Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elvertem a M.U-t
Arenas-t mindenki vegye meg aki csak tudja.nem tud gólt kapni.ezen a meccsen kb. 15 10 méteren belüli lövést fogott meg.azért is örülök ennek a gyõzelemnek mert Ferguson elég nagyképûen nyilatkozott.

Arenas-t mindenki vegye meg aki csak tudja.nem tud gólt kapni.ezen a meccsen kb. 15 10 méteren belüli lövést fogott meg.azért is örülök ennek a gyõzelemnek mert Ferguson elég nagyképûen nyilatkozott.

Na újrakezdtem eggyet a Fradival, eladtam Baloghot 1.1milláért, Szûcsöt 3.2ért, Bajevskit 2.9ért(euro).
Érkezett eddig: Kisliy,Adrian Ilie(román bal/középhátvéd király playa),Jörg Stiel, Iakovenko remélem jön, és Ari Nymanra pályázok, középpályára is kellene playa meg hátra mondhattok párat 😊 pénz nemszámít, de olyan legyen aki jönne a Fradiba 😛
Érkezett eddig: Kisliy,Adrian Ilie(román bal/középhátvéd király playa),Jörg Stiel, Iakovenko remélem jön, és Ari Nymanra pályázok, középpályára is kellene playa meg hátra mondhattok párat 😊 pénz nemszámít, de olyan legyen aki jönne a Fradiba 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Kisliy egyelõre a felnõttel készül mert meghaltak a csatáraim (Nisty, Tevez). Aztán majd jáccik a tarcsiba
Simán megéri. Megfogadtam a tanácsod: érkezett Kisliy, télen jön Besagno. Adu pedig inkább a Barcát választotta.
szabad nem biztos meg tizenegyes sem
10e eurót kap hetente és menedzser asszisztens is lesz egyben😄
10e eurót kap hetente és menedzser asszisztens is lesz egyben😄
Szabi, szöglet, tizi mind az övé akkor nem?
Nekem igen, kéthetente ment.
Ezzel elkerülöm, hogy behaljon az egész mentésem, hiszen vissza tudom tölteni a kicsivel korábbi állapotot.
Ezzel elkerülöm, hogy behaljon az egész mentésem, hiszen vissza tudom tölteni a kicsivel korábbi állapotot.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
2. fordulóban már egy igazi rangadó: 

jó8
nm
Na megyek humni.
Jó( mindenkinek!
Na megyek humni.
Jó( mindenkinek!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
MEgnézem. Köszi!
Köszi mind2töknek!
Én a SlowView-el méretezek!
Azt meg tudnád mondani paintbe hol találom a méretezést? köszi
Õ kell nekem:
és nemnyugszom amíg nálam nem játszik!
és nemnyugszom amíg nálam nem játszik!
Köszi! Még maradt annyim úgyh utánanézek. Talán még Adu is jöhetne.
Nah kialakítottam a keretet, õk érkeztek:
Az egyedelüi távozó Louis Saha 2,5M-ért az Everton-hoz, de csak kölcsönbe
[/img]
Az egyedelüi távozó Louis Saha 2,5M-ért az Everton-hoz, de csak kölcsönbe
[/img]
Nálam õ már a Newcastle tartalékcsapatának az edzõje!
középpályára ájánlom Lee Clarkot,öreg de nagyon jó vezéregyénisége a csapatomnak sztem nálad se lenne rossz
Elég ha simán beteszed a data mappába aztán simán kicseréli
És db könytárból ki kell törõlni mindent és beilleszteni ami benne van(amit leszedtem)????
I’m Forever Blowing Bubbles...
a kiállítás után már sirattam az idei ligakupa szereplést de Serginho egy nagyon durva góllal megmentette a csapatot😊

Köszike!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
I’m Forever Blowing Bubbles...
azaz
Mivel hasonló a taktikánk így Andrew Fowler-t ajánlanám a figyelmedbe!