Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tabella. A Milán visszacsúszott a 3. helyre...<#vigyor1>#vigyor1>
Az Inter meg szépen "fû alatt" beslisszolt a 2. helyre. Rájuk nem is nagyon figyeltem, pedig kellett volna. Az döntött, hogy õsszel legyõztem õket, tavasszal meg döntetlent játszottunk.
Az Inter meg szépen "fû alatt" beslisszolt a 2. helyre. Rájuk nem is nagyon figyeltem, pedig kellett volna. Az döntött, hogy õsszel legyõztem õket, tavasszal meg döntetlent játszottunk.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
legalább Ír?
BAZZZ, hihetetlen jó Big Respect, Hatalmas Grat
köv. szezonban triplázás 😊
köv. szezonban triplázás 😊
<#eljen>#eljen>
Egészen hihetlen módon 0:1-rõl fordítva megnyertem a bajnokságot!!! <#vigyor2>#vigyor2>
Hihetetlen, megemelem a kalapomat a csapat elõtt. Hullafáradtan is legyõztük a Milant! A 60. percben Flachinak már csak 73% volt a fitness értéke, de mégis fordítottunk. Nem is hiszem el!
ja!köszi
msn:[email protected] bárki felvehet
mert a menedzser asszisztensnek adtad át ezt a fealadot
Srácok, én majd angol nyelvû képeket dobok be, ezért ne kövezzetek meg, thx <#buck>#buck>
hi!mért van az hogy a meccs szünetében és meccs végén nem tok beszélni a csapathoz?vki help
msn:[email protected] bárki felvehet
szeva
*patchek
Bár mondjuk mind1, a Fifa manager 2006-ban is eligazodok, persze az teljesen angol.Csak most nem tudom mi van, folyamatosan elvesztem a meccseket pedig az edzések rendszeresen mennek. Ilyen gondok vannak ebben a játékban? Még 1 kérdés: A patchet miket javítanak?
De nem úgy. Van egy szó, és egyik fele angol másik fele magyar<#csodalk>#csodalk>
Szevasztok! Felraktam a játékot, magyarosítottam, de nem lett teljesen magyar, legalább is szavak egy része angol/magyar. Valaki help lécci!
lehet a skin is
mien skin-t használsz? mer ha alap akkor válts skin-t
müködnie kell,van ugy h a megkezdett karrierben már nem látod a facet,new game,nézd meg h ok e
A 05/06-os Olasz Kupa gyõztese a SAMPDORIA csapata! <#vigyor2>#vigyor2>
Összesítésben 4:1 arányban voltam jobb a Palermonál. Ráadásul a bíró nem adott meg 2 gólt!
Összesítésben 4:1 arányban voltam jobb a Palermonál. Ráadásul a bíró nem adott meg 2 gólt!
Ennyire rosszul nem lehet játszani, amit ma bemutattunk. Az utolsó fordulóban mindenképpen le kell gyõzni a Milánt!
nincs még benne minden igazolt mert még Kisilynek el kell fogadni a szerzõdést Kone-val meg még tárgyalok.Arenasnak is nagy huza-vona volt míg megkapta a munkavállalási engedélyt
amúgy ti paintben mivel méretezitek a képet?mert ha összehúzom úgy leromlik a minõség.
amúgy ti paintben mivel méretezitek a képet?mert ha összehúzom úgy leromlik a minõség.
Viszont😊<#wave>#wave>
20227!
hali!
van 1 kis problémám a játékkal. letöltöttem néhány facepack-et, de nem tudom õket be rakni, pedig úgy csináltam ahogy a faq-ban le van írva... légyszi segítsetek, hogy pontosan hogy kell berakni😊
és még annyi, hogy ha berakom õket akkor új játékot kell kezdeni, hogy jó legyen?
van 1 kis problémám a játékkal. letöltöttem néhány facepack-et, de nem tudom õket be rakni, pedig úgy csináltam ahogy a faq-ban le van írva... légyszi segítsetek, hogy pontosan hogy kell berakni😊
és még annyi, hogy ha berakom õket akkor új játékot kell kezdeni, hogy jó legyen?
Bajnoki címekben gazdag jó reggelt kívánok! <#wave>#wave>
Hali!
Ez milyen skin és honnan lehet leszedni?
És persze grat 😊
Ez milyen skin és honnan lehet leszedni?
És persze grat 😊
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
ahh az mekkora amikor elhappolod a masik elol a kiszemelt jatekost, aaah azt az orditozast 😄 bar vege az atigazolasi idoszaknak most meg a meccsek miatt megy, iszonyat hangulatos probaljatok ki ti is, mondjuk 7 ora alatt csak 8. fordulonal jarunk, de kozben sztorizgatas meg minen megy
BUDA > miskolc.
énmár öcsém ellen is imádtam, hátmég ha 4en vagytok...(y)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
mencseszter, pul, arsenal
BUDA > miskolc.
negyen vagyunk, es kibaszott jo, kozben meg dumalunk egymasnak, addig megy egy ``kor`` amig mindenki nem nyom egy continuet, es igy tovabb
BUDA > miskolc.
elvezhetõ e ugy?
nem köll sokat várni a másikra? v akkor szólsz neki h hé haver igyekezzé kész vagyok ---> folytatás?! v hogy megy?
nem köll sokat várni a másikra? v akkor szólsz neki h hé haver igyekezzé kész vagyok ---> folytatás?! v hogy megy?
Avanti Crociati!
haverokkal nyomjuk efemet nagyban haloban -.-
el is koltottem minden penzt ^^
BUDA > miskolc.
Avanti Crociati!
én azért a Chelsea, mert csak nekik van annyi hogy jöhessen Torres meg Petrov 😄
na látom megfogadtál párat 😊
Kone lehet hogy nem tûnik jónak, de jó edzéssel nagyon faxa kis játékos lesz
Kone lehet hogy nem tûnik jónak, de jó edzéssel nagyon faxa kis játékos lesz