Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20227!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
csak ezek használják azt a szart.
Figyeljetek, toltatok mar ugy ezt a jatekot hogy nem hasznaltatok azt a progit amivel meg lehet nezni hogy kinek mekkora a PA-ja? Szerintem ugy sokkal nehezebb, hiszen nem veszel ugy jatekost hogy tudod mire lesz majd kepes.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
177 pa-s
szélsõ védõnek
nem gyengén sokoldalu a srác 😛

Hááát, ez nem volt egy diadalmenet...
Így a szezon kezdetén nagyon nyögvenyelõsen ment a játék...
talán a visszavágón meglesz a továbbjutás
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)