..
20227!
Jaja.. ez amúgy így van!!! nekem is 6.0.3van de ha pl. betöltessz egy olasz bajnokságot akkor is kb már az elején van legalább 10 olyan játékos h 178 fölött van legalább!!! Az sem meglepõ ott ha alapból 200as játékos van a 3. osztályban nagyon olcsón... Én is próbálom igazolni a nagyon jóó játékosokat inenn onnan, és a mostani keretem is elég jóó ugyh már 180 alatti játékost nem is vagyok hajlandó igazolni<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
hogy van idegzeted 3. oszátlyu csapattal tolni😄 még az élvonalba jucc jáchacc kb 25-30órát:S:S:S
asszem 2012-ben vagyok,röhej egyébként ez a generálás,az elsõ 3-4 évben alig akadt használható pléja a magyarok közül,aztán évente beesett 5-6 kiemelkedõ pléja.Ja,és a 6.0.3.-as pecset használom,lehet hogy ez is számít valamit,de szerintem abszolúte véletlenszerüen generálódnak a játékosok,pl. Fitos mindjárt a játék elején maximális 200-as p.abilityvel rendelkezik....
ezt nem tudom mivel magyarázni,csak azzal,hogy a játékosok bizonyos hányada,véletlenszerüen generálodik,vaygis összefüggést szerintem ne keress...
ezt nem tudom mivel magyarázni,csak azzal,hogy a játékosok bizonyos hányada,véletlenszerüen generálodik,vaygis összefüggést szerintem ne keress...
20227!
issey! te hol jársz a magyarbajnokságba??? MERT én 2010ben de a gép egyáltalán nem akar magyar tehetségeket generálni <#szomoru1>#szomoru1> És ahogy látom neked ott van vmi csák miklos akinek 182 a PA-ja meg vannak még akiknek legalább 175 fölött van. Nekem meg magyar viszonylatba fiatalok közül a max PA 160<#szomoru1>#szomoru1> Ezért Külföldrõl kell igazolnom jóó játékosokat, de mind1 így vannak 189es portugál meg 182es cseh meg ilyen fiatal tehetségeim....<#vigyor3>#vigyor3>
az új igazolás Zsarnai csereként állt be és belõtt minket az ötödosztályú Halifax ellen az FA kupába😊

akkor nálam:

20227!
ha jól körülnézel oda is lehet jókat,találtam pár kincset lejárósoknál bár öregek😄,amúgy ezeket xar helyekrõl hoztam,meg ebbe a ligába nem is kell nagyon igazolni mert szinte ugyanolyan összes csapat kerete
hát ez még elég gyér 😊 mindjá mutatok róla énis h nálam milyen 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
basszus,én még igazolni sem nagyon tudtam a Vauxhall Motorsba..
20227!
ha nagy szerencséje lesz akkor nincs nagy versengés azon a poszton és akár lehet is belõle valaki 😛
a kora még jó
a kora még jó
Sztem fél éven belül kölcsönadják haza, vagy 1 év múlva hazatér, nem sok jövõt jósolok ott neki... 😄
igen-igen hallottam már, én személy szerint sajnálom 😞